V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
@lulkax5 slniecko sa neozyva....ja si myslym ze to ma uz za sebou...a ty tiez nist?ja pre zmenu v dobrom stave akurat trosku beham na vecko 🙂
@marika1977 ahaaaaaaaaaa 🙂 no ja idem na to zajtra 🙂 juchuuuuu
@alzbetka490 tie kontrakcie veru dufam ze spozname,ja si hovorim ze vsak ked odtecie voda tak ideme 🙂 zajtra idem na kontrolu tak som zvedava co mi povie doktor,lebo podla toho co mi povedal posledne som uz mala porodit. ja mam bolesti kazdy den aj v krizoch aj v podbrusku ako pri menstruacii a stahuje mi brusko tak som zvedava ze co to vsetko znamena 😅
@romanka09 aj ja som rodila par dni pred 19 nastimi. vdedy som si strasne priala mat babo. bola som velmi velmi zalubena a mam velmi rada deti. pochadzam z piatich deti a som najmladsia a kazdemu mojmu surodencovi som vypestovala deturence. kompletne! tak som uz konecne xela svoje!! este ked som bola na porodnej sale tak ked mi povedali, ze je to dievcatko a je zdrava ja som sa zmohla od dojatia iba na jednu vetu: "Konecne moja". 🙂 🙂 🙂 🙂
ale manzelstvo nevydrzalo! a mimochodom je velkou vyhodou ist na rodicko a si tam najmladsia 😀 😀 ked sme sa pristahovali , tak susedia si mysleli, ze je to moja sestra a ze zije s nami. 😀 😅 moj partner je o 4 roky mladsi odomna a ked isiel z dcerou k zubarke, tak dr. vravela,ze brat moze ostat vonku, alebo ked isla na predoperac. vysetrenia s Luciou , tak dr. sa jej opytal ci to je jej frajer. 😀 😅 alebo na GAtrhoch som isla s nou von a jej kamosi povedali caute babenky. 😀 😀 ty chalani potom o 2 dni ked dosli boli cerveni ako rajcinky. 😵
Aj ten vztah s dcerou ja velmi kamaratsky , hovorime si vsetko!! a patri k tobu aj totalna drzost. 🙄 😎
@marika1977 dufam ze tie peniazky dojdu, lebo idu sviatky...... 😠 a este ani kociar som neobjednala. dnes tam bol mili, tak mu vraveli ze ma prist zajtra, ze je vsetko povylacane a ze sa na to pozru. tak som zvedava aky problem tam je.
A uz si OK? ked som cakala deniska, tak par dni pred porodom som mala take zvlastne bolesti , pichlave v celom tele, bolo to take zvlastne ani nadychnut som sa nemohla.na druhy den to preslo a o par dni som rodila.hmmm?
A Mikulas ako? dosiel?
@lulkax5 jej az ti zavidim 😉 no ja este uvidim co bude s nami...vo stvrtok budem uz mudrejsia...drzim palceky a vela stastia 😀 potom sa ozvi co a ako 😉
@marika1977 jasne dam vediet no ved uz o chvilu aj ty budes mat doma dalsiu babulu 😉 do dvoch tyzdnov je to tu !
ahojte už sa mi to pomali kráti keby už bolo po vianociach.Kto tu má ešte silvestrovský termin?
ja mam termin 30.12. :D rodit by som mala v Piestanoch a ty?
@f1 tieto prihody su mi velmi zname 😀 😀 😀 aj mne sa stalo ze sa ma opytali ..to je sestra?mi sme s dcerou rovnake vaha vyska...no teraz nie a le pred tym tak ze aj rovnake veci nosime a ked mala dcera prvu"lasku"frajera ktoreho chodievala zo skoly vyprevatit na zastavku...ja som akurat sla do roboty a cera za frajerom a on len ze...ahojte baby 😀 😀 dal cere pusu a sadli do zastavky...a on sa pytal ze kamaratka si neide sadnut? a moja kofa ze ...to je moja mama...tak cervena na semafore nebola nic oproti farbe jeho tvare...chudak bola tak nervozny ze nevedel co ma robit...ja som sa len smiala...a ceratiez 😀....dnes sa citim az velmi v poho...len trosku hnacka.mala kopke jedna radost je cula ziva 😀 aj mikulas bol este sobotu a tie moje kyseliny uz skoro vsetko pojedli a to toho dostali asi za 2velke igelitky...ja neviem kam sa to doo tych mojich deti dostane a to su obe stihle 😅 😅 aj som nieco schovala,ale ci to nevypatraju,neviem 😅
@anka66 no ak to potiahnes este o 1den,mozno tvoje babo bude prve novorocne v porodnici a mozno aj nejake eura dostanes od primatora starostu 😀
ahojte, ja som dnes mala poradnu a vsetko bezo zmeny... otvorena na 1 cm, prietoky v poriadku... tak som zvedava, kedy to pride, chcela by som uz tento tyzden... 😒
Aj ja si myslim, ze slniecko to uz ma za sebou, uvidime, ked sa ozve 🙂
Ahojte baby, chcem sa opytat, ci je to ok, ked som v 38 tyzdni este uplne zatvorena? Vy to mate ako?
@marika1977 no ano este drzime ale tak dufam ze uz nie dlho lebo vianoce sa blizia a ja ju uz cem mat pod stromcekom ako darcek 🙂
@koriatko neboj dockame sa a otvorit sa mozes velmi rychlo...ja som tiez na 1cm a to je v mojom pripade dost zvlastne lebo som uz 3torodicka
@sisna je to uplne normalne,hlavne ak cakas prve babo...mozno sa zacnes otvarat az tesne pred porodom pri kontrakciach.nerob si s toho velku hlavu,je to v pohode 😉
@jantulka uvidis,na vianoce budeme obe uz doma...teda pevne v to verim a dufam 😀
marika1977 dakujem, clovek si už vselico namysla, termin mame od dnes za tri tyzdne, tak uvidime.
@marika1977 super prihody ze ?! 😀 😀 ked budeme na dochodku tak budeme na co spominat a hovorit to vnucatam. 😉 😉 😅 ale pravdu povediac Luciu odhovaram a vzdy jej vravim ze ma cas. tak 25rocna a nech najskor skusi svet, dovolenky a tak. potom s detmi to je tachsie. vsetko ma svoje vyhody a nevyhody. 😝
@jantulka aj ja by som xela uz na vianoce s malinkym. aj ked menu by bolo ine. ziaden salat, kapustnica, ani zapaniarska sosovicova pol. 😎 aj tatinko napisal jeziskovi ze nic nexe len dominika. 🙂
@marika1977 aj mne doniesol plnene sisky vajecnym a kakaovym likerom. ja papam vajickove a tatik bude kakaove. sak pockaj aka budem naceckana. 😀
@marika1977 no ved toto len dufat nam ostava jooj uz nech to mam za sebou
@f1 ta moja kofa ma hlavu na ucenie a netula sa,ma par kamaratok a je dost spolocenska v skole...aj som sa potesila ked mala 3tyzdne frajera 😀 to on ju velmi chcel a ona len frflala ze ona nechce...ale napokon podlahla jeho sarmu,ani sa necudujem chalan ako s casopisu...kreol z veeelkymi zelenymi ocami co mu az svietili z tvare...ale to bolo len take skolacke...ona len 14a rozum po chlapcoch jej chvala bohu este nebeha.skor by som povedala ze ju to "chodenie"zatazovalo bo jej ho zavideli a vsemozne sa snazili aby sa rozisli...take intrigy blbe 😒...mne ona sama povie ze chce na vysku tak sa bude vela ucit ju bavi vzdelavanie,skola...ona je moj opak chvala bohu..ja uz v 19tich tehotna 😀
@marika1977 moja oci len pre chalanov. uz v 8 micka sa bozkavala 😝 ona uz od malicka mala furt nejakych frajerov. a ucenie jeezisi maria. no hruza,hlavne ze tiez spomin vysku. 🤐 jedno stastie ,ze som ju nedala na intrak, to by som uz asi riesila ine problemi. 😲 😝
@jantulka presne tak. mas pravdu. a hlavne ked uz mas deti. denisko mi vravel, ze on si pamata ked bol v nemocnici tak som mu kupila darcek a ze aj on mi kupi jablckovy dzusik, ale ze kupi aj sebe. 😀 😀 😀
a hlavne sa bojim ze to pride medzi sviatkami, to len vyckavas a nexem ist na silvestra. 🙄
@f1 no vies ty si nevyberies kedy to pride len sa modlit aby si babo vybralo ten spravny cas mne napriklad porodnicka povedala ze tento vikend sa mam setrit aby to nahodou neprislo a je pondelok a este stale nic no neviem ale to je asi este skoro lebo som otvorena len na spicku palca
@anka66 ahojky aj ja mam taky termin original podla prveho USG
ale inak baby dneska som bola zas an poradni, zdola vsetko OK, zatvorena, ziadna zmena, na monitore zas vybehol vysoky pulz - tachykardia u babatka, tak som urobila psie oci na lekara a normalne ma poslal na USG!!! Konecne🙂
takze uz viem ze bambula ma okolo 3 kg, tu tachykardiu ze sa nemam znepokojovat lebo to je asi kvoli tomu ze beriem Euthyrox na stitnu zlazu. A nevravela nic, ale co som si precitala tak hlavicka je zas skoro o 3 tyzdne vacsia - ze 39/2 tt - tak to uz aby som rodila, ci co🙂 napokon sa aj ja ocitnem uz na Jeziska v nemocnici🙂
a co sa tyka toho veku a babatka - o mne tiez vsetci vraveli ze som blba, ked mam dieta v 23 rokoch... a to som mala za sebou vysoku skolu aj 2 roky odrobene popri tom... ze kam sa ponahlam.... ale vobec si nemyslim ze to bolo zle. Kazdy si to zariadi ako mu to vyhovuje.

@slniecko_z ty este stale nist ? :(