Priberanie v prvom trimestri tehotenstva
Ahojte..zaujíma ma koľko kg ste pribrali za prvé 3 mesiace tehotenstva?..
Ja 2 kg no neviem či je to veľa alebo málo..
Schudla 7 kíl keďže som zvracala aj z vody
Ak si dobre pamätám, norma je max. 2 kg. Ja som v prvom trimestri tuším najprv kilo schudla a potom som ho okolo 12. tt naspäť pribrala, potom zas mesiac nič, až okolo 18. tt som začala vážiť viac ako pred tehotenstvom.
Schudla 5kg
Pribrala som 3kg 🙂
Chudla som cele tehotenstvo
2kg to je nic, to nie je realne ani tuk
Bezne skace vaha +-2kg
Naozaj sa sustred na ine veci toto fakt je blbost
@anonym_autor tiež tak... čo mesiac, to do kila. Spolu 12kil, 9 zostalo v nemocnici, tri odišli po dvoch týždňoch.
@anonym_autor schudla
som 7 kil
U mna zial 9 a 7kg, ale vsetko isla voda do tela, ja som sa velmi zavodnovala, vyzerala som kazde tehu ako na vysokej davke prednisonu. Nakolko dva tyzdne po porode bola vacsina kil prec a xicht nabral normalne crty 😂 Zial moje telo reaguje na tehu, ako keby to bol jed
Nic
Rastie ti dieta tak ako ma? Ak ano, tak je uplne jedno, kolko priberas ty. Pokial sa stravujes racionalne, nie uplne nezdravo a mas dostatok pohybu, tak neries.
@anonym_autor prve mesiace takmer nic, najhoršie to bolo po 5-6mesiaci....dokopy 20kilov..avšak plno tvorila voda, neobula som topanky...
Pribrala som 5,5 kg
V druhom mesiaci som mala brucho ako väčšina tehotných v piatom mesiaci. 🤷🏻♀️
Pri oboch tehotenstvách. Tehotenstvo každé jedno som ukončovala s váhou + 25 kg a nohou väčšou o dve čísla.
Váha sa viac menej vrátila do normálu ale noha nie.
Nemozes porovnavat zenu a zenu, jedna ma normalnu vahu a ina nizku/velmi vysoku uz pred tehotenstvom. Ja som pri normalnej pociatocnej vahe pribrala tiez 2, mozno aj 3kg za prvy trimester ale takto to slo az do konca- co mesiac to kilo hore. Byvalo mi zle od prazdneho zaludka a jedine ked som casto jedla som nezvracala

to je individualne.