Bábätko v brušku prestalo rásť
ahoj ja neviem ani ako zacat 17.8. som bola u gynekologa moj mal dovolenku tak som isla k zastupujucemu urobil mi sono vysetril ma a vysledok 6tt+2den urobil fotecku .Stastie prevelike ...az do vcera isla som uz k svojmu ze v 10 tt a zase sono ale nieco sa mu nezdalo a napokon ze babo je velke tak na 7tt+1 den ziadne srdiecko len zvatcena maternica plodovy obal a plod bez akcie bez pohybov .Co teraz ? povedal ze mam cakat do buduceho tyzdna a ked neodide do vtedy tak potom to poriesi a este ze mozno sa rozhybe . ja som uplne na dne neviem sa na nic sustredit neviem ani co chcem bojim sa ze ak sa stane zazrak a ono sa nejak rozhybe a potom zistia ze je nejak poskodene tak tuto strasnu bolest budeme prezivat zase ja mam dvoch synov 17a 19 rokov a obe tehotenstva boli bez problemov tak som taketo nieco necakala a o to je to horsie ☹
ja som na to pripravena s manzelom sme prebrali vsetko za aj proti a dalsu taku bolest by som nezvladla tak neviem ci som schopna skusat dalej a navise niesom najmladsia mam 37 prec a MM 44
@sabina1975 Ja som to zažila v decembri 2011, v dvanastom týždni som sla na sono a malé bolo velké ako v 9 týždni , žiadna akcia a hned ma poslala doktorka do nemocnice na kyretáž,potom som otehotnela vo fabruari a malý sa v novembri narodil , pri nom bolo vsetko ok aj som az do materskej chodila do práce.
@sabina1975 fuuu naozaj neviem ako ti pomoct ,aspon tak ze my mame byt v 11tyzdni ale babo je stale 2tyzdniky pozadu takze ma len 9tyzdnov . MOZNO je to nieco podobne,aj ked srdiecko by bit uz asi malo .
@sabina1975 ahoj ,je mi to luto,ja som si tym presla este len tento tyzden. Ak by si sa potrebovala vyrozpravat pojd ku nam do temy. "MISSED ABORTION VIII" je nas tam viac co sme si tym prosly. Drzkaj sa.
dakujem vsetkym za podporu je to naozaj tazke 10 tyzdnov zijeme s vedomym ze nieco rastie dokonca synovia zacali oslovovat nie "TO" ale SAMKO a teraz nic boli taky nestastny a mojho dospelaka som nevidela plakat asi 10 rokov najhorsie ja teraz to cakanie dnes ma tak neskutocne bolia krize a trosku aj brucho ako slaby menzes ale to je asi tym ze som umyvala okna tak mi ostava len cakat
@sabina1975 viem uplne ako sa citis ja zacala 13tt,ked na sone zjistila,ze uz nebije srdiecko a od posledneho sona,to bolo v 9tt ani nevyrastol,a pritom vtedy bolo vsetko ok,aj srdiecko bilo. a na miesto fotto hned nemocnica a kyret.. Hlavne sa drz,viem ze to neni lahke.☹
@sabina1975 Presne tym istym som si presla aj ja. Missed abortion v 7tt ☹ Vsetko bolo OK a zrazu jeden UZV a je po vsetkom.. Akcia srdca nepritomna, koniec ☹ Svojmu Dr som podpisala ze na vlastnu ziadost nejdem na kyret, ale hned o 2dni som sa prihlasila sama na zenskom na kyret. Nechala som si to trosku prejst hlavou a s MM som sa rozhodla ze idem. nechcela som cakat na prirodzene vypudenie a riskovat infekciu.
Podla mna ked uz raz nie je pritomna akcia srdca tak neexistuje ze sa plod "rozhybe". Nema tvoj Dr termo UZV? Resp pred kazdym kyretom robia aj termoUZV v nemocke, aby si boli na 100% isti ze plod je fakt odumrety. Mne to aj ukazali, okolo plodu bolo vsetko zelenej a cervenej farby- prekrvena maternica a obal a plod boli bielo- cierny ☹
Boli to, ale da sa to zvladnut.. Ja som dnes zistila ze som po 5mes zasa tehotna a dufam ze uz vsetko bude OK
@sabina1975 ahoj. Aj mne sa to stalo v maji tohto roku. Bolo to prve tehotenstvo....v 8 tyzdni bolo vidiet bit srdiecko...a v 12 tt len velky cierny flak. Strasne ma to zobralo. Fakt nie je uz na co cakat, treba ist na zakrok, zbytocne ti dava falosne nadeje tvoj doktor. A mimochodom je september a uz som v 7 tt. Takze nevesaj hlavu. Ja sa len mozem modlit, aby sa to nezopakovalo, prihovarat sa k malemu ze musi byt silne a pekne rast. Takze hlavu hore, za par mesiacov budes tehulkovat zas 😉.
@sabina1975 Ja som zažila takúto situáciu v auguste a skončilo to potratom z perforovanou maternicou. Skončila som z kyretom a akoby nestačilo operáciou z krvacaním do brušnej dutiny :(.
@sabina1975 moja strasne mi je to luto ☹ ☹ ☹ Bohuzial sa stotoznujem s nazorom @sisaha .Neviem preco ta tak trapi.Miminecku by sa srdiecko malo dat vidiet najneskor do 8 tt.Ten prvy lekar videl akciu? Ja som si tym presla a viem ako to boli.Teraz uz ale mame princeznu tak hlavku hore.Niekde tam hore caka pre vas na spravnu chvilu minimalne jeden anjelik
diane87
nie ja som ležala 2 tyž. v nemocnici a hned ako mi kleslo 2 krat hcg skonštatovali potrat išla som na druhý deň na čistenie a akoby nestačilo pri čistení mi natrhli maternicu zajtra je tomu mesiac ☹
Ked som bola 17.8 tak ma odbavil za 5min dal foto zobral prachy a hotovo nepovedal ci vidi akciu srdiiecka len ze 6tt a vsetko je v poriadku a vcera ma moj vysetroval takmer pol hodinu snazil sa najst aspon naznak
@renee17 ufff, to je strasne :( . Prajem ti skore uzdravenie, aby si nemala ziadne bolesti. Tebe uz prisla prva MS?
Ja som otehotnela po dvoch MS. Prva mi nabehla po 6,5 tyzdni a druha po 5,5 tyzdni....takze ked to tak ratam som otehotnela casovo 3 mesiace po kyrete....sice doktor povedal ze sa mame snazit po 3 MS, ale volajako sme si povedali ze to nechame na prirodu uz po druhej, ved aka je pravdepodobnost ze otehoniem na prvykrat 😀 ?
@diane87 heeeej moja, a to sa ani nepochváliš? tak gratulka a držím prsty 😉
@sabina1975 aj mne sa to stalo...v máji.....najprv srdiečko bolo, potom trošku špinenia, tak som šla na pohotovosť a už nebolo, boli sme v 12tt......stále to bolí, no už čoraz menej, hoci na nášho Miška nikdy nezabudnem a vždy ho budem ľúbiť......prajem ti veľa síl, ak by si čokoľvek potrebovala, tak sa pokojne ozvi
🙂 ja sa snazim mysliet pozitivne, mozno je totym ze uz mam dceru.
ahojte takze zajtra rano idem do nemocnice v piatok som bola na kontrolnom sone a babo od 7.9 nenarastlo ale zacala sa vyvijat placenta takze to nikam nevedie tak som sa rozhodla ze nebudem cakat na to kedy to telo vypudi same ale podstupim cistenie ale velmi sa bojim .Bojim sa ze nieco sa pokazi a nebude uz ziadna sanca na dalsie babo neviem spat ani sa na nic sustredit stale rozmyslam kde sa stala chyba ale lekar mi povedal ze to nikdy nezistime tak mi prosim drzte palce nech to dopadne dobre
😔

@sabina1975 je mi to luto, ale pravdepodobne ide o zamlčany potrat... ☹ Neviem naco ti lekar dava falosne nadeje, ked si v 11 tt a ze babo sa moze "rozhybat", ked velkostou zodpoveda 7tt a akcia srdiecka vidiet nie je. Na tvojom mieste sa pripravim na to najhorsie. Viem, ze to nie je lahke, ale otehotniet este mozes ..