icon

Ako ste zistili v prvých týždňoch pohlavie?

10. okt 2020

Možno je niečo podla čoho to zistím skor ako doktor či nie ?
Máte s niečím skusenosti ??
Ďakujem

barus26
10. okt 2020

jedine z krvi.. Babygen test

autor
10. okt 2020

@barus26 w ten baby gen test je pravdivy.?

autor
10. okt 2020

Neexistujú nejaké príznaky alebo niečo čo mi napovie čo budeme mat?

barus26
10. okt 2020

to sú všetko len babské povery podľa príznakov a neviem coho... Veď určite sa ti tu vyjadria niektoré ženy že cakali rozdielne pohlavia a mali priznaky rovnaké.. áno u niektorých sa to líši ale niektoré mali zase rovnake, urcire len podľa príznakov sa nedozvies čo budeš mat... Babygen test stojí 120€, robi sa z krvi s presnosťou 99,5%, ja som na ňom bola.. berú krv po 10tt ale výsledky máš až po 12tt..

rd_nk
10. okt 2020

Obrucku na nit a zavesit nad pupok, ak sa toci je tusim baba a jak kmita chlapec ale neni som si ista.. A samoska je to len povera.

deti95060810
10. okt 2020

to sa dá?
jedine pri synovi som mala veľké brucho a dlho ranné nevolnosti
pri dievčatách som nemala žiadne nevolnosti, a brušká malililinké.... dievčatá sú 3 , žiadne dvojky ani nič....

kiki68
10. okt 2020

Nifty test v 11tt

andrejka1974
10. okt 2020

Maloktore to mali ako ja, ale u mna to bolo tak ze ak som cakala dievcatko bolo mi velmi zle a pri chlapcoch mi zasa zle nebolo vobec mam 5 deti z toho 3 chlapcov a 2 dievcata

ckatka
10. okt 2020

Trisomy test. V 11tt sme vedeli na 100%

barus26
10. okt 2020

@kiki68
@ckatka ono ak jej ide len cisto o pohlavie tak jej stačí babygen za 120€, nemusí ísť na tieto čo menujete od 350€ vyššie.

sara07
10. okt 2020

mala som trisomy test a pohlavie som mala zdarma ked som chcela vediet ale ja som si ho dávala pre genetické zaležitosti robit , pohlavie bolo bonus

hederamonstera
10. okt 2020

A co tak potrenovat trpezlivost a pockat, kym sa to ukaze?;)
Trpezlivost je super vec, hlavne pri detoch

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
ivka21
10. okt 2020

Mne to vyšlo podľa testu zo sodou. A inak mi povedali až v 6 mesiaci

autor
10. okt 2020

Ja som skúšala zo sodou bikqrbonou a nezasumelo tak neviem ..... nechuti mi ani horčica vibec ani nič kyslé nejak.... :/

autor
10. okt 2020

Tak snáď to bude dievča, modlím sa veľmi ale neverím veľmi tomu že budem mať šťastie a podari sa dievča

adkka_
10. okt 2020

😁 ja by som dala ruku do ohna za to, ze cakame chlapceka, zacalo mi chutit palive, prestalo mi chutit sladke, doslova mi zo sladkeho zacalo byvat zle, brusko mi rastlo ale boky velmi nie, chcela som jest aj kysle (najviac kyslu kapustu, aj samu) 😂 vseetucko naznacovalo chlapceka, a ono to je zrazu dievcatko ☺️☺️ takze tolko k tym babskym “povedackam” ak chces zistit co to je. Nic nie je iste 🙂 jedine testy z krvy ako tu uz baby spominali 🙂

autor
10. okt 2020

@adkka_ haha :D chapem no ale tak nebudem tolko platit za testy to je veľmi veľa :(

barus26
10. okt 2020

mne soda vôbec nevyšla 😊

kiki68
10. okt 2020

@barus26 Ako mne islo o tie ine veci, pohlavie bola ceresnicka na torte. Zalezi co clovek ide riesit. Samozrejme ci chce niekto investovat 600 eur je druha vec

janynyna
10. okt 2020

@rd_nk no ja som skúšala to s tou niťou aj nad dlaňou. Vyšli mi 2 chlapci a jedno dievča. Prvého mám chlapca a čo bude ďalej netuším lebo už mám 37 tak asi na staré kolená sa zadarí 😂😂😂

adkka_
10. okt 2020

To je pravda, ja som bola velmi nedockava, ale musela som cakat, dokonca mala zakazdym nozicky prekrizene, takze ja som az do cca 21 tt nevedela ci je dievcatko alebo chlapcek 😩😩😩 az potom, a radost to bola neskutocna lebo muz si prial (samozrejme v prvom rade aby bolo babanko zdrave), ale basnil o dievcatku uz ked sme spolu este len chodili, a ja som mala pocit ze bude chlapcek 🙈 a nakoniec dievcatko och.. to bolo radosti. Este teraz ma napada, este aj brucho mi zacalo chlpatiet 😅😅 a docitala som sa ze to je preto, lebo chlapcek vylucuje testosteron ci co 😁 takze, nic nevychadzalo fakt, az sono nam potvrdilo 🙂

ckatka
10. okt 2020

@barus26 to je pravda...ale podla mňa je dôležitejšie poznať genetické anomálie ako pohlavie...takže keď už....tak.nakomplet. Ak sa im jedna len o pohlavie...A nevadí že je Edwards a pod....tak kľudne barsco...

katarina51941
11. okt 2020

Mne ti prezradil test zo sody bb

aa_andi
11. okt 2020

Ja som bola na prvotrimestrálnom screeningu v Košiciach v SonoClinic a tam mi pekne povedal lekár podľa toho ako malo babo panvu. Podľa mňa je v dnešnej dobe úžasné že sa ženám podarí prirodzene otehotnieť a šťastne a v zdraví donosit bábätko takže ja som rada za celé tehotenstvo pretože sme museli podstúpiť veľa toho kým sa nám podarilo. Manžel chcel veľmi dievčatko a teda tam nám už v 12tt povedali pekne ze je to slečna. Ale je to podľa mňa aj správny čas dovtedy by som to ani nechcela asi vedieť. Prajem ti aby si čakala zdravé bábätko a bolo všetko v poriadku a keď by si chcela dievčatko tak nech ti to výjde. Ale ver mi, ak by to bol aj chlapček za tých 9 mesiacov si vytvoríš taky vzťah že sa budeš tešiť na neho a hlavne keď už ho budeš držať v rukách 🙈

aa_andi
11. okt 2020
brona235
11. okt 2020

Soda bikarbona... 😂
Mne to vyslo pri vsetkych 3 detoch...🤷‍♀️

nikapuggioni
11. okt 2020

Test zo sodou je somarina. Ona šumy podľa toho ako Ph v moci máš.
Mne jeden deň šumela a druhý deň už nie.
Takze veľa vplyv má na pH to čo zješ vypijes.
Všetky rady sú len povery na určenie pohlavia. Treba si počkať keď sa maličké ukáže. Alebo zaplatiť si test.

silviaeli
11. okt 2020

Hlavne by ste mali myslieť nato, aby to bolo zdrave..🙏🏻ci už dievcatko, alebo chlapček 😉❤️