icon

Rozdielny výpočet týždňa tehotenstva - ktorý je správny?

vierkainka
19. dec 2019

Mile žienky, prosím vás o radu. Podľa výpočtu na tehotenskej kalkulacke podľa poslednej MS, mi vyšlo ze by som mala byt 8 týždni... Doktorka pidla utz dnes však napísala ze som 6 +1. Viete mi prosím niektorá vysvetliť cim môže byť spôsobený taky sklz? Plod ma 9,6milimetra, ale ešte neregistrovala srdiečko. Vraj mam ešte par dni počkať.Ak nebude aktívna činnosť, posiela ma na kyret. Prosím vás, poraďte. Ďakujem každej za koment aj za možnosť sa takto zdôveriť.

Strana
z3
ericka_123
21. dec 2019

@vierkainka držím ✊🏻 nech je všetko v poriadku s bábom a 8.1. je akcia srdiečka. Užívaj sviatky a krásne tehuľkovanie. 😉

vierkainka
autor
21. dec 2019

@ericka_123 ďakujem krásne z celého srdca ❤️😘

vierkainka
autor
25. dec 2019

Ozývam sa vám dievčatá opäť,nakolko som zase trosku v neistote. Včerajší Štedrý večer prebehol celkom fajn. Cítim veľkú únavu, tak manžel pomáhal s prípravou, bol zlatý. Ale idem k veci :Prisla švagriná s rodinou, ona už 5 deti.. Vie o našej situácii a pozrela si doklad od tej mojej lekárky..upozornila na na par veci.. Baby, vám keď potvrdili tehotenstvo, vám merali hodnotu hcg? Lebo ta moja mne nie. A ešte ze keď mam vraj nepravidelný cyklus, nie je dobre, že lekárka sa prikláňa k dátumu PM.. ze treba brať do úvahy sono... Ten je smerodajny.Nechcem byť zas otravná, ale pomôžu mi vaše skúsenosti. Lekárku vymením určite. Dakujem🌼

maca2017
25. dec 2019

Smerodajné je sono okolo 12tt. Vtedy je podľa veľkosti výpočet týždňa najsprávnejší a taktiež aj termín pôrodu. V kľude počkaj na sono, mysli pozitívne, nestresuj, bábätku to nerobí dobre. Držím palčeky a daj vedieť ako si dopadla 😊

7rebeka11
25. dec 2019

@vierkainka ani pri prvom, ani teraz mi hcg nemerali. Buď pokojná a užívaj si sviatky ❤️ Všetko bude dobré.

vierkainka
autor
25. dec 2019

@7rebeka11 ďakujem❤️💜🙂

vierkainka
autor
30. dec 2019

Milé žienky.. Tak hlásim sa vám, ale nie s dobrou správou...😢Je to predsa len missed abort... Tohto som sa najviac bála 😔no bohužiaľ to bábätko vzdalo. Ďakujem všetkým ktoré ste na mňa mysleli a držali mi palce😔

evkao
30. dec 2019

@vierkainka to ma velmi mrzi ☹ drzim palce, aby bol rok 2020 ten stastny a podarilo sa ✊🏻😘

ericka_123
30. dec 2019

@vierkainka veľmi ma to mrzí, prešla som si tým v januári tohto roku. Pýtaj sa na endokrinológiu a hematológiu, mne zistili problém na hematológii a liečba pomáha, inak by sme o bábo boli prišli opäť a teraz sme 28.tt. Držím ✊🏻✊🏻✊🏻, aby si čoskoro bola maminou. Veľa síl želám. 😘

vierkainka
autor
30. dec 2019

@evkao ďakujem❤️

miskamilka
30. dec 2019

@vierkainka ahoj, tiez som si tym presla pred rokom, plodik sa vyvinul ale ziadna akcia srdca. Nechcela som ti to pisat dopredu, ale viac lekarov mi povedalo, ze ak ma plod 5mm (niektori cakaju aj do 7mm) a nie je akcia srdca, uz je zle. Drzim palce, aby o par mesiacov srdiecko bilo ;)

vierkainka
autor
30. dec 2019

@miskamilka ďakujem ti veľmi pekne ❤️🌼

Strana
z3