icon

Nečakané tretie tehu

8. máj 2020

Ahojte, včera som zistila, že som tehu. Prvé som rodila, už to bude pomaličky 18r., takže viac sa bojím, ako to všetko ostatné - radosť,hnev a obavy. Ale moja otázka znie, je možné, aby som mala v 5tt. také brucho ako v 16tt.? Či to je tým, že je to už tretie a sadielko sa rozteká?😀 Zatiaľ okrem muža to nik nevie, však aj ten už rozdýchava druhý deň, ani baviť sa nechce o tom so mnou😀DDDD , ale on to dá, zmieri sa s tým, verím mu. Ja sa ničoho nebojím, len porodu a toho, že mám na maternici polyp a neviem, ako sa bude chovať, nikdy mi nerobil žiadny problém, ani nejako extrémne nerástol. Už som si aj povedala, že ho dám vybrať a potom ak by sa zadarilo, ale niekto tam hore ma prekvapil skôr.

Strana
z4
autor
5. jún 2020

@vieraz a krvné testy boli ok?

vieraz
5. jún 2020

Robili len to co pri kazdom tehu. Vsetko bolo ok.

zara1357
Autor odpoveď zmazal
pbra40
28. jún 2020

ja uz mam trisomy za sebou, cakame chlapceka 😙 takze budeme mat doma chlapcek (6), dievcatko (9mes) a dalsieho chlapceka 😁

ssslnieckooo
28. jún 2020

@pbra40 my sme spolu v decembrovkách 🙂 Píšem len preto, že mám doma podobnú situáciu. Syn 7 rokov, dcérka 1 a pol a čakáme chlapčeka, tiež som sa z testov dozvedela 🙂

autor
28. jún 2020

A ja ze prečo Vám nepoznám baby, ja som v január 2021,alw ak mi takto bude zle písať doktor termíny, tak sa vidím vo februarovych😆, sto krát som mu hovorila, že posledná 2.4 a furt píše 8.4😂

guiseppinka
28. jún 2020

Inak ako sa dostanem do skupiny? Mam nastaveny tp v profile a medzi skupinami ju nevidim

autor
28. jún 2020

@guiseppinka a kedy január, či február?

guiseppinka
28. jún 2020

December

autor
28. jún 2020

@guiseppinka daj si zoznam skupín a tam napíš decembrovky

autor
28. jún 2020

@janulkama a ty sa máš ako? Dlho som Ta nečítala ani v januarovkach, ste v poriadku? 🤗

janulkama
28. jún 2020

Ahoj, nepisala som, lebo to nedopadlo dobre. V 7 tt este srdiečko bilo o zastavilo sa v 7+4 podla lekarov😢 Takze MA, cistili ma az 2 krat, lebo na prvy krat to spravili zle. Som tyzden po 2 cisteni.

autor
28. jún 2020

@janulkama to mi je luto😪🌹

janulkama
28. jún 2020

Aj mne, lebo uz som si to vedela predstavit, ako budeme a zrazu nic. Ale mam krasne 2 zdrave deti uz , takze idem dalej😊

dahra
28. jún 2020

gratulujem. Inak pri tretom som bola ako slon. Ked som bola v 5. mesiaci, kazdy si myslel, ze o tyzden rodim. Jedna znama sa zdesila, ze ci ma potom budu zeriavom vykladat na stol. 🙂

pbra40
28. jún 2020

@janulkama je mi to luto. nech to cim skor preboli ❤

pbra40
28. jún 2020

@ssslnieckooo tak chceli byt tie nase princezne jedine a najkrajsie v rodine 😁

janulkama
28. jún 2020

@pbra40 dakujem😊

Strana
z4