V 7 týždni tehotenstva nebolo vidieť srdiečko ani mimi
Mile maminky, tehulky...
trapi ma jedna vec, min tyzden som bola u dokiho na UZV, bola som velmi v pomykove ked mi oznamil ze gestacny vak zodpoveda mojemu tt, ale nevidi srdiecko a mimi, vraj je tam tien, mam prist o dva tyzdne. Mate niekto skusenosti???? dakujem
zenusky potrebujem SURNE vase rady a nazory !!!!!!!!!!!!
som v 7 tyzdni +12 gastracny vak je 3,5 cm ... ale miminko v nom nieje vidiet ... vo stvrtok mam ist na kyretaz ... ale po precitani niektorych prispevkoch som total v soku a teraz neviem ci mam presunut operaciu alebo sance vazne ze ziadne. Bola neaka z vas v takomto "stave" ako si dopadla ? co si robila ? pripadne rady co by ste vy robili na mojom mieste !?!?!? gynekolog my nedava ziadnu sancu, dneska v nemocnici tiez nic nevideli a hned my termin dali ...
prosim o rychle odpovede ... mam na ne uz len jeden den .... vo stvrtok nastupujem ☹ do nemocnice
Ahojte.
Ja som bola dnes u lekara a mam podobny stres. Som v 6tt/ 4 den od zaciatku menstruacie. Lekar mi povedal, ze velmi maly plod a srdecna odozva nic. Zobral mi krv na HCG a mam prist o 10 dni. Som cely den mimo, neviem na nic ine mysliet, len na to, aby bolo babo OK. Zajtra mam volat na vysledok HCG. Kolko by mala byt hodnota podla mojho tyzdna?
@mells stava sa to, v 7tt ak je len vak a ziadne mimi ani taky mensi plodik,tak to nie je v poriadku a lepsie takto. Akurat mozu zvolit vyckavaci postup,teda ze budes cakat,ze to spontanne odide. aj ked to u nas neradi...u nas to radsej hned vycistia. Mne sa tiez stalo,ze najprv nic a potom to bolo zase nejake mensie ako by malo byt a skoncilo to na kyrete...
@kiki68 dakujem za pismenka .... no ani u mna to nebolo inak ... tiez som skoncila kyretom ... ☹
myslim ze tento komentik si smerovala @moncinka40 .... verim ze u nej to bude iny pripad ... drzim palceky
jo,nejak sa mi prehodili tie mena a datumy 😉 ale ono ked nieco zacne tak neodbre,tak mozno nech to radsej priroda stopne este na zaciatku. Aj ked clovek si to odplace a pyta sa preco ja...
Ja som mala inak HCG ukazkove,len sa tam nieco zle spojilo a nevyvijalo dobre...no co uz..hdam nabuduce to bude u nas ok.
Dievcata som momentalne 7tt, dnes som bola u lekara robil mi ultrazvuk. Dietatko ze sa vyvija, akcia srdca tam je, len ze ulozenie plodu je neobvykle a potom sa ma pytal ci som nespinila a nekrvacala (nic take sa mi nestalo). Teraz sa bojim aby bolo babatko v poriadku, mate s tymto problemom nejake skusenosti? Dik za info

Holky drzte sa, ale ja to beriem tak,ze ked to nejde od zaciatku dobre,tak sa treba na to pripravit 😢
Ja som bola tiez takto a on tam o tyzden videl aj plod,ale uz to nezilo a rastol len gestacny vak,ktory vydaval signaly telu,ze je tehotne. Tiez mi rastlo podbrusko,mala som o cislo vacsie tvrde prsia, HCG dost vysoke.
Drzim velmi palce,nech tam vidia to,co maju. Ja som si stale hovorila,ze ultrazvuk je len stroj,ze sa nenecham znervoznovat. U nas sa to na prvy raz nepodarilo,tak dufam,ze u Vas to bude v pohode 🙂