Bude to dievčatko alebo chlapec?
Ahojte baby chcem sa poradiť neviem či to je dievčatko alebo chlapec čo vidíte vy ? Ďakujem

@mari600 zo záberu prevažne na hlavičku a vrchnú časť tela nič nezistíš. 🙂 Musíš počkať na vhodnejšiu fotku.
To sa ešte takto povedať nedá. 🙂 V koľkatom si vlastne týždni?
Zle natocene, to by muselo byt odspodu ten zaber
Bude to dievča alebo chlapec.
Ja vidim hlavu a trup. Dlhe vlasy nevidim,tak asi chlapec?🤔 Ty tam co vidis?
Z tváre?
@mari600
@really8 no smejes sa, ale sice nie tvaricka, ale tvar lebky je iny u chlapca a u dievcata. Ja som si podla tohto len tipla, ked som videla fotku a trafila som sa, moj lekar mi v 14. tyzdni podla vsetkych moznych parametrov povedal, ze na 80% dievca, potom to percento len zvysoval. Ale je pravda, ze takto laici z fora mozu len tipovat.
Ja tipnem dievca.
Suhlasim, myslim ze uz rasia fuzky pod nosom.
Mne pri prvom doktor do 7 mesiaca tvrdil že dievča na 90% a hla chlapec ako hora. Inak pri ňom mi každý hovoril keď bol maličký že či je to dievčatko.(mimochodom v modrom oblečený ale hej)
Druhý ukázal svoju pýchu v 20 tt.
Pri oboch mi všetci hovorili že čakám babu.
Takze ak doktor nevie a nevidí a ty tiež nevidíš keď máš foto pochybujem že má niekto tak orlí zrak.
Chlapec
@chrobak7 a potom na zaklade coho urcuju lekari pohlavie, ked vela zien si geneticke testy nedava robit? To len tak tipnu od brucha? A nahodou to vacsine z nich vyjde? Pokial je dobre dieta natocene, tak od isteho tyzdna sa da minimalne tipnut, ak je skuseny lekar, od vyssieho tyzdna uz to vidiet celkom dobre, ak su teda dobre podmienky. Ja nie som odbornik a videla som vzdy,ked mi lekar ukazal 🙂 a tak aj bolo.
Podľa NUB Theory dievča
@kiki68 ako ktori, moj ked vidi povie uz v 12-13.tt, ale vacsinou su to chlapci, ze vidia, ale samozrejme povedia, ze napr.na 70% a na isto povedia az okolo 20.tt.
Ale su aj taki samozrejme,ze nepovedia, lebo aj nie kazdy to vie odhadnut, tak tipovanie v tomto pripade nie je namieste.
@bona12 moj tak skoro nehovori a na centre pre diagnostiku tiez nie, lebo maju zle skusenosti, ze ludia hned kupuju vybavicku a v 23tt zistia, ze je to inak a robia peklo, ze ved to bolo takto. Vela ludi asi tie percenta prepocuje a chyti sa tej info. Kamoska tiez mala ze to bude chalan a bolo potom dievca, tak muz bol trosku taky z toho. No uz si v hlave robil asi scenare so synom. Ked som videla alo vedia byt ludia neprijemni ( na rizikovej poradni som bola kazde 3/4 dni a cakala 1,5 hod), tak sa ani nedivim.
@kiki68 mňe pri chlapcoch vždy trafii pohlavie na prvu. Druheho dokonca v 7 tyždni. Čo som nechapala. Pro dievčatku to bolo dolhšie. Až v 20 tom tyždni v Martine doktor ziatil čo to bude. Ale prvy syn v 12 tyždni som už vedela že je chlapec. A druhy o 10 rokov neskôr už v 7 tyždni bol predpoklad. Aj sa podtvrdilo..
Ahooj uz si bola na 2 sone? Uz vies co cakas? ☺️☺️

Dieta
Nic konkretne nevidim