Pobolievalo vás podbruško na začiatku tehotenstva?
je to normálne
ano...maternica sa roztahuje
naprosto normalni, v podstate te to bude doprovazet cele tehu....obcas mene, obcas vice, obcas te bude jen kuze tahnout, obcas te nekde pichne, ale pokud to nejsou krce alebo spineni krvaceni, tak je to prirozene....ale urcte pokud si nebudes uplne jista, vzdy zavolej lekarke a informuj se🙂
pobolievalo.. je to normalne.. no pri krcoch treba ist k lekarovi.
mna nic nebolelo, az potom neskor krize a nohy 😀 ved aj bolo z coho 😅
Mna bolelo asi jeden den a bolo to ako menstruacne bolesti. Ze vraj je to normalne, ked sa vajicko 'zahniezdi' ;)
Mňa pobolievalo v podbrušku velmi a dosť dlho. Každú návštevu v poradni som sa sťažovala. Môj lekár ma za každým ukludňoval že je to normálne pretože mi rastie maternica. Nebolelo ma to v kuse ale bolelo to často. Bála som sa ale všetko bolo ok. Detičky mám krásne a zdravé takže doktor mal pravdu 😵 😉
ano, mna tiez pobolievalo podbrusko, ale pokial to nie su krce, nic sa nedeje. Matenica sa pomaly roztahuje.
áno také akokeby jemné kŕče v podbrušku.......a to som ešte nevedela, že som tehotná a myslela som si, že dostanem menštruáciu...aj keď mi to bolo čudne, lebo predtým som nikdy kŕče nemala 🙂
bolelo vas brucho aj na dotyk ked ste si ho teda to podrbusko potlacili??
Baby prosím vás, bolí ma strašne podbruško-no vlastne sa chcem opýtať či je to podbruško. Keď už to tak musím hnusne napísať bolí ma tam kde sa začínajú už chĺpky tam najviac v tej oblasti. To je podbruško?
Moja... toto je otazka.. da sa tu pisat iba raz... takze chod hore kde je napissne : fotoblogy ... potom v lavej strane stránky je napisane Zoznam skupín .... klikni na to a daj si vyhladat prvorodičky ...alebo podla termínu porodu - napr. Jún 2015 🙂
v tych skupinach najdes zeny ..ktore maju tie iste "problemi" ... 🙂
A ak to vazne bolí...chod k doktorovi
Mna bolelo do 8tt potom zrazu prestalo, niekedy som sa v noci budila az na krce.
mňa to približne do 8tt bolelo ako pri menštruácií, potom v 32tt znova a to už bolo zle
Ahoj, ja som v 5tt a boli ma... najskor som si myslela, ze mam dostat menstruaciu a nic a som tehotma nakoniec. Niekedy to boli, niekedy nie. Raz viac, raz menej...
je to normalne, mna boli tiez podbrusko a este k tomu sa pridavaju aj bolesti krizov 🙂
Tak ako tu spomenuli všetky babulky, pobolievanie v podbrušku je úplne normálna a bežná vec. Ak je spojené s bielym alebo žltým hlienom, ktorého môže byť viac či menej, všetko je v poriadku. Pokiaľ však hlien chytí hnedú farbu alebo sa objaví krv, je zle a treba utekať na pohotovosť. Kŕče tiež nie sú príliš dobré znamenie. Avšak každá žena vníma bolesť a rast maternice inak a čo som čítala, tak ženy, ktoré sú tehotné prvýkrát mávajú to pištipkávanie silnejšie a môžu ho prirovnávať až ku kŕčom. Vtedy je dôležité upokojiť sa a uvedomiť si, či je to skutočne tak silná bolesť, ako si myslíme, alebo to len citovo preháňame 😅 Avšak ak sú akékoľvek pochybnosti, či je všetko v poriadku, netreba sa spoliehať na skúsenosti iných žien a treba utekať na pohotovosť. Radšej si nechajte vynadať od nepríjemného lekára, ktorý ťahá už 5tu službu za to, že ho tam otravujete zbytočne, ako by ste sa mali doma pred počítačom spoliehať na to, že je všetko v poriadku a pri tom byť nemusí 😉
Amen 🙂
ahojte ja som dnes 5+5 tt a tiež ma stále pichá raz vpravo, raz vlavo ale nie je to nič silne , prestane to po chvílke a skôr sa chcem spýtať či máte niektorá z vas skúsenosť s pobolievaním pri vaječníkoch - ja som mala take pichanie v lavom ale už je o.k. netrvalo to dlho - skôr taky pocit ako pri prechladnutých - taká tupa bolesť a tak isto cítim boky - také pichanie v bokoch - je to normálne ? máte niektorá z týmto skúsenosť ? ďakujem vopred
Baby zbytocne sa niektore stresujete a plasite. Chapem ze su to pre nas vsetky nove pocity no fakt kym si nenajdete krv vsetko je ok. Zelaam vam zdrave a krasne tehulkovanie!
Ahojte tehuľky chcem sa spýtať na radu od Vás. Som v 12tt-3 niekedy mám mierne bolesti v podbrušku je to tak asi 2-3 min a potom to prejde a neskôr to príde v inom intervale. Nie je to hrozna bolesť dá sa prežiť. Za celý deň je to asi cca do 10x. Veľmi sa bojím keď že som už mala potraty v pondelok som bola u lekárky a je všetko v poriadku. A teraz ta otázka môžem si sama naordinovať magnézium alebo musím to prekonzultovať s lekárom? Ďakujem krásne.
valikajano aj mna pobolievalo ako na MS , magnezium si mozes aj sama kupit ked mas nejake bolesti,mne to v nemocnici povedali, je to len horcik - vitamin, nic sa nestane ,je ho milion zien ,ale kludne mozes aj zavolat doktorke a povedat jej to, neboj sa vsetko bude ok, v tele sa deju velke zmeny a maternica sa ti roztahuje to sposobuje tie bolesti, ak nespinis a ani nekrvacas nemas sa coho bat

No je. Maternica sa roztahuje. Pokial to nie su skutocne krce, spinenie, nemas sa coho bat.