icon

Čo zaberá na nevoľnosti?

meyby
3. nov 2011

ahojte kocky mam otazku , dufam ze mi pomozete...co zabera na nevolnnosti som cca v 7 tt a cele dni ma boli zaludok, nadvihuje ma ale nezvraciam, necitim sa dobre, nejake babské recepty, vdaka 🙂

helsinka
3. nov 2011

@meyby ahoj, no ja babské recepty nepoznám, osobne som chodila predýchavať na balkón (ešteže bol december a vonku fajne zima) ale potom som si kupila v lekarni tabletky Ginger (taký modro-biely obal) a tie mi pomohli, aj keď zaberali mi hlavne na migrénu, lebo tých som si užila až-až. Ale kamarátke raz bolo zle, tak som jej dala Ginger a pomohlo jej . . .

meyby
autor
3. nov 2011

@helsinka to je nieco na prirodnej baze ?

meyby
autor
3. nov 2011

@helsinka len to ze mne nepomoze ani to predychavanie...mne je zle skoro cely den, velka tazoba na zaludku, a tazko takto fungovat ...

helsinka
3. nov 2011

@meyby Ginger je vlastne prášok z koreňa zázvoru, ako pomocné látky sú tam želatína a ešte niečo . . .pomáha na tehotenskú nevoľnosť, migrénu, cestovnú nevoľnosť . .toľko z letáčiku . . . ja som tiež nevracala, stále mi bolo zle od žalúdka a zároveň som bola príšerne hladná, keď sa mi k tomu pridali migrény, myslela som si že zomriem 😀 keď ma napínalo, letela som na balkón . . . 🙂 ale držím palce, dobrá správa je, že to časom prejde 🙂

meyby
autor
3. nov 2011

@helsinka presne to iste zazivam ja , takze asi vies ako sa citim🙂 ale dakujem za pomoc, skusim sa opytat na to v lekarni...

annaopialova
3. nov 2011

ahoj ked som bola tehotna tak tie nevolnosti som mavala az do 3mesiaca potom to preslo

katy1979
3. nov 2011

ked ti len nadvihuje zaludok tak to je este dobre. pockaj ci nepride este nieco horsie a nestane sa zo zachodovej misy kamoska na par tyzdnov. mne v lekarni nedali ani ginger. este mozes skusit homeopatika na nevolnost ale zeby to pomahalo no neviem. v tomto tyzdni na mna nezaberalo vobec nic. po tom tretom stvrtom mesiaci to zacalo byt uz ako tak lepsie. niekto skusi po malych duskoch pit pepsi ci ja som takto cele dni ukusovala zo zazvornikov z ikey.

nikolet_89
3. nov 2011

ahojte baby mne sice nebyvalo zle takto pravidelne z rana, ale ked som bola hladna...takze som dosla nato, ze ked ma napina a nieco som zjedla hned sa to zlepsilo...mozno by si mohla skusit nieco do seba dostat no co pri najhorsom sa vyvracias...a mozno to zaberie 🙂

pifina
3. nov 2011

mne na tazky zaludok pomahala kysla kapusta alebo kysle ryby ... ale to tak 2 tyzdne fungovalo, potom sa mi chute zmenili, ale skusit mozes 🙂

sparocka
3. nov 2011

@meyby pomáha čaj zo zázvoru s citronom a med