icon

Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?

gajana1
22. jún 2009

Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉

janulka04
9. sep 2009

michelle..to aj ja zrala s prepacenim.....8 knedli nebol problem pre mna...uf uf, ked si na to zmyslim

cheerlady
9. sep 2009

nadi,uz vedieme 1:0 😀

jani ja som tiez zrala - ale to som mala tak 13...aj sa to odzrkadlilo,ale potom to islo nastastie dole 😅

sharmana
9. sep 2009

babule idem dat sprchu a trosku sa vyvalit na postielku... ten moj pozera tiez futbal, tak ja pri tom tak fajnovo zaspim...
dobrú nocku, tehulky oddychujte a nádejné snažilky som zvedavá na vaše grafy so zajtrajšou BT...papa

janulka04
9. sep 2009

hej, neslo to inac a bolo to na nervy...vdaka bohu za vypoved 😀 😀 😀 posunulo nas to dalej... 😉

cheerlady
9. sep 2009

jani asi sa vam tam aj lepsie zije - myslim zivotnu uroven 😉 to je super,ze ste sa tam prestahovali,ja by som si nevedela predstavit fungovat tak na dialku a este k tomu s malymi detickami,mas moj obdiv 😵

lucialen
9. sep 2009

Jani, tak uplne rozumiem s tou dovolenkou. Este mam v zivej pamati ked som prisla domov 3krat za rok na 2 tyzdne, len som behala ako splasena, vobec som si neoddychla, ale zase som chcela vidiet rodinu

nadenkaaa
9. sep 2009

baby bola som sa osprchovat michelle vsetko po starom nic noveho 😉 inak mam to tu zapnute ten futbal 😀

cheerlady
9. sep 2009

no poslusne hlasim zdolane cestoviny 😀 akurat,ze len polovicu porcie - teraz nejako menej jem ale za to castejsie 😀

lucialen
9. sep 2009

Ja som si akurat pozrela relaciu o svadobnych satach 🙂 Zacalo sa mi driemat, ale chcem cakat na draheho, kym pride z prace lebo ovulka sa blizi 😉

cheerlady
9. sep 2009

luci a kde si to pozerala? ja rozmyslam,ze si pustim vcerajsiu ordnaciu - som nevidela 😲

michelle
9. sep 2009

inac babule... uz som pisala nadenke, ja nejako citim, ze nam to tentoraz nevyslo 😒 neviem preco, prsote pocit,,, 🙄

lucialen
9. sep 2009

Na travel a living. Aj ja pozeram ordinaciu, ale este starsie casti, ale uz len 10 dielov a dobehla som to 🙂

nadenkaaa
9. sep 2009

michelle ja este stale dufam ale pockaj v piatok ma to bude chytat 😒 😔 toto cakanie sa mi zda uplne hrozne asi kovli tomu meraniu teploty

lucialen
9. sep 2009

Ale Michel, este sa nevzdavaj 🙂 Teplota vyzera zatial ok 😉 Aj ked, niekedy mas ten pocit, zmieris sa s tym ze pride ale stale tak v kutiku dufas, ze sa stane maly zazrak a mrcha nepride. 😒

michelle
9. sep 2009

nadi to mi teda hovor..
luci to je pocit... teplota sa drzi celu LF hore, az potom po jej skonceni klesa, ked neni tehu, este 5-6 dni mi trva... ja to nevzdavam, len mam taky pocit proste... akoze intuicia? 😕 😝 😖 ☹

nadenkaaa
9. sep 2009

ved prave baby aj ked clovek vidi ze uz je to neodvratne aj tak clovek staleniekde v kutiku duse dufa 😔 😅

michelle
9. sep 2009

sak ja dufam.. len ten pocit sa mi nejako tlaci... ved uvidime, ako povedal slepy 😕 😅

groka
9. sep 2009

ahojte

pozerame modre z neba pri kazdom pribehu som revala hlavne pri tom babatku s transplantovanym srdieckom

a este nieco 😢 😢 😢 zajtra mi klesne teplota a zajtra uz pride mrcha,strasne ma boli brucho este viac ako navecer+ma picha v lavo,v pravo,proste mrcha,dostavam riadnu depku z toho,takze idem spinkat babule moje

😢 😢 😢 dobru noc

lucialen
9. sep 2009

Michelle, ale radsej sa takto na to pripravovat a potom ked zbadas // to bude pekny sok 🙂
Lepsie ako mat vseijake priznaky a potom to sklamanie z mrchy 😠

lucialen
9. sep 2009

Ach do riti, dufam ze nedojde, Groka 😠

michelle
9. sep 2009

groka uz si ako ja 😉 😅
luci asi ano.. ja sa zase nedepkujem nejako, sak co, idem do dalsieho kola... ak teda nic... smutna budem, ale prezijem to 🙂

groka
9. sep 2009

lucia dojde na 99 percent,uz ked ma picha takto je zle

michell ja budem zajtra total o nicom,bez nalady,o nicom,este ze ide maly do skolky,budem moct byt sama so svojim trapenim a mozem plakat do vankusa kolko chcem

michelle
9. sep 2009

groka prid si sem pokecat, zdvihneme ti naladku trosku.. 🙂 ..a mozno nebude treba 😉

groka
9. sep 2009

lubkam vas dievcence moje 🙂

michelle
9. sep 2009

idem hajat, dobruuuuu 🙂

groka
9. sep 2009

😔

michelle
9. sep 2009

PS: aj my teba 😵

nadenkaaa
9. sep 2009

groka nepride stale je nadej idem aj ja babule a zajtra dopismenkovania dufam ze budu pozitivne spravicky 😵

cheerlady
9. sep 2009

groka ja som zistila,ze take smutne pribehy nemozem pozerat,nerobia mi dobre,lebo potom to mam stale v hlave a stale nad tym rozmyslam,co vsetko sa na svete deje a ktovie, co caka mna a tak... ☹ potom som z toho strasne smutna 😢 😢 😢
a hadam plakat nebudeeees 😉 pridi sem,tu mas zarucenu zabavu 😀

lucialen
9. sep 2009

Michel, no prezijeme to urcite 😉
Groka, zajtra sa tu stretneme 😉
Inak baby vy ste uz zavislacky na teplotach 😀 Som tu niekde citala, ze skoda ze sa da BT merat len raz za den 😢