V 7 týždni tehotenstva nebolo vidieť srdiečko ani mimi
Mile maminky, tehulky...
trapi ma jedna vec, min tyzden som bola u dokiho na UZV, bola som velmi v pomykove ked mi oznamil ze gestacny vak zodpoveda mojemu tt, ale nevidi srdiecko a mimi, vraj je tam tien, mam prist o dva tyzdne. Mate niekto skusenosti???? dakujem
@denulka85 za toto by som tych doktorov zaskrtila, mna stresovali kazdy jeden den, kedze som lezala v nemocnici (dalsia uzasna pridana hodnota) a mali sme kazde rano vizitu - tak mi vzdy stupol tlak a krvi by sa vo mne nedorezali, ze co zas si na mna vymyslia. HCG mi brali kazdy 2-3 den, to boli tak strasne stresy, uz nikdy ich zazit nechcem.
Ty sa vobec nestresuj, HCG zajtra ukaze ci sa tam nieco deje.. a ten tvoj doktor - bez komentara - ak HCG stupne, tak ho prefackaj za stresovanie tehotnej zeny 😠
@denulka85 a v pondelok ides zase k tomu istemu lekarovi? to uz budes 6+5tt? ak by nedajboze stale nebolo nic vidiet. zbehni potom este niekam na pohotovost, hocico si vymysli, ze ta brucho boli alebo co. normalne povedz, ze si tehotna, nech spravia utz. budes mat aspon info aj od ineho lekara.
@denulka85 ak mas teraz cez vikend volno, tak sa skuste s polovickou nejak odreagovat. chodte niekam na vylet alebo si spravte nejaky program, nech na to stale nemyslis.
verim, ze tento stres bude nakoniec uplne zbytocny a v pondelok bude vsetko v poriadku a uz bude vidiet male krpate.
v 7tt este nemusi byt vidiet srdiecko, az okolo 9-10tt. netreba sa bat

@denulka85 a to si bola u svojho alebo v car ?