icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

bbbea
24. nov 2012

takze mamicky už aj mi to mame za sebou 🙂 Máme doma riadne vlasateho chlapceka s váhou 4320 g a 52 cm, narodil sa 14.11. o 19.45 sekciou. prvé dni za sebou, troska sa trapime, nemame mliecko tak dokrmujeme ale hlavne nech sme zdravi. 🙂

ankat
24. nov 2012

@adel22 ale este ostal 🙂 my cakame stale 🙂 aj ked uz nam je aj dlho v utorok poradna uvidime ako aj ked dnes ma boli brucho ako na menzes ale zatial nic ine 😒

jaruska118
24. nov 2012

@adel22 my tu asi ostaneme az do Vianoc, uz ma to normalne depkuje ze nemam ani ziadne priznaky nic 😒

kaculiatko88
24. nov 2012

@vicsstef podľa utz v 12 tt sme boli o jeden deň dopredu a v 20 a 30 tt sme boli o 10 dní dopredu a preťahujeme už 7 deň. Ešte v 35 tt mi hovorili, že pôjdeme určite skôr von. A dátum pôrodu by som mala mať presne vypočítaný, lebo viem presne deň kedy sme splodili malú.
Ale keď bude po malá po mne tak bez vyvolávačky nepôjde. Ja som išla o mesiac neskôr, ale mamka mala zle vypočítaný dátum a išla som von na druhú vyvolávačku. Mamka sa neotvárala.

vicsstef
24. nov 2012

@kaculiatko88 uf, ta bude mat riadne miery pri porode 🙂 ako sa dnes citis? nejake naznaky? mna bolelo kus brucho cez obed, ale inak nic.dnes som varila obed pre 6ludi, som myslela, ze to statie pri hrncoch mi kus pomoze, ale nic 😠 dnes vecer skusime "domacu vyvolavacku" a ak to nepomoze tak sa vzdavam 😔

kaculiatko88
24. nov 2012

@vicsstef tak ja dnes normálne ako stále. Bolesti bruška už mávam 2 tt, pohyby super. Ja som tiež dnes varila, ale myslela som, že prídem o kríže pri sporáku. S mm sme si dali dnes hodinovú prechádzku po dedine. 🙂 A u nás "domáca vyvolávačka" nezaberá. Skúšame ju už dva týždne.
No ale čo nám iné ostáva ako držať a čakať. 😉 😉

bonin
24. nov 2012

Ahojte su tu nejake maminky po porode? Ja som rodila pred 2 tyzdnami a chcela som sa opytat ci mate aj vy bolesti v panve zo zadu a bolest kostrce a tlaky v konecniku? lebo mna to po porode nebolelo, ale teraz su tie bolesti strasne a nechapem preco sa objavili az teraz :( Je to normalne ? Po prvom porode som to nemala..Alebo mi neviete aspon poradit nejake lieky od bolesti co mozem uzivat aj pocas dojcenia? Dakujem za odpovede 😔

adel22
24. nov 2012

@bonin nemala si epiduralku?

bonin
24. nov 2012

@adel22 ahoj nie nemala som.. ☹

adel22
24. nov 2012

@bonin Hmmmm, tak neviem....mozno by si mohla vyskusat nejake cviky, ale opatrne samozrejme....mozno sa s niekym poradit...

adel22
25. nov 2012

Nik tu nerodi ani cez vikend? 🙂

ankat
25. nov 2012

Ahojte baby 🙂 tak ja mavam uz bolesti ako pri menzese odvcera ale nepravidelne ...znamena to ze sa to uz blizi alebo to moze trvat aj tyzden -dva? doteraz som mavala len trosku rano a potom mozno raz za den ale teraz je to uz castejsie 🙂

jgiovanna504
25. nov 2012

Ahojte,tak aj ja sa uz mozem pochvalit princeznou Sofiou 🙂 narodila sa 20.novembra s vahou 3500g a 52cm.a bolo to celkom rychle,pretoze na poradni mi povedali ze som uz otvorena na 7 cm,tak ma hned poslali na prijem.o druhej mi dali vyvolavacku,ktora nejako nezaberala,tak mi prepichli vodu. a o 16.54 bola na svete 🙂) super pocit,mat svoje bejby doma🙂)

adel22
25. nov 2012

@ankat No ako, už to bude?

ankat
25. nov 2012

@adel22 zatial ziadne zmeny uvidime ako bude do rana nachvilu to preslo tak to boli asi poslickovia ale uvidime 🙂

slady
26. nov 2012

no rodíme dámy, rodíme, už máte len 4 dni na to! 🙂 moja kočica je super dieťa, papá, kadí, spí, brucho ju nebolí a negrcia - presný opak môjho syna 😀 niekedy som nervózna z toho ako dlho mi v noci prespí, ale v nemocnici hovorili v noci nebudiť tak nebudím 🙂

adel22
26. nov 2012

@slady No vidis, ved zeny, s tymi to je jednoduchsie, preto je taka ukazkova🙂 cica, ale este stale ti tu ukazuje, ze si v 42tt.🙂 tak nas tu uz nezavádzaj alebo inak povedane, tak nam tu uz nezavadzaj🙂!

No ved 4 dni a potom sa presuvame do fora Decembrovcatka 2012 ci ako sa tam nazyvaju....🙂

adel22
26. nov 2012

@jgiovanna504 A preco ti dali vyvolavacku, ked si sa tak pekne sama otvarala? A amniotomiu? 😒

mato_zuzka
26. nov 2012

aj my už sme tu 🙂
22.11. sa nám narodila krásna bambulka Zanna. Vážila 3020g a 52cm 🙂 Dnes sme sa už vrátili z nemocnice.

slady
26. nov 2012

@adel22 zmenené 🙂

adel22
26. nov 2012

@mato_zuzka Pekny datum a o mene ani nehovorim🙂

ivula20
26. nov 2012

ahojte...aj ja som cakatelkaaa 🙂

ankat
26. nov 2012

ahojte co ako sa vam dari ? kolke este cakame ? 🙂

sssiska
26. nov 2012

Tak aj my sme uz rodicia. Nase dievcatko sa narodilo 22.11.2012 o 17.10 3800 g a 53 cm. Dnes sme si ju priniesli domov. Spinka na gauci, ocko ju strazi. Maminka ide spat tiez, unava dolieha 😉

sliwi
26. nov 2012

takže už aj ja som mamina. Máme Šimonka, narodil sa 17.11.2012 o 13.30h 🙂 ,už sme od štvrtka doma. trošku nás potrápila žltačka, a teraz sa trápime s kojením ☹ inak sme ale zdraví.

jgiovanna504
26. nov 2012

@adel22 lebo som nemala ziadne kontrakcie,a pustit ma domov takto otvorenu uz nemohli.tak preto ta vyvolavacka.po pol hodinke mi ju vsak zastavili,prepichli vodu a ked sa rozbehli kontrakcie,tak znova mi dali oxytocin a zacali konecne velke kontrakcie..

slavusal
27. nov 2012

Tak dievčatá, hlásim, že už aj my sme doma o jedného viac. Máme krásneho chlapčeka, som ešte trochu ubolená po plánovanej sekcii, ale sme už doma a tešíme sa, že sme obidvaja v poriadku. Máme už aj prvú noc za sebou. Tak držte palce - hlavne nech úspešne pokračujeme v kojení a všetko bude ok. Kto to ešte nemá za sebou, tak silno držím palčeky. Krásny deň.

slavusal
27. nov 2012

@lenyy Ja som vôbec nerozmýšľala nad spinalom. Anestéziologička sa ma tesne pred sekciou opýtala či nechcem spinal, či chcem spať a ja že hej, že chcem celkovú a bolo. Viac ma neprehovárala. Niekto si spinal chváli, ja to neviem porovnať. Aj pri prvom synovi som bola v celkovej. Vraj sa skôr zotavíš ako z celkovej. Ale ja som do hodiny a pol bola z narkózy von. Takže tak. 🙂

adel22
27. nov 2012

@ankat Cakame na zaciatok decembra🙂

weissrose
27. nov 2012

@slady ja tak isto, syn bol cert a teraz mame anielika 🙂