Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
Boooože baby, dúfam, že budete mať pravdu a že všetko sa nakoniec obráti na dobré.
Pred chvíľkou mi dali infúzku, lebo mi je v kuse zle....ale to je dobré znamenie, lebo sa zvyšuje HCG.
Ozvem sa Vám ešte. držet palčeky 🙂
@lillinka01 Ja termi este nemam stanoveny, posla ms by to malo byt 7.11., ale asi to bude o tyzden neskor
Baby vy jak rýchlo píšete 😀 vás dočítať 😀
@zdenin gratulujem 🙂 myslela som na teba
@lillinka01 ahoj ja som v 9tt a tiež máme už fotečku 🙂 máš už termín?
@jahodka55 no praveze este mi ho nepovedal, a ja som sa zabudla opytat, lebo som bola cela dojata, ze vidim bit srdiecko...🙂
@lillinka01 to som bola aj ja 🙂 a stále okukávam tú fotku, aj keď tam poriadne nič nevidno 😀 a kedy máš ďalšiu kontrolu?
@jahodka55 posledny aprilovy tyzden - to uz bude prva poradna, ak vsetko pojde ok, uz budem mat knizku 🙂
@lillinka01 to mi už dá knižku? mne nič nepovedal len, že mám zavolať ku koncu apríla, že ma objedná 🙂
@jahodka55 no mal by asi, lebo v 12 tt sa uz maju robit aj testy, min, moc, tlak, krv atd...ved uvidis 🙂
@lillinka01 jej tak to sa teším 🙂 dúfam, že bude všetko ok 🙂
@jahodka55 napodobne, odkial si?
@lillinka01 Poprad..ty?
ahojte, tak sa pridávam, ja som bola dnes u lekárky, podľa USG som 7/5, takže pomaly končíme 8. týždeň.. Termín mám 15.11. , už sa veľmi teším. Ináč aj ja som z PP 😉
Žianky, ktorým býva zle celodenne, chodíte do roboty normálne? Mne je stále tažšie a ťažšie, včera som odišla skôr, dne som síce vydržala, ale len tak-tak. A neurobím ani polovicu s toho ako keď mi bolo dobre?
Ahojte maminy,
tak ja tehu ešte stále nemám potvrdené. Zajtra ráno idem znovu na ultrazvuk a v nemocke som už 4 dni.
Držte mi palce
@aprilka9 to sme na tom asi rovnako 🙂 ja sa v práci snažím strúhať hrdinku a nenormalne predýchavam , a vždy keď prídem domov tak proste padnem na gauč a som polomŕtva! Dnes ráno som šla k doktorke na krv autom asi 10 km a myslela som že v polke cesty zastanem a vyzvraciam sa von okienkom 🙂 pri prvom tehotenstve mi vôbec nič nebolo a teraz je to strašné 😖
@stastna to sa aj ja bojim, chodim k dr. 35 km autom, takze sa dost bojim, ze co ak mi pride zle, kde pre boha zastanem, lebo chodim viacmenej po takych cestach, kde sa nejak neda moc bezpecne zastat....zatial ma 2krat zaniesol k dr. manzel, minule som bola sama....ale napr. dnes som bola sama pesi na poste a ked som sa vratila domov, len co som zavrela za sebou dvere do bytu, tak ma naplo, ze az
@ivca82 mne tiež býva zle celý boží deň, v robote to len odtrpím..našťastie mám prácu, kde si môžem urobiť prestávku kedy chcem, takže dnes som pol dňa strávila vonku na vzduchu, lebo v kancli sa mi točila hlava a vkuse ma nadrapovalo...ja fakt ledva vydržím do fajrontu, prídem domov a padnem ako kabela, do večera už len polihujem...ja obdivujem ženy, ktoré týmto trpia a okrem toho majú domácnosť a ďalšie deti...ja našťastie nemusím aspoň doma nič robiť, teraz ma všetci obskakujú...škoda len, že si to neviem poriadne užiť 🙂 normálne rozmýšľam, že sa dám po sviatkoch vypísať na PN...
ahojte kočky, ako tu písala jedna žienka, ani ja vás nestíham čítať 🙂 keď to už pri jednom živanovi nestíham toľko ako pri prvom tehu.
tak ja sa hlásim s novinkami...močové cesty z mojho laického hľadiska sú už OK, uvidíme po veľkej noci výsledky, nevoľnosti mám celý deň, ale niekedy sa mi ich podarí oblbnúť a niekedy nie, už len čakám na koniec trimestra, či to skončí, alebo ako. a to nadúvanie...spomenula som si, že pri prvom tehu som si kúpila homeopatikum na pálenie záhy a napadlo ma, či to nebude aj proti nadúvaniu a prisamtri fakt 😀 tak mi to trošku uľavilo a už nejem všetko s takým strachom. volá sa to Gastrocynesine.
tak toľko odo mňa na dnes
@trish22 držím palce,nech z tej počiatočnej zlej správy bude tá najkrajšia. 🙂
no ja mam za sebou tri tehotenstva ale ani pri jednom mi nebolo takto. prpisujem to vsak aj tomu ze mam vycerpany organizmus pretoze vyse roka som tahala kazdy druhy den nocnua pri detoch a hlavne malom som nemala sancu dospavat takze mam chronicky nedostatok spanku a teraz ked ma ist vsetka energia bublinke tak uz mne asi nic neostava. v zivote som nebola tak unavena a tak zle cely den ako teraz. nastastie uz ma prehodili na poobedne tak to bude trochu zlozitejsie kvoli detom ale nocne sa uz bojim tahat. no pri deckach nemam sancu na nejaky extra oddych a relax ale zas tatik ked pride s prace vezme maleho aspon na dve hodky von tak to vzdy ledva cakam kedy odbije 14h ak nejdem do prace tak lehnim 😀
Ahojte baby,
tak ja dnes idem domov. Vyzerá to na intra. To čo som mala pri vajcovode to ako keby zanikalo. V maternici to rastie, ale je to ešte velmi maličké. Srdce ešte nebije, ale dúfam, že bude. V nedelu mám prísť na UZV.
Tak sa teším, ale len tak opatrne 🙂
Otvoreny list Dr. Cupanikovi o bolestiach po nastrihu, prosim sirte dalej:
Vážený pán doktor,
v relácii Medicína, ktorá bola odvysielaná dňa 26.3.2012, ste ohľadom bolestí po nástrihu povedali: "...Tie bolesti v priebehu pár mesiacov ustúpia. A nepoznám žiadnu rodičku, alebo ženu, ktorá by si sťažovala, že pred piatimi rokmi bola šitá a v dôsledku toho má nejakú poruchu. Pokiaľ samozrejme... tam nebol iný dôvod...." Táto téma je pre nás veľmi intímna a nie je pre nás jednoduché o nej hovoriť a zdá sa, že je tomu tak pre väčšinu žien, keďže ani Vy ako gynekológ ste sa s takouto ženou nestretli. Preto sme sa rozhodli, ze je načase túto tému odtabuizovať a týmto listom sa Vám verejne zdôverujeme, že hoci od nástrihu ubehli roky a iný dôvod ako nástrih tam nebol, neustále nám jazva po nástrihu spôsobuje problémy (nielen) v intímnom živote.
Dovoľujeme si Vám taktiež zaslať knižku, ktorú vydala SKSAPA "Je rutinný, profylaktický nástrih hrádze opodstatnený?". Veľmi by nás zaujímal Váš názor na túto publikáciu.
S pozdravom,
Ing. Zuzana Krišková, PhD. (2009, Bratislava)
Mgr. Miroslava Kotríková Rašmanová (2009, ČR)
Ing. Ivana Antalová (2000, ČR Zlín)
.....
.....
Ak sa chcete aj Vy pod uvedené vyhlásenie podpísať, napíšte nám na zenskekruhy.oz@gmail.com, do predmetu uveďte prosím "Nastrih" a uveďte prosím, ako sa chcete podpísať. Napríklad len Zuzana z Bratislavy (ideálne však celým menom). A taktiež rok pôrodu a mesto, kedy a kde Vás nastrihli (prípadne ak ste boli nastrihnutá viackrát, tak aj tie ďalšie roky). List zašleme Dr. Cupaníkovi poštou spolu s publikáciou http://www.sksapa.sk/2009031159/Publikácie/nova.... List zverejníme na www.zenskekruhy.sk

@trish22 drzim palcek nadej stale je mne tak isto ako Lia018 minuly tyzden ma vystrasili s mimomaternicvym a dnes uz viem ze plava fazulka presne tam kde ma a uz nam aj srdiecko bije 🙂