Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@angela1 My sme boli včera tiež prvý krát. Malému sa veľmi páčilo, odchádzali sme odtiaľ s revom a na rukách. Budeme chodiť každý štvrtok. Sú to vlastne súkromné jasle a vo štvrtky je to takto pre verejnosť zadarmo. Detičky maľovali, spievali, tancovali, hrali si, my mamičky sme si poklebetili. Vyskúšajte, uvidíte
dakujeme,babulky 😉
Malému vyšli 2ks 5-ky stoličky, už mu chýbajú len 2. To preto sme mali také katastrofálne nocí. Dúfam, že sa to už zlepší
@dadka1010 Ahoj, no prvú návštevu MC máme za sebou a naozaj to bola veľmi príjemná zmena 🙂 a rovnako ako píšeš aj ty keď som povedala malej že sa obliekame a odchádzame spustila ľútostivý plač, tak som ju nechala ešte 5 min. a potom ako by medzi rečou som ju obliekala a ešte tam bola jedna mamina z marcoviek s ktorou sme si už písali ale dnes sme sa aj osobne stretli, čo bolo fajn odchádzali sme spolu a mala išla keď videla že ide aj ,,kamoš" Tomáško, chodiť budeme každý piatok a program mi ešte nieje celkom jasný ale už to že je medzi deťmi jej určite prospeje 🙂 🙂
Baby do kedy trvá tá separačná úzkosť? Nemalo to už dávno prejsť? Môj drobec má zas obdobie bez mami ani na krok, dokonca túto noc stále na mne nalepený, len čo sa niekam pohla, hneď "mama, kde je moja mama". Ešte aj na wc chodí so mnou.
@ladytt to by som tiež rada vedela 😕 moja mala bola taka ked bola menšia že nikomu ani na ruky nechcela ist ani mm 😝 kedže mam deti dve nebolo to jednoduche 😝 teraz som štastna že ked niekde idem už neplače a zostane aj z druhymi....ale ked som doma tak ma tiež stale vyhladava,je jedno či som sama s nou doma alebo s aj inymi vždy musim byt pri nej 😖 starši ten bol pravy opak a aj je,ten chodi rad na naštevy a vždy tam chce aj zostat aj bezomna...mam milu susedu a on sa ani vlete nedokazal zahrat v zahrade,lebo vždy nakukal či ju neuvidi,či môže ist ku nej 😅
@siss_sz tiez sa pripajam ku gratulaciam🙂
cavte baby len na rychlo sa vam idem postazovat- u nas kocik skoncil, vobec tam malu neudrzim. chodime do mesta len s muzom, lebo mala vystraja (hadze sa o zem, reve ked nejdeme jej smerom- ktory je vzdy opacny ako ten nas)...no otras. este ze mame velku zahradu za domom, tam ju vypustim bez obav ale po meste sa hanbim.
viem, ze to zas prejde ale obmedzuje ma to strasne, nemozem nikam ist cez den a uz som na nervy.
jediny liek na nervy co bol pre tehotne (persen) uz nepredavaju, tak sa normalne bojim ako to zvladnem, lebo pri prvej som mala nalady aj v tehu a po porode este horsie. neviete ci su dake homeo ???
minule nam ju jedna pani ohodnotila na 3 roky- chcela od nej aby ukazala kolko ma rokov🙂))) neviem no ma 90cm a asi 14kg.
kojenia v noci sa nevieme vzdat.
kiez by som mala viac casu na vas kocky:(
@wilsonka Pevné nervy, ale ako si sama napísala ono to prejde, len to chce čas. To je ešte dobré, že aspoň záhradu máte. Nášho to už pomaly prechádza, čím je starší, tým sa s ním viac dá dohodnúť. Určite je homeo, to už je teraz na všetko, ale držíme päste, aby si ich ani nepotrebovala a aj druhé tehu prešlo pekne bez starostí.
Ahojte, dobrú stránku som našla, ,vitamíniky 🙂 http://vitaminy.alteon.sk/sk/vitamin-a/22/
babyyyyyyyyyyyyy aj vase deti su mimo odkedy je zmena casu?? ja som nanervy.. Salmita bola hore od pol druhej uz druhu noc..
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/soldi/album/... Kočky, trocha inšpirácie na Vianoce
@asma my tiez od nedela hroza maly sa zobudil o 23,30 a bol hore do druhej ,sme sa museli hrat aj s tatinkom ,tahal ho za ruku aby sa siel s nami hrat.a rano vstavam do roboty o 6 hod a muz o 4hod.a maly do jasli .potom ze v jasliach spal dvakrat lebo taky bol unaveny a ja ani nevravim v robote som bola ako mrtvola.a zacal na nas strasne ziarlit ,vobec sa nemozme ani objat lebo nas hned od seba odstrkuje.a dava nam ruky prec .a objavili sme spievankovo hraje to u nas aj 4 hodiny v kuse.a ked nahodou ze skonci uz berie dialkovy do ruky a si chce pustit znova a spieva si lala lala,ale naucil sa pritom strasne vela uz viekolo kolo mlynske a bac a vezmeme si hoblik pilku. 😅
@asma U nás to bola katastrofa, ale vyšli mu posledné zuby-5ky, od vtedy je to omnohoooo lepšie, aj keď nie ešte najlepšie, lebo ešte jeden chýba. Ale mám zase pocit, že ako sa zmenil čas, tak spí lepšie, asi mu tento vyhovuje lepšie 😲 . Ale mne nie.
Inak ako bol ten sneh, tak malý sa ho poriadne bál, ani vonku nechcel ísť, ale mm keď prišiel z práce, tak postavili snehuliaka, tak už v pohode. Ale už zmizol sneh, tak sa chodíme čľapkať do mlák. Inak všetci riešia čo kúpiť na Vianoce a my budeme riešiť za čo to kúpiť ☹ . Ale nevadí, babky snáď niečo kúpia a hlavne že sme zdraví 😉 😉
@slniecko103 my tiež fičíme na spievankove a to nielen malý 🙂, nám ide najlepšie medveďku daj lapku a tiež kolokolo mlynské a ten tanec nemá chybu bavíme sa na ňom všetci len keby to nehralo stále dookola a čakáme už na 3 aby sme mali trošku zmenu :D. Minule sme boli v materskom centre a pustili cédečko s pesničkami a náš aj začal rovno tancovať to bolo srandy 🙂
@asma aj my zle spíme vstávame ráno o 5 a spať sa zberáme už o 7 no dúfam že si čoskoro zvykneme lebo už nevládzem hlavne keď idem ešte aj do roboty, no aj mávam problémi so zmenou času trošku mi trvá kým si zvyknem. My teraz máme obdobie pádov sme samá modrina jednu zahojíme a už máme druhú ešte k tomu si všetko čo sa dá pcháme do nosa, idú nám aj očné zuby a tak bojujeme so všetkým no dúfam že to už skončí.
http://eshop.vnimavehracky.sk/produkty/modelova...
baby čo hovorite na nieco taketo?? kedze mala lego iba rozhadzuje alebo nim mlati mensiu som rozmyslala ze si budeme stavat domceky z takehoto niecoho...
@asma Neviem, aby si toľko kusov nemala všade po dome a dá sa to potom aj odlepiť a poskladať znova? Skús radšej pohľadať normálne drevené kocky, s tým sa vyhrajú aj staršie deti http://www.najhracky.sk/index.php?s=detail&id=32, napríklad takéto.

Ahojte baby, tak dnes ideme vyskúšať 1x MC, neviem ako to dopadne najbližšie je v mederi a je v maďarskom jazyku, no ale za pokus to asi stojí keďže malá nieje vôbec v detskom kolektíve, dúfam že maminy budú v poho a deti zrejme jazykovú barieru ešte nepocítia 🙂, zakladateľka toho MC je po telefóne veľmi milá tak uvidíme...