icon

Termín pôrodu október 2014

duratlicka
20. jan 2014

Ahojte oktobrovky,ak mate pozitivny test,ci ine priznaky,kludne sa pridajte,ste vitane🙂

sunshine85
24. feb 2014

@pusitta ja som mala poslednu 17.1. a uz je rozhodnute 🙂 objednala som sa na pondelok 😉 daj vediet, ako si dopadla potom 😉

minka2206
25. feb 2014

ahojte, je dosť možné, že aj ja patrím k Vám... test včera pozitívny, dnes idem na sono 🙂 posledná mrcha 22.01.2014... len je dosť možné, že som mala neskôr ovulku, tak možno budem patriť až k novembrovkám 🙂 dnes sa všetko dozviem 🙂

stascha
25. feb 2014

Dievcata tak vsetko je tak ako ma byt. Sme 7tt+0 srdiecko bilo ako zvon. Pridam foto a mame 1,02 cm. Sstrasne sa tesime. Musim ist na krv a cca o 3 tyzdne poradna a mali by sme dostat tehu knizku

lin123
25. feb 2014

ahojte. Pridavam sa k vam. Tehu potvredene,ale srdiecko sme este nevideli,ideme az koncom marca na poradnu...ale verime, ze tam je, coskoro bude. 🙂

castor
26. feb 2014

ahojte, dnes som si našla na teste výrazné koľajnice, takže zrejme budem patriť k vám (termín podľa kalkulačky 28.10.) Dnes som asi 5tt+1. K doktorovi sa chystám možno budúci týždeň, nech je už aj dačo vidieť 🙂 Mám doma už 3,5 ročnú slečnu a o druhé bábo sme sa snažili vyše 2 rokov, tak dúfam, že bude všetko OK. Môžem poprosiť @atreyu o zaradenie do súkromky alebo mám čakať až na potvrdenie od doktora?

sunshine85
26. feb 2014

@minka2206 ako si dopadla? 😉

robinka84
26. feb 2014

ahojte, s radostou sa k vam aj ja pridavam 😀 doky tehu potvrdil - 6tt. o tyzden idem do poradne a ze uz by sme mali uvidiet aj srdiecko , tak dufam, ze bude vsetko ok 🙂 🙂 🙂 🙂

minka2206
26. feb 2014

@sunshine85 na sone este nebolo nic vidno, este bolo skoro,podla predpokladanej ovu by som mala byt len v nejakom stvrtom tyzdni... Nikto nevie,lebo tento mesiac som sa po navsteve doktora v polke cyklu,ktory mi povedal,ze to zrejme bude anovulak vykaslala na meranie teploty a ovu testy... Takze ani netusim,kolky DPO som... Doktor videl len peknu vysoku sliznicu cez 2 cm,zajtra idem na krv a potom neviem kedy na dalsie sono aby sa vylucilo mimomaternicove tehu.... Verim,ze bude vsetko v poriadku,potom sa ozvem 🙂

sunshine85
27. feb 2014

@minka2206 super, tak daj urcite vediet 😉
@stascha @lin123 @castor @robinka84 , dievcata GRATULUJEM VAAAAAAAAAAAAAAM 😀
Dufam, ze uz aj ja v pondelok budem vediet na com som 😉

ladysparky
27. feb 2014

ahojte, pridavam sa k vam 🙂 test som si robila 14.2. ale to uz som na 100% vedela ze bude pozitivny. prva kontrola u dr radostna, srdiecko veselo bije (som sa obavala ci ich nebude viac ako jedno 😀 ) komplet prve vysetrenie mam na 13.3.... predpokladany termin porodu 7.10..... btw, narodeniny mam 4.10. 🙂 🙂 🙂
som uz pomaly koniec druheho mesiaca, ale az teraz mi to dochadza a az teraz zacinam pocitovat mega radost 😅 😅
dcerka paulinka rozprava o sestricke, my sme sa riadili podla cinskeho kalendara plodnosti, ktory hovori, ze by sme mali mat chlapca... viete na co sme prisli? ze vlastne ani nechceme vediet co to bude.. myslim ze to je posledna sanca mat taketo krasne prekvapenie 🙂

pusitta
27. feb 2014

@sunshine85 tak ja uz mam po kontrole. Doktor mi potvrdil tehotenstvo, robil mi cytologicke vysetrenie a vaginalne sono. No a objednal ma az o 5 tyzdnov, ze az potom mi da tehotensku knizku.. Tebe drzim palce na pondelok a tiez daj vediet, ako si dopadla.

riki1
27. feb 2014

@atreyu ,môžem aj ja poprosiť pridať do súkromky ? ...dnes som dostala tehu knižku ,termín mám 17.10. 🙂

minka2206
27. feb 2014

Kocky takze hcg 858,8 som 37 den cyklu... Je to dost vysoka hodnota alebo ani nie? Ake hodnoty ste mali vy? Zajtra alebo v pondelok sono,tak dufam, ze uz bude vidiet bublinku 🙂

bleee
27. feb 2014

Ahojte, som v 8tt a mam pichanie v podbrusku. Velmi sa bojim, ma to aj niektota z vas? Je to moje 4.tehotenstvo, uspesne skoncilo len jedno

stascha
27. feb 2014

@sunshine85 určite budeš patriť k nám daj vedieť, ja som bola dnes na krv a poradňu máme 25,3, mali by sme dostať a knižku

stascha
27. feb 2014

@minka2206 atest si si neobila? určite si tehu ta hodnota je dosť vysoká

minka2206
27. feb 2014

@stascha aaano,ja viem,ze som tehotna 🙂 po dvoch rokoch 🙂 robila som si aj testy,kuk prispevky vyssie 🙂 ja len ze ci je hcg dost vysoke a ci nahodou neide o mimomaternicove tehu,na sone este nebolo nic vidiet,len peknu sliznicu... Ale moj doktor ma ubezpecil,ze pri takejto hodnote by to malo byt v poriadku 🙂

sweetangel20
27. feb 2014

@riki1 aj ja mám vtedy termín 😀

fifitko25
27. feb 2014

@minka2206 gratulujem ti 😵 😵 super, ze to uz vyšlo, potesila som sa, ked som náhodou otvorila tuto tému a ake dobre správy 🙂 ja som mala na 30 DC hcg 416, takze je to isto v poriadku 🙂

minka2206
27. feb 2014

@fifitko25 jeeejda ahoj,aj som ti chcela napisat dobre spravy,len este na sone noc nemame 🙂 ale verim,ze to bude dobre... To moje hcg by malo sediet, ovulku som mala neskor... Zajtra alebo v pondelok sono,tak sa potom ozvem 🙂

stascha
28. feb 2014

@minka2206 Jeeeda tak to je určite všetko ok. HCG je vysoké žiadne mimomaternicove to isto nebude. Určite daj info keď budeš mať všetko čierne na bielom 😉

jarus8
28. feb 2014

Ahojte, potvrdene lekarom! Mame 0,71 mm a srdiecko bije ako zvon. 🙂
Mozem poprosit do sukromky? Dakujem

minka2206
28. feb 2014

Ahojte baby... Na sone dnes este stale nic nebolo,v pondelok znova hcg a podla neho sono... Trosku mam obavy...

riki1
28. feb 2014

@minka2206 mala som hcg cca rovnako a potom o 4 dni som bola na kontrolnom odbere a už bolo cez 5000 🙂

riki1
28. feb 2014

@sweetangel20 a už vieš kde budeš rodiť ? ...ja asi znovu Kramáre 🙂

riki1
28. feb 2014

@bleee neboj ,tiež som rovnako tehu a tiež ma pobolieva podbruško ,to je normálne ,sa ti rozťahuje maternica ,pokým nemáš tmavý výtok ,alebo krv tak sa nemáš čoho báť ,to bolenie je znak toho ,že miminko rastie 🙂

sweetangel20
28. feb 2014

@riki1 vôbec netuším. prvýkrát som bola v LV nemocnici, ale teraz neviem, ešte dosť času

b.bardyova
28. feb 2014

@majka_3 ahoj pridas ma k vam :D dakujem

riki1
28. feb 2014

maminky ,neviete kto je adminom súkromky ? rada by som sa tam pridala 🙂

jarus8
28. feb 2014

@atreyu ahoj, mozes ma pridat do sukromky? Dakujem