icon

V 7 týždni tehotenstva nebolo vidieť srdiečko ani mimi

zuveru
6. mar 2013

Mile maminky, tehulky...
trapi ma jedna vec, min tyzden som bola u dokiho na UZV, bola som velmi v pomykove ked mi oznamil ze gestacny vak zodpoveda mojemu tt, ale nevidi srdiecko a mimi, vraj je tam tien, mam prist o dva tyzdne. Mate niekto skusenosti???? dakujem

Strana
z8
kiki68
20. máj 2013

Holky drzte sa, ale ja to beriem tak,ze ked to nejde od zaciatku dobre,tak sa treba na to pripravit 😢
Ja som bola tiez takto a on tam o tyzden videl aj plod,ale uz to nezilo a rastol len gestacny vak,ktory vydaval signaly telu,ze je tehotne. Tiez mi rastlo podbrusko,mala som o cislo vacsie tvrde prsia, HCG dost vysoke.
Drzim velmi palce,nech tam vidia to,co maju. Ja som si stale hovorila,ze ultrazvuk je len stroj,ze sa nenecham znervoznovat. U nas sa to na prvy raz nepodarilo,tak dufam,ze u Vas to bude v pohode 🙂

mells
8. okt 2013

zenusky potrebujem SURNE vase rady a nazory !!!!!!!!!!!!

som v 7 tyzdni +12 gastracny vak je 3,5 cm ... ale miminko v nom nieje vidiet ... vo stvrtok mam ist na kyretaz ... ale po precitani niektorych prispevkoch som total v soku a teraz neviem ci mam presunut operaciu alebo sance vazne ze ziadne. Bola neaka z vas v takomto "stave" ako si dopadla ? co si robila ? pripadne rady co by ste vy robili na mojom mieste !?!?!? gynekolog my nedava ziadnu sancu, dneska v nemocnici tiez nic nevideli a hned my termin dali ...
prosim o rychle odpovede ... mam na ne uz len jeden den .... vo stvrtok nastupujem ☹ do nemocnice

moncinka40
10. feb 2014

Ahojte.
Ja som bola dnes u lekara a mam podobny stres. Som v 6tt/ 4 den od zaciatku menstruacie. Lekar mi povedal, ze velmi maly plod a srdecna odozva nic. Zobral mi krv na HCG a mam prist o 10 dni. Som cely den mimo, neviem na nic ine mysliet, len na to, aby bolo babo OK. Zajtra mam volat na vysledok HCG. Kolko by mala byt hodnota podla mojho tyzdna?

kiki68
11. feb 2014

@mells stava sa to, v 7tt ak je len vak a ziadne mimi ani taky mensi plodik,tak to nie je v poriadku a lepsie takto. Akurat mozu zvolit vyckavaci postup,teda ze budes cakat,ze to spontanne odide. aj ked to u nas neradi...u nas to radsej hned vycistia. Mne sa tiez stalo,ze najprv nic a potom to bolo zase nejake mensie ako by malo byt a skoncilo to na kyrete...

mells
11. feb 2014

@kiki68 dakujem za pismenka .... no ani u mna to nebolo inak ... tiez som skoncila kyretom ... ☹
myslim ze tento komentik si smerovala @moncinka40 .... verim ze u nej to bude iny pripad ... drzim palceky

kiki68
11. feb 2014

jo,nejak sa mi prehodili tie mena a datumy 😉 ale ono ked nieco zacne tak neodbre,tak mozno nech to radsej priroda stopne este na zaciatku. Aj ked clovek si to odplace a pyta sa preco ja...
Ja som mala inak HCG ukazkove,len sa tam nieco zle spojilo a nevyvijalo dobre...no co uz..hdam nabuduce to bude u nas ok.

christin3
10. nov 2017

Dievcata som momentalne 7tt, dnes som bola u lekara robil mi ultrazvuk. Dietatko ze sa vyvija, akcia srdca tam je, len ze ulozenie plodu je neobvykle a potom sa ma pytal ci som nespinila a nekrvacala (nic take sa mi nestalo). Teraz sa bojim aby bolo babatko v poriadku, mate s tymto problemom nejake skusenosti? Dik za info

Strana
z8