Nečakané tretie tehu
Ahojte, včera som zistila, že som tehu. Prvé som rodila, už to bude pomaličky 18r., takže viac sa bojím, ako to všetko ostatné - radosť,hnev a obavy. Ale moja otázka znie, je možné, aby som mala v 5tt. také brucho ako v 16tt.? Či to je tým, že je to už tretie a sadielko sa rozteká?😀 Zatiaľ okrem muža to nik nevie, však aj ten už rozdýchava druhý deň, ani baviť sa nechce o tom so mnou😀DDDD , ale on to dá, zmieri sa s tým, verím mu. Ja sa ničoho nebojím, len porodu a toho, že mám na maternici polyp a neviem, ako sa bude chovať, nikdy mi nerobil žiadny problém, ani nejako extrémne nerástol. Už som si aj povedala, že ho dám vybrať a potom ak by sa zadarilo, ale niekto tam hore ma prekvapil skôr.
Robili len to co pri kazdom tehu. Vsetko bolo ok.
ja uz mam trisomy za sebou, cakame chlapceka 😙 takze budeme mat doma chlapcek (6), dievcatko (9mes) a dalsieho chlapceka 😁
@pbra40 my sme spolu v decembrovkách 🙂 Píšem len preto, že mám doma podobnú situáciu. Syn 7 rokov, dcérka 1 a pol a čakáme chlapčeka, tiež som sa z testov dozvedela 🙂
A ja ze prečo Vám nepoznám baby, ja som v január 2021,alw ak mi takto bude zle písať doktor termíny, tak sa vidím vo februarovych😆, sto krát som mu hovorila, že posledná 2.4 a furt píše 8.4😂
Inak ako sa dostanem do skupiny? Mam nastaveny tp v profile a medzi skupinami ju nevidim
@guiseppinka a kedy január, či február?
December
@guiseppinka daj si zoznam skupín a tam napíš decembrovky
@janulkama a ty sa máš ako? Dlho som Ta nečítala ani v januarovkach, ste v poriadku? 🤗
Ahoj, nepisala som, lebo to nedopadlo dobre. V 7 tt este srdiečko bilo o zastavilo sa v 7+4 podla lekarov😢 Takze MA, cistili ma az 2 krat, lebo na prvy krat to spravili zle. Som tyzden po 2 cisteni.
@janulkama to mi je luto😪🌹
Aj mne, lebo uz som si to vedela predstavit, ako budeme a zrazu nic. Ale mam krasne 2 zdrave deti uz , takze idem dalej😊
gratulujem. Inak pri tretom som bola ako slon. Ked som bola v 5. mesiaci, kazdy si myslel, ze o tyzden rodim. Jedna znama sa zdesila, ze ci ma potom budu zeriavom vykladat na stol. 🙂
@ssslnieckooo tak chceli byt tie nase princezne jedine a najkrajsie v rodine 😁

@vieraz a krvné testy boli ok?