Ako ste volali svoje bábätko, keď bolo ešte v brušku?
Ahojte žienky, len tak ma napadlo ako ste volali svoje bábätko v brušku, keď ste ešte nevedeli či to bude chlapček alebo dievčatko 🙂?
votrelec
Keď sme ešte nevedeli pohlavie na 100% volala som ho Krištof 🙂 , neskôr keď sme už vedeli pohlavie, tak menom.
Môj manžel hneď ako sme zistili, že som tehotná, tak Emka a je to aj Emka🙂
....nasa je "zubrienka" aj pokial sme nevedeli co to bude, aj teraz ked vieme zeby to malo byt dievcatko, je to stale "zubrienka"
.. Laska, alebo Lasocka moja, drobcek.. 🙂
Nasa bola v brusku od zaciatku az po koniec len guľka alebo guľa.To vymyslel priatel lebo mala bola v brusku dost aktivna a staaasne kopala a gulala sa tam.Vzdy ked chcel priatel popocuvat brusko tak dostal kopanec.A potom ju tak vsetci volali este aj asi taky mesiac po porode 😀
Sloník.
Eventuálne ešte "slôňa" - priateľov diakritický výmysel. :D
voska ;) teda vosky ;DD
Ked sme nevedeli pohlavie pikulík alebo kukurička🙂 a to mu aj ostalo 😅 a potom normálne menom 😉
Babatko, aj ked sme uz vedeli, ze to bude chlapcek Stevko.
mimi ...miminko
Bubák - Bubáčik, aj po narodení v inkubátore sme ho tak oslovovali asi tak 2 mesiace na detskom oddelení v nemocnici Dávidko 1 mesiac a už keď bol doma mu dal synovec prezívku Dado, Dadko
Manžel a ja bublinka a štvorročná sesternica smolinka
ja ho volam stale babatko a priatel babenko, ale vacsinou nas tak vola spolu babenka moje 🙂
som tehotná s tretím dieťatom, ale vždy som mala v brušku BODKU. Ale počula som už aj o omeletke!! 🙂
u nas to bolo bubinko, samozrejme "to bubinko", no moj chlap odzaciatku veril, ze je to "ten bubinko" 😉. doteraz maleho volame bubo, bubi, bubacik atd.
mravček 🙂
kym sme nezistili,co to bude...babatko a potom menom a babatko dalej 🙂... a volam(aj pocuva)ho tak aj teraz a to ma 1,5 roka...ked sa mojkame a mamho v naruci a poviem-ach ty moje babatko....on sa z radostou prituli a hovori...maaa baaa 😀 a niet krajsi pocit 🙂
ja naše malé volám miláčik alebo fazuľka 🙂)) Ešte si musíme počkať zopár týždňov, kým budeme vedieť, čo to bude 🙂
my volame fazulka aj tak vyzera hihiii
prvú sme volali bibinka a druhú ďuďu
Oskar🙂
Kedze nas drobec bol v brusku dlhy a tenky,volali sme ho Nudel (Rezanka) 😉 inak reaguje na to dodnes,ked na neho nudel zavolam 😀
Láskyvietok a Lekorka... 🙂
my sme volali naseho syna BUKEKELA
manzel od zaciatku tvrdil, ze to bude dievcatko, takze hned Mia 😀
pracovne meno Viki, a mame Karinku.
Brumiiiiik 😵
odzaciatku som citila ze to bude dievcatko, takze Gretuska ju volame, a budeme mat Gretku 😵

naše bolo miláčik, bábätko a keď sme vedeli, čo to bude tak po mene