V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
Ahojte, tak sa pridavam k Vam 🙂 Len som pozrela, ci uz je december 2010 a tu uz tolko prispevkov 😵 ani som vsetky necitala, no ako pisete, co ktorej robili u dr tak je to teda dost rozne...Ja som bola u dr min. tyzden, bola som v 4tt, robila mi len ultrazvuk ani krv ani nic ine. Mam prist az o 6 tyzdnov, potom sa urobia znova odbery a tiez ultrazvuk. Tak dufam, ze bude vsetko ok.
Vitaj lili 🙂 🙂 🙂
Dakujem 😉
Ahojte
ahojte, pravdepodobne budem aj ja decembrovka 🙂
amee ciao, pamatas si ma? si tehu?
Leish, ahoj 🙂 Jasne, ze si ta pamatam ... No vyzera to tak 😉 A ty ako?????????????????
mrcha meska, na teste bola dnes slabunka ciarocka, tak este zajtra rano testnem ci zosilnie, 😉
termin som si zatial vypocitala na vianoce asi 25.dec 🙂
No ja uz som urobila 5 testov, prve dva boli veeeeeeeeeeelmi slabunke, treti a stvrty silnejsi a dnes kontrolny najsilnejsi 😵
ale uz je tu strasne vela decemboviek, vidim ze porodnice budu plne
No ja mam na 20. podla vsetkeho
ja prvy nic, druhy s davkou fantazie bolo nieco nieco vidno, dnesny terti uz videl aj mm dve ciarky 😀
No ja som spat v UK cize ak vsetko bude ok tak budem rodit tu
Nooo ja som si prvy robila a isla som ho akoze vyhodit a az vtedy som zbadala ciarku, tak sup dalsi ... No a boli tam
ved ked si tam poistena, neoplati sa ti chodit na SR rodit, ved cestovat lietadlom mozes do 7 mes. teh, a potom az ked ma babo aspon mesiac, aj ked odporucaju az od 3 mes...tj 4-6 mes na SR
Jej zas pribudli tehulky, supeeeeeer 🙂 🙂 vitajte a pekné bezproblémové tehotenstvo želám
Musim ist aj tak domov, malemu bude pas koncit v auguste, to este nebudem tak vela, no a potom uz zostanem v UK. Na SVK si aspon leta uzijeme trochu. Toto anglicke leto ... O nicom 😒
Dakujem 🙂
amee kde si v UK? Ja teraz som u sestry na dovolenke 🙂 v Bladone. Inak 1x sme leteli mal Erik 2 mesiace 😉
My byvame v Northamptone, ale Bladon mi nic nehovori 😅 Kde to je?? No my sme sa nalietali, sak furt lietame, ale nechcem velmi potom neskor ....
Bladon je kúsok od Oxfordu...
Aha, my to k Oxfordu zas nemame az tak velmi daleko...
Asi hodina a štvrť autom.... pozrela som mapku.... a dlho si v UK?
Skoro pat rokov
Idem off, manzel dosiel z prace. Dobru noc 🙂
Dobrú noc aj Tebe a vlastne všekým, už idem aj ja spinkať, papa...
No dievcata,tak teraz som to tu docitala 😝 Som zvedava,ci rano vstanem 😠 Potom napisem,co bolo na teste,uz sa neviem dockat 😉
ja rano tiez zreferujem ci ciarka zosilnela, ak hej zahlasim sa medzi ofic. tehotne 🙂
Ahojte. Tak vy ste tu vcera dobre ponocovali to ja som zaspavala od deviatej vecer som neznesitelne unavena. Noc som mala zlu budila som sa striedavo na to ze mi je zle a boli ma brucho ale teraz mi nic nie je tak nech mi to vydrzi i ked mi nechuti jest a neviem co by som si dala pod zub. 😒

Ahojte, no mna prsia už menej, ale bruško ešte denne pociťujem 😒