icon

Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?

gajana1
22. jún 2009

Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉

brisilda
12. mar 2010

sharmi a tebe som zabudla napisat ze si ma potesila s tou tvojou vahou 😀 vitaj v partii 😀 😀 😀 ja mam v pluse uz 16 kg 😀 ale u svokri na vahe mam o 2 menej ako doma 😕 takze sa mi nalada hned zlepsila 😀 ale im tu zle vazi vaha cize to berem s rezervou 😉 som zvedava kto sa k nam este prida 😉

janulka04
12. mar 2010

bris, ja vas dobieham, sa neboj.... 😝
a ty zase na tolko kil podla fotiek nevyzeras.... 😵
ja som jak hruska..ziadne prsia, iba balonik a rit...ako som pisala....hore nosim tehu veci 40-ky a dole 42-ky len tak tak 😝

brisilda
12. mar 2010

janka mne teraz tiez tvrdne brucho ale stale je to nastastie bez bolesti 😉 inak ma tiez obcas boli ako pri mrche no v mudrej knihe sa pise ze tvrdnutie bruska je normalne ze sa telo pripravuje na porod 😉 len to nesmie byt bolestive a nesmie to byt v intervalov lebo inak sa jedna o peredcasny porod a treba ist do nemocnice

monikapd1
12. mar 2010

no nic idem sa tulit k tej mojej polovicke 😀 😀 , aby mu smutno nebolo 🙂

janulka04
12. mar 2010

idem aj ja, kocky...
😉
bris...intervaly zatial neboli..bolo to iba trikrat..ale docela ma to soklo..kedze pri malych som mala vyvolavacku, aj ani neviem, co mam cakat vlastne 😀

brisilda
12. mar 2010

janka pokial neodtecie plodova voda a nema s hlienovu zatku ktora je s primesou krvi tak sa neznepokojuj 😉

miskahryzka8
12. mar 2010

ahojteeeeeeeeeeeeeee 🙂 , tak dnes sme mali fajn dnik s poloviciakom, aj to dobre padne, ze je doma aj cez den 🙂 a som piekla prvy kolac v zivote bublaninku a bol uplne mnaaaaaaam 😀, tak mm aky bol vyteseny, ze som mu napiekla, u nas pecie jeho mamina a moja babka, tak ja nemusim 😅

a mm je sikulak, uz s tym kolenom aj soferoval 🙂 , ma hodil podvecer do mesta sme boli s kamoskou trosku po auparku on skocil do robotky a isli sme domenko 😵 , no som samozrejme vbehla aj do toho mothercare a uz je to vsetko preriedene uz som kupila len taku bielu sadu 3 bodicka, 3 pyzamka, capicku, dvojo rukaviciek a boticky, ale uz maju len male cisla, tak uz potom vacsie budem kupovat 🙂 a dalsie zlavy z tej novej kolekcie budu az v juny, tak tam potom nabieham 😉 😀 , idem citat 🙂

miskahryzka8
12. mar 2010

fazulka, ale nie do krcmi ho poslat, ale na sportove vyzitie do prirody, to ti pride len tesne po zotmeni 😀 😉

jani a kde je ten domcek 😕 a mentolkova liecba znie zaujimavo, zabrala 😉?

sharmi, neboj aj aj dospejem do stadia ked budem rada, ze sa kotulam 😀 , ale tak sa mozno budem kotulat v rytme latino 😀

luci, rastie ti brusko 😕, lebo mne skor vsetko ostatne 😀 a inak stale mam len 1,5 kila hore 😅, tak ma teraz stve tych 7 kil, co som pribrala pred tym z nefajcenia a neslo to do otehu dole 😠

tak potom co mam ja hovorit o natriasani fazulky 😀 😅 😝

majka a preco len 10kg mozes pribrat 😕?

juuuuuuj dzou, to ake na nervy 😕 a my sa stazujeme na sk na zdravotnictvo, to je presne o tom, ze je to vzdy indi vindi o doktorovi a najviac nastve ta bezmocnost 😠

maji, tak dobreho sefa mas 🙂 a ta kamoska co porodila 24tt v grecku, to po lete lietadlom 😕?

miskahryzka8
12. mar 2010

dzou keby clovek vedel, ze to riesia aj takto kvoli ms, tak si mohla povedat rok, ved ako by vedela..., ale tak kto by mal chut s takou... riesit

janulka, drzim palceky mmu 😵 😵 jeeeej a uz som nasla stellinkin domcek 😅, krasny gulatucky 😵

cheer ze 22 dni do porodu 😕 😅

luci to zelezo zistuju z krvi hned, ja som ho mala uplne malo od obvodnej aj B12 mi pichali pred tehu a mala som aj potom zle vysledky a moja dokina nic, teda zenska a sestricka, ze to by mi hned povedala 😕, tak neviem, ale unavena som a tlak mam nizky... 😕

moni 5 kil 😕, to je super 🙂

miskahryzka8
12. mar 2010

no tak my sme s mm obaja pribrali po prestani fajcit 7 - 8 kg, lenze on to dal naspat 😠 a ja nie 😠 😠 , on ma 182cm a 86 kil a ja 175cm a 68,8 kg (to dnes rano bolo 😀 ), takze mi depky nerobi v tomto, ale v tom ze ma furt mucka a mojka, ze gulicka 😠 😝 , tak hovorim, ze si pestujem latinskoamericku ritku ako ma j-lo 😀 , ale kedze je kozofil, ako som uz pisala, tak zvacsovanim sa vnad je nadseny 😀 a inak nam hadaju tak o 5 rokov menej obom, takze ladime dokopy 😀

monika to je ake zlate, ze pohlavny styk 🙂 pri nasich keksikoch a mojkaniach, co tu piseme 😅

jeeeej bris, dufam ze da nejake fotecky aj do albumiku 😵

fuf, dnes ste mi dali zabrat, dobru nocku 🙂

lucialen
13. mar 2010

Krasne sobotne ranko 😵
Miska, ani mne nerastie brusko, od poslednej poradni som pribrala 1kg, ale brucho mam stale 90cm 😒
Ozaj, nechodil tu niekto na trnavsku univerzitu?? Lebo v komisii mam troch doc a prof z tej skoly a vobec ich nepoznam? 😕 😕

dzou
13. mar 2010

bre ranko my tu dnes mame taaaaaaaaaaaaak kraaaaaaaaasne jarne rano 😵 zacvhilu sa idem prejst s pesom von...
no bris nehovorim ze moja anglina je naj super ale tak po 4 rokoch tu sa viem dohovrit dost dobre a rozumela som ju aj ona mna a presne to mi povedala co som napisala.... proste sa ma chcela len zbavit...
dnes som uz 43dc ...11 dni meskanie.... teplota je 37.0 ... a robila som test a hadajte co....zase neg mna uz z toho asi mrdne normalne som uz taka nasrata az sa mi ruky trasu 😠

brisilda
13. mar 2010

dzou tak ona ta potom asi nepocuvala pozorne 😠 resp. ta nepochopila je to teda riadna p....a 🙄 nech ju cert vezme ale neboj kym neni mrcha je dobre nie? 😀 drzim palce aby to vsetko malo stastny koniec s malym uzlickom 😉

dzou
13. mar 2010

dakujem bris .... akurat hladam na nete a tak.... a toto som nasla id dr. Uzla...

I 14 dní po vynechání menstruace může být výsledek těhotenského testu falešně negativní. Doporučuji zopakovat test a pak pokračovat v léčbě neplodnosti (event. opakovat IVF).

MUDr. Radim Uzel

lucialen
13. mar 2010

Dzou a nemate tam nejakych polskych doktorov? Ja som v irsku vyhladavala len poliakov, aj zubarov, lebo ty anglosi su fakt dementi 😒

majuska7979
13. mar 2010

dzou to hadam nie???? to uz musia byt // 😀 teplota tomu nasvedcuje a testom never 😵
polsky dr tu su, aspon viem ze maju gyn kliniku v londyne 😉

dzou
13. mar 2010

luci tu o ziadnych neviem 😔
ale teraz co hladam na nete tak som nasla aj na ceskom konikovi babu ktora napr.mala v krvi hcg 90 a test jej ukazal neg... aj vselijake ine pripady.... no tak neviem co si mam mysliet... 😠
ja vam hodim sen grafik teraz tie teploty znacim len musim ist na svoj comp 😀

dzou
13. mar 2010

no tak tu je ale kedze tam nie je ta ciara tak v podstate to nie je vidiet ako vysoko je ta teplota ale tak ked si porovnate s inymi grafmi co mam v albume 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/dzou

majuska7979
13. mar 2010

moja nevydno teplotky??????? 😕

dzou
13. mar 2010

mne ich je vidiet i ked kliknem na ten link 😕

dzou
13. mar 2010

no nic idem ja prec asi na dnes lebo ma z toho mrdneeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 papa babulky...

vavenka
13. mar 2010

Aj ja ich vidim - majuska ale az na konci grafu su 😉

majuska7979
13. mar 2010

dzou ja ich nevidim ☹ ukazuje mi iba ciaru s ovulaciou ale ziadne zaznacene teplotky 😨 😨

dzou
13. mar 2010

vavus ty ma takto spehujes 😀 😀 😀 ty betarka jedna 😀

majuska7979
13. mar 2010

aaaa , ano vidimmmmmm 😵

dzou
13. mar 2010

ved tam ani ovulu nemam naancenu ty musis pozerat na graf z predch mesiaca.... alebo uz neviem 😅

vavenka
13. mar 2010

Dzou 😅 😅

dzou
13. mar 2010

ale sak ok vavi 😉 no ale uz vaaaaaaaazne idem papa 🙂

majka1981
13. mar 2010

Ahojte,
zabudla som Vam vcera napisat, ze doky mi povedal, ze sex nemame mat, lebo ak sa daco stane, tak to budem lutovat. ☹ ☹ Neodovodnil to, ze ci daco nieje v poriadku, no ale s mm sme sa dohodli ze teda este pockame. Chut na sexik velmi ani nemam, no ale chudak mm...

majka1981
13. mar 2010

Miska tak Ty pokracujes v nakupoch 😀 😀 . Uz mas nato aj skrinu? Jaaaj pisala si, ze to tajis. Preco len 10 kg?? NEVIEM. ON to tak povedal. Som vysoka 1,60, vazim teraz 57 kg (+/- 0 kg ako som otehu). fakt nechapem, ale som si povedala, ze stress si z toho robit nebudem. 🙂