Hormóny a žiadosť do neba o dievčatko
Ahoj babenky som maminka dvoch fešákov úžastných a sme tretí krát tehotný 🙂 problém je v tom že už pri druhom my vraveli že bude dievčatko až do siedmeho mesiaca a zrazu bim bam chlapček. Teraz prvý krát my v 22týždni povedali že dievčatko a ja sa neviem tešiť a som v strese či naozaj nechcem zase chytiť nákupnú mániu a potom dumať že do frasa čo s tým :D manžel sa zo mňa smeje už že kvôli dievčatku by som aj vraždila... Berte to prosím s humorom ale áno dievčatko je môj vytúžený potomok,Nezabilo by ma ani keby to bol tretí chlapček ale tajne dúfam že bude to už ozaj bábika. Ako mám udržať tento svoj ošiaľ na uzde prosím vás furt len sondujem dievčenské oblečenie,hračky a dumám ako sa budeme parádiť s bambuľkou. Hrozné,čo? Potrebujem radu ako to zvládnuť a prestať byť tak zaťažená na dievčatko a tešiť sa nech to bude čokoľvek. Nejaké rady?
Aspoň ušetrím na nákupoch oblečka keď bude tretí partizán a uz budem vediet triky čo a ako pri chorobách alebo mužských veciach. 😂 To by ale znamenalo že naša starká bude mať 7 vnukov 😊 to je likvidačná čata hotová 😂
@barnica starka sa moze hrat na snehulienku a 7 trpaslikov :>
Veru chalani budu mat partaka len maminka sa musi este stotoznit s tou myslienkou ze dievcatko nebude 😐 starka sa tesi ci je to chlapec alebo dievca hlavne ze bude zdrave ale aj na manzelobi vidim ze cakal ine info
@barnica juuuj, tazko ti teraz budem pisat ze ake je to super, ked si tak dufala... mrzi ma to kvoli tebe, ale po chvili sa urcite budes tesit rovnako aj z chlapceka... a mozno ti to vynahradia vnucky 🙂 tie potom nebudes musiet vychovavat, len rozmaznavat 🙂 drzim palce, hlavne nech ste obaja zdravi, teda cela rodinka... :-*
@bozenkad27 dakujeme ☺ snad to rychlo prejde a naozaj sa zacneme vsetci tesit. Ani svokrovci niesy nadseny... cakali oznam o dievcatku. Proste cela rodina ocakavala ze bude konecne dievca a nejako... nevyslo. Ale to nieje chyba drobceka. Proste bude mat dievca niekto iny
@barnica to verim, po tolkych princoch by to bola rovno kralovna... 🙂 urcite to prejde, aj ked asi nie tento rok 😂...
@1234lubka veď toto že už druhý krát sa mi stalo že dievča a nakoniec chlapec to už ani smiať sa z toho nedá... jááááj ešteže som nenakupovala nič lebo by ma asi vážne kleplo :D brat sa mi smeje že si vytváram armádu pracujúcich chlapov aby som mala švajčiarsky dôchodok 🙂 tak ja neviem ale minimálne kočiar si musím kúpiť nový
@barnica vyzeras z tej spravy znicena / co by za to dali zeny ktore sa roky liecia v tuzbe po malom vonavom uzlicku / muzovi povedz ze sa narodi to , co splodil / chromozomy x, y ./ nastuduj si - a tebe posielam srdiecko na rozveselenie 🙂
moj uz nebohy kolega po 2. dievcatku veeelmi tuzil po synovi zene tocil obrucku na nitke podla foho vraj sa vie ci to bude syn alebo dcera narodila dcera a predcasne a behali s nou po doktoroch a chudak bol z toho nestastny a nastastie vsetko dobre dopadlo - vtedy mu urcite nenapadlo ze to je dcera ale len aby bola zdrava .... ved je to radost - dieta je boží dar 🙂
@barnica pisala som.Ti pred pat dnami....neviem ci si klikla na moj blog. Ja sama som si presla tym co si prechadzas Ty. Nebudem Ta utesovat,ze to prejde. Neprejde. Bohuzial, ak mas v sebe silnu tuzbu po dievcatku tak ako ja, mozes jedine pracovat na tom, aby si prijala tretieho dietata s laskou a tesila sa z kazdej chvilky s nim/nimi. Ja som mala v sebe dcerku asi tak od cca 16 rokov. Bol to moj sen, ktory sa uz nikdy nesplni. Ano som vdacna za troch zdravych synov, ale nehram sa na hrdinku, ze som ok. Ja som uz podstupila sterilizaciu, takze moje sance su uz tatam. Snazim sa byt dobrou mamou, aby chlapci mala vsetko co treba. Moju tuzbu som zatlacila niekde do " komory" a zijem. A ak Ti mozem poradit, vyplac sa. Ulavi sa Ti. Mne pomohla paradoxne maminka z konika s rovnakym osudom - ma 3 synov tiez a keby nie jej podpory a povzbudenia tak neviem. A hlavne nepotlacaj to v sebe. Ja sa tiez nehambim za to, ze som chcela dievca. Podla mna je to prirodzene. Syn otcovi,dcera matke.
@adka1978 dakujem ano citala som ho... zatial ma to nejako len prefackala ta info ze treti chlapec ale dojde urcite k placu a smutku. Teraz tie sviatky akosi nedovolia rozmyslat nad tym co a ako ale poznam sa. Mna to neprejde. Horsie je ze mne tiez napisal lekar sterilku popri tomto tehotenstve... pojdem cisarskym a popri tom mi zrobia sterilku kvoli cystam ktore sa aktualne vytvotrili a tvoria :《 takze ja uz mozem len snivat 😢
🙂 vrcholny zivotny problem ze mate zdravych chlapcov a nepodarilo sa dievca ...no fakt hrozneee, este chvilku a budem plakat s vami
@barnica tak aj u nas chlapec... 😂 no co ti poviem, dvakrat som si poplakala, verila som ze to bude dievca, uz som si ju predstavovala a bum... nevadi, hlavne ze je zdravy a ja sa s tym za par dni uplne zmierim... lebo z casti som a tesim sa ze je zdravy, ale baba by bola ceresnicka na torte 🙂
@bozenkad27 jejeeej horsie je ze ja budem musiet kvoli cystam na sterilizaciu cize sanca na dievcatko je uz nulova 😯
@barnica to je smutne! Ale asi to tak malo byt. :( boli ti sudeni 3 chlapci. Nevesty ti to snad vynahradia...
@barnica neboj sa budes mat nevesty tie ti to vynahradia s urokmi a vnucata ani nehovorim ;)
Osobne sa dost bojim tej sterilky v ramci cisarskeho... takze sa skor teraz stresujem tym ako to bude prebiehat a co potom.
A zmeny nejake hormonalne? Eventualne vykyvy nejake?
@barnica neboj, urcite vsetko dobre dopadne... mne to stale vrta v hlave, manzel ma dnes zahriakol, ze naco hovoris ze to bude chlapec, ked doktor to na 100% nepotvrdil? Ja si to dam asi potvrdit z krvi... nechcem sa zase prestavovat na chlapca, tesit sa z neho a potom o par tyzdnov mi povedia ze ASI dievca... to by ma uz porazilo.
Ja tiež čakám chlapčeka. Najskôr som doktorovi neverila, ale na ďalšom Sone som sa presvedčila. Priateľ chcel strašne dievča, ale už sa s tým našťastie zmieril, keď som žartoval, koľko syrov budem musieť im vysmazat a že či mu bude kradnúť autíčka 🙂 mne bude tiež chýbať to parádenie a typ hraciek. Šťastie, že som nič nekupovala. No mama áno. Má pár ružových veciciek 🙂
Fuha tak to vas obdivujem ze troch chalanov a presne chapem ako sa citite v tuzbe za dievcatkom. Ale nebudte smutne tu vedla nasa suseda tiez mala troch chlapcov. Cela nestastna z toho. No a teraz uz na dve vnucky 🙂

Presne ako pises len nech je to zdrave.i ked ja si myslim ,ze pribudne dalsi kamos do partie😁