V 7 týždni tehotenstva nebolo vidieť srdiečko ani mimi
Mile maminky, tehulky...
trapi ma jedna vec, min tyzden som bola u dokiho na UZV, bola som velmi v pomykove ked mi oznamil ze gestacny vak zodpoveda mojemu tt, ale nevidi srdiecko a mimi, vraj je tam tien, mam prist o dva tyzdne. Mate niekto skusenosti???? dakujem
@marcaradko ahoj takze vcera mi hcg vysla na 44 129 a vacok sa zvacsil o 3mm takze teraz ma 15x10mm ale stale je prazdny
Ahojte, nedávno som mala podobný problém :( mala som byť v 9tt, bol tam aj žĺtkový vak, ale bez plodu..tiež ma chceli poslať na kyret, ale odmietla som a nakoniec sa s tým telo vysporiadalo samo :(
@adka11 ja som bola 28.3. tiež na kontrole a povedal že som 5+2tt a tiež bol iba vacok vidieť a že stačí o 3 týždne prist ak sa niečo nezmení. A bol v pohode tak nestresujem, zbytočne si sebe aj krpcovi robiť vrásky. Veď oni sa nám ukážu 🙂 Voľakedy bbolo úplne iné sono, nebolo nič takto vidieť skoro 🙂
bola som unavená, ale to trvá už dlhšie, mňa zamestnáva dcéra :D , tak som si to nespájala s tehotenstvom
@katarinkam Dakujem ti velmi pekne za podporu, len ja som zo vsetkeho tak strasne vystresovana a mne povedal, ze mam prist o tyzden, cize teraz v stredu, no dufam, ze bude nieco vidiet ☹ Vsetci ma iba stresuju ☹ Ale dakujem ti, ze si napisala a ma podporila....A mala si ovulaciu na 14 den ci neskor? Lebo ja urcite as na nejaky 17 den.
@adka11 no neboj bude vidno 🙂 ja som mala OVU asi 14-16 DC neviem presne. A vidíš ja idem až za 3 týždne a ty už teraz budeš mať určite aj krásne foto od dokiho 🙂
Ahoj, ja som dnes bola na sono a brali mi HCG, vysledok HCG neviem,ale ze som v 6TT, ale vidno tam iba gestacny vak s velkostou 12mm. Tak mi povedal,ze o tyzden dalsie sono a odber a uvidime,ci tam uz bude nieco vidiet,alebo z toho nic nebude. Strasne sa bojim,lebo na teste mi vysli dve silne ruzove ciarky,vsetko v poho,prsia o cislo vacsie, citim sa celkom fajn,ale nejak nezapadam do tych tabuliek. Tak sa bojim,ci z toho bude este babo,alebo co...je to strasny pocit. Otehotnela som prirodzene,takze dufam,ze to nebolo len take akoze.
ahojte ja som 7+4 tt a tiez mi dava poslednu nadej do pondelka ze ked nebude pocut srdiecko idem na cistenie tak sa bojim a to cakanie je strasne
@meggie.sk no len mne zomrel plod povedal aby som jedla stale vitaminy a po lete skusila tak hadam to vinde a ked som sa ho pytala preco sa to stalo nevedel odpovedat ze medicina a od 5 do 10 je najviac potratov bolo to velmi tazke ale pomaly sa davam do kopy len mam bolesti po cisteny ked nieco robim

@marcaradko je taky isty nezvacsuje sa len hcg stupa tebe sa zvacsoval? kolko si ho malôa prazdny?