Pomôžete mi pri určení pohlavia?
Z tejto polohy sa podľa mna nedá urcit pohlavie🤔 inak mne v 16tt povedala gastroenerologicka pri sono čriev, že podľa nej chlapec a bolo to dievcatko, čiže ani lekár ti nemusi povedat dobre😂😂😂
@katariinam 😂 som sa zabavila... Ale teraz odborný pohľad: Ak tam nevidno pipíka, je to stále 50:50 😉
@nika3136 presne 😂 ja som to mala problém aj keď som bola so svojím na sone. Dr mi ukazuje, rozpráva... Vidíte, tu je toto, hento... Ja prikyvujem- Jasné...a pritom nič nevidím 😂
@montemotherone lebo moja gynekologička mi to ešte povedat nechcela, tak som to musela tahat od doktora, ktorý bol “po ruke”😂😂😂
@katariinam ahoj, poradím babsky test dá sa robiť od 13.tt, mne to fungovalo - sódu bicarbonu v priesvitnom poháry zalej svojim močom (myslím, že najlepšie bude ranný, je koncentrovanejsii)
Chlapec - vysumi/zasumi
Dievča - bez reakcie
V 14.tt je tam vidno akurát tak smuhu... Počkaj aspoň do 16-18. Na morfo sone medzi 20.a 22 ti už isto doktor povie
@kovacikovajana mne to ukazalo ze dievca a bol to chlapec .. prvy x to bolo spravne druhy x nie ono je to o tom aky je kysli moc Ta reakcia nie naozaj o pohlavy.,
Foto mas zlu z tohto uhlu sa neda vidiet ved je to z boku treba to v takto skorom stadiu vidiet odspodu podvozok- ritusku a co je medzi nozickami.. ked je baba tak tam je vidiet (l) ako kavove zrnko ., este aj v 18tt mà pipik cca 2mm my sme malej pohlavie videli na utz az v 24tt Lebo dovtedy bolo skoro a Potom zas bola dama a mala nozicky pri sebe 😃 pri malom mi v 14tt povedala teta na utz ze baba.. Tak si pockaj na istotu okolo 20tt.
fuhhaaaa tak taky odbornik bohuzial nie som, no podla mna je to jedno, hlavne aby bolo zdravunke

Podľa mňa dievča😁