Ako ste volali svoje bábätko, keď bolo ešte v brušku?
Ahojte žienky, len tak ma napadlo ako ste volali svoje bábätko v brušku, keď ste ešte nevedeli či to bude chlapček alebo dievčatko 🙂?
Keď sme ešte nevedeli pohlavie na 100% volala som ho Krištof 🙂 , neskôr keď sme už vedeli pohlavie, tak menom.
....nasa je "zubrienka" aj pokial sme nevedeli co to bude, aj teraz ked vieme zeby to malo byt dievcatko, je to stale "zubrienka"
Nasa bola v brusku od zaciatku az po koniec len guľka alebo guľa.To vymyslel priatel lebo mala bola v brusku dost aktivna a staaasne kopala a gulala sa tam.Vzdy ked chcel priatel popocuvat brusko tak dostal kopanec.A potom ju tak vsetci volali este aj asi taky mesiac po porode 😀
Ked sme nevedeli pohlavie pikulík alebo kukurička🙂 a to mu aj ostalo 😅 a potom normálne menom 😉
Bubák - Bubáčik, aj po narodení v inkubátore sme ho tak oslovovali asi tak 2 mesiace na detskom oddelení v nemocnici Dávidko 1 mesiac a už keď bol doma mu dal synovec prezívku Dado, Dadko
ja ho volam stale babatko a priatel babenko, ale vacsinou nas tak vola spolu babenka moje 🙂
som tehotná s tretím dieťatom, ale vždy som mala v brušku BODKU. Ale počula som už aj o omeletke!! 🙂
u nas to bolo bubinko, samozrejme "to bubinko", no moj chlap odzaciatku veril, ze je to "ten bubinko" 😉. doteraz maleho volame bubo, bubi, bubacik atd.
kym sme nezistili,co to bude...babatko a potom menom a babatko dalej 🙂... a volam(aj pocuva)ho tak aj teraz a to ma 1,5 roka...ked sa mojkame a mamho v naruci a poviem-ach ty moje babatko....on sa z radostou prituli a hovori...maaa baaa 😀 a niet krajsi pocit 🙂
ja naše malé volám miláčik alebo fazuľka 🙂)) Ešte si musíme počkať zopár týždňov, kým budeme vedieť, čo to bude 🙂
Kedze nas drobec bol v brusku dlhy a tenky,volali sme ho Nudel (Rezanka) 😉 inak reaguje na to dodnes,ked na neho nudel zavolam 😀
odzaciatku som citila ze to bude dievcatko, takze Gretuska ju volame, a budeme mat Gretku 😵

naše bolo miláčik, bábätko a keď sme vedeli, čo to bude tak po mene