icon

V 7 týždni tehotenstva nebolo vidieť srdiečko ani mimi

zuveru
6. mar 2013

Mile maminky, tehulky...
trapi ma jedna vec, min tyzden som bola u dokiho na UZV, bola som velmi v pomykove ked mi oznamil ze gestacny vak zodpoveda mojemu tt, ale nevidi srdiecko a mimi, vraj je tam tien, mam prist o dva tyzdne. Mate niekto skusenosti???? dakujem

saallen
21. mar 2013

@denulka85 a to si bola u svojho alebo v car ?

saallen
21. mar 2013

@denulka85 a este nechapem preco ti tie vysledky hcg nenecha urobit ako urgent ,o by si mala vysledky do hodiny,mne tak moja dr. robila vzdy.nech vieme na com som .

denulka85
21. mar 2013

@cecil36 kebyze mam nejakeho znameho gynekolkoga ale nemam pockam na zajtrajsiu krv a potom ked sa to zvysuje tak ho zaskrtim ze mna tu depta

denulka85
21. mar 2013

@saallen u svojho do car mam volat ale dr. je na sale

denulka85
21. mar 2013

@saallen neviem moja uplne ma celkom znechutil zas uz to nevladzem

ivanya
21. mar 2013

@denulka85 za toto by som tych doktorov zaskrtila, mna stresovali kazdy jeden den, kedze som lezala v nemocnici (dalsia uzasna pridana hodnota) a mali sme kazde rano vizitu - tak mi vzdy stupol tlak a krvi by sa vo mne nedorezali, ze co zas si na mna vymyslia. HCG mi brali kazdy 2-3 den, to boli tak strasne stresy, uz nikdy ich zazit nechcem.
Ty sa vobec nestresuj, HCG zajtra ukaze ci sa tam nieco deje.. a ten tvoj doktor - bez komentara - ak HCG stupne, tak ho prefackaj za stresovanie tehotnej zeny 😠

saallen
21. mar 2013

@denulka85 to ti verim,drzim pasti nech je to vsetko v poriadku,lebo ak budes mat hcg vyssie a on nic nevidel na uzv,tak bud ma zly uzv,alebo neviem.☹

denulka85
21. mar 2013

@ivanya urcite zajtra mu slahnem ak sa to zvysi toho neminie 😀 😀 😀 verim ze to bolo zle a teraz kedy pojdes asi na dalsi vklad?

denulka85
21. mar 2013

@saallen urcite ozvem sa ako dopdla krv ach jajjjjjjjjj

ivanya
21. mar 2013

@denulka85 kedze mi robili kyret, musim pockat minimalne 3 mesiace. nasadim inofolic a budeme skusat prirodzene. po mrazacikov si pojdeme az koncom roka - mame este dve blastocysty 🙂

denulka85
21. mar 2013

@ivanya 3mesiace treba mat pauzu po kyrete? to vazne?

saallen
21. mar 2013

@denulka85 urcite,a po kyrete ti kazdy dr.povie inak.mne v nemocnici povedali pol roka.moja dr.ze staci 3mesiace.

denulka85
21. mar 2013

@saallen nechcem este na to mysliet tak to nebudem dalej rozoberat pockam do zajtra

saallen
22. mar 2013

@denulka85 tak ako?ra neozyvas?

kukucka26
22. mar 2013

@denulka85 ako si dopadla to ze je HCG vysoka a nic nevidno moze ist o anembriolu tehotenstvo bez plodu to znamena ze plod odumrel hned na zaciatku tehu ,daj nam vediet ☹

ooo
22. mar 2013

@kukucka26 mna dnes tiez napadla anembryomola, pri nej je prazdny gestacny, ale hcg nadalej stupa. ☹ ale to uz su velmi zle scenare 😔 a dufam, ze to nebude jej pripad a bude vsetko v poriadku.

denulka85
22. mar 2013

@saallen
@kukucka26
@ooo baby hcg sa zvysilo na 31 056 bojim sa moc velmi

ooo
22. mar 2013

@denulka85 kedy ides zase na sono?

saallen
22. mar 2013

@denulka85 a teraz co?tdraz neviem a nechce sa mi citat dozadu,gestacny vak bol vidiet?

denulka85
22. mar 2013

@saallen vak je stale vidiet ale je prazdny dr, v care som jej volala a povedala ze mam ist na citenie

denulka85
22. mar 2013

@ooo v pondelok idem

ooo
22. mar 2013

@denulka85 a v pondelok ides zase k tomu istemu lekarovi? to uz budes 6+5tt? ak by nedajboze stale nebolo nic vidiet. zbehni potom este niekam na pohotovost, hocico si vymysli, ze ta brucho boli alebo co. normalne povedz, ze si tehotna, nech spravia utz. budes mat aspon info aj od ineho lekara.

denulka85
22. mar 2013

@ooo hej asi nieco vymyslim ale bojim sa ze ako to dopadne nic nenarobim

ooo
22. mar 2013

@denulka85 ak mas teraz cez vikend volno, tak sa skuste s polovickou nejak odreagovat. chodte niekam na vylet alebo si spravte nejaky program, nech na to stale nemyslis.
verim, ze tento stres bude nakoniec uplne zbytocny a v pondelok bude vsetko v poriadku a uz bude vidiet male krpate.

denulka85
22. mar 2013

@ooo som na pn ale niekam by som vypadla lebo sa zblaznim

ooo
22. mar 2013

@denulka85 tak treba vytiahnut vsetky mozne spolocenske hry alebo pozriet nejaky film. treba sa nejak zabavit.
o kolkej mas tu kontrolu? budem na teba mysliet.

denulka85
22. mar 2013

@ooo mam ist okolo 8mej, lebo osobne si beriem krv na biochemiu dakujem ti nevies nahodou pri missed ab. sa zvysuje hcg?

ooo
22. mar 2013

@denulka85 pri MA hcg klesa. co sme pisali s "kukucka26" o anembryomole, tak pri tom nadalej stupa. ale teraz na take veci nemysli. treba mat pozitivne myslienky. silno drzim palce.

ellit
22. mar 2013

v 7tt este nemusi byt vidiet srdiecko, az okolo 9-10tt. netreba sa bat

denulka85
22. mar 2013

@ooo dakujem ti velmi pekne sama by som to hadam ani nezvladla dakujem vam vsetkym