Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?
Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉
no? si predstav po tom vikende co mam na grafe xx aj sobotu aj nedelu tak v utorok ze ci bude daco ale ja som uz pomaly spala tak hovorim ze sme mali ist skor do postele ja totiz odmietam sexik po 23.00hod cez tyzden 😃 no a in ze to coooo ze jak malo spolu sexikujeme ze si uz ani nepameta ze kedy naposledy :-N ze si najde mladsiu ]-( 😃 (to zosrandy jasneeeeee).... tak som ho musela schladit ze aj tak nic nebude aj ked vymysla....
kocky a co ma potom hovorit moja polovicka? 😃 u nas je teraz sex uz len vnimocne 😃 ale hadam sa to zmeni teraz je napriklad chory a ja nechcem aby ma nakazil takze pauza a potom ako sa poznam nebudem mat chut ja :-p no stale nieco doteraz tu boli moje nevolnosti a min. ked bol sex tak male kopalo ako dive 😃asi ho chcel mrnus nakopat ze co ho vyrusuje 😃
a ze potom nemam cerstvych potapacov... inak konecne ma napadlo furt ma v robote napadne ta otazka a doma zaubnem.... ze niekde som citala ze spermose dozrievaju az 72dni... =-) to nie je nejak vela ?sak kde by ich mal uskladnene? 😃 😃 😃 nie nahodou 72hod? sak keby mali 72dni tak mm nikdy nemal cerstve u nho aj 72hod je zazrak... tak ako to vlastne je?
lucka veru od stastia na sex nemyslim 😃 ale vazne a tiez sa obavam aby sme krpcovi neublizili proste teraz sa bojim viac ako pri prvom a ved naco sexovat ako hovori manzelov kamarat sexovat treba iba ked sa plodia deti 😃 cize 2 krat a dost 😃 😃 😃 zatial mi sex nechyba no vraj tehula maju so stupajucim tehotenstvom aj vacsiu chut sexovat tak cakam kedy to pride kto vie ci este neskocime pri sexe pred porodom ako pomoc na vyvolavacku 😃 a lahsi porod 😃
no tak som zvedava ci to bude platit aj namna 😃
dzou a ano kope male a riadne dnes som ho citila pri sledovani telky taktiez ak si dam glg vinka tak ma zacne priserne boliet brucho 😞 cize viac si uz glgnut nemozem 😃 no a bublinky necitim su to kopance ktore citim zatial iba ja z vnutra a niekedy mi v brucho ako keby tlklo srdiecko neviem ci to tak mozem citit a ci je to srdiecko krpca lebo stale to je na inom mieste 😃 no poviem vam ze je to krasny pocit
dzou a ano kope male a riadne dnes som ho citila pri sledovani telky taktiez ak si dam glg vinka tak ma zacne priserne boliet brucho 😞 cize viac si uz glgnut nemozem 😃 no a bublinky necitim su to kopance ktore citim zatial iba ja z vnutra a niekedy mi v brucho ako keby tlklo srdiecko neviem ci to tak mozem citit a ci je to srdiecko krpca lebo stale to je na inom mieste 😃 no poviem vam ze je to krasny pocit
Začni písať odpoveď...

Odošli
a ked sa s nim o tom porozpravas? nepomoze to? ako inac ste dlho spolu?