icon

Vitamíny a strava v 7. týždni

merrrynka
6. sep 2016

Ahojte kočky chcem sa vas opytat ci ste brali a ci beriete nejake vitaminy, dopnky ako kyselinu listovu a co ste v strave uplne vynechali a co papate castejsie.... mne moja doktorka nič neporadila ani neodporucila len ze mam prist na kontrolu v 12tt. Vsetko je s drobcekom v oriadku. 🙂

Strana
z2
alyn
11. okt 2016

Ja som brala cele tehu Femibion, na začiatku je iné balenie, neskôr iné pre potreby dietatka. Nemala som žiadne veľké diéta, ale riadne donosenu malu bambulku. Bola som chudokrvna, brala som aj zelezo od dr. Na začiatku urcite aspoň kyselinu listovu.

alyn
11. okt 2016

Aha a podstatná vec, vela zien to nevie, ale môžu mat problem s transformovanim kys listovej. Vo Femibione je vo forme metafolinu, t.j. Ľahko prijateľná aj telom, ktoré s tým ma za iných okolnosti problem. Mne hemato povedala že tento problem mam. Aj preto som si kupovala prave Femibion.

alyn
11. okt 2016

Este keby Ta to zaujímalo mam kuraciu genu Mthfr- to je prave to prečo ani zo stravy nemôžem prijat dostatok kys listovej. Pozri si články, nájdeš o tom viac. Bohužiaľ Ti to zistia len na hemato. Niekedy sa vravi ze zeny s týmto problémom maju problem otehotnieť.

alyn
11. okt 2016

@alyn Mutaciu genu, slovník tam hodil iné slovo))

ebyxa
21. nov 2016

@deniska96 huby sa nemôžu v tehotenstve vo veľkom množstve, pretože viažu na seba toxické látky a ukladajú ich v tele

deniska96
21. nov 2016

@ebyxa dakujem 🙂

Strana
z2