icon

Ja to nezvládam

doliva
2. apr 2013

Teraz si budete myslieť že som najhoršia žena,čo nevie podporiť vlastného muža....Ale mám už všetkého akurát dosť,ja niesom kávičkovi typ človeka.Som v 21tt a som rada ked som doma a mám kus pokoja,ale môj muž je zvyknutý stále niekde lietať na návštevu,tu ku jeho rodičom,tu bratovi,tu kmotrovi a ja som nonstop unavená tam sedím a nudím sa.Ja už fakt neviem ako mu mám vysvetliť že na toto naozaj nemám nervi,keby raz sa mesiac ale každý týždeň???Mne to naozaj vadí!!!

Strana
z2
doliva
autor
2. apr 2013

@wiki20 môj zas nepôjde bezomňa vieš...tak to nech ten tvoj priateľ s tým počíta že to bude iné tam už kde je partnerka,žena a dieťa ma ísť všetko bokom,to ja neviem ale tý chlapy akoby nerozmýšlali niekedy....oni majú miesto MOZGU S PIVA KOSTKU !!!!!

oskvarka
2. apr 2013

@doliva :D:D:D este ze mam dobru svagrinu :D.. ta je v 23 tt takze o tom ako schudla moc nepokecame 😀 😝

doliva
autor
2. apr 2013

@oskvarka bud rada z mojej by ta tak akurat hlava rozbolela 😒

michaela.g
2. apr 2013

@doliva moze sa stat ze zostanes doma a co potom, ked sa male narodi? Najvyssi cas mu otvorit oci. Ked sa male narodi tak uz nebudes mat chut duplom a nejaky cas potrva kym s malym zacnej cestovat... Nech to pochopi ze jeho miesto je a bude pri vas.

doliva
autor
2. apr 2013

@michaela.g ved to vies,nepoviem raz za cas ale nie tak casto a mne je teraz v autobude velmi zle 😖

stela01
2. apr 2013

Asi by bolo fajn 1 tyzden cez vikend podla teba vymysliet program a na dalsi podla neho..
Kompromis 🙂 .

doliva
autor
2. apr 2013

@stela01 presne to je dobrý napad ja naplánujem vtedy ked viem že má voľno a jeho dni nechám vtedy ked budem vedieť že pracuje 😀

gubcikova
2. apr 2013

môj svokor bol a je taký.preto sú teraz svokrovci rozvedená.svokra prišla domov s práce,musela navariť,učiť sa s dvoma deťmi,upratovať a svokra jediné čo zaujímalo kam idú na návštevu.preto svokra ani moc ľudí nemusí

doliva
autor
2. apr 2013

@gubcikova to je take sproste veru niektory chlapy si myslia že čo žena to služka..

janinah
2. apr 2013

@doliva chlapi toto nechápu,kým nepovieš vec aspoň 3krát a podľa možnosti zvýšeným hlasom...my sedíme teraz v nedeľu na návšteve /na tretej,lebo sme sa nepredvídavo sľúbili k trom rodinám/ a ja 5krát vravím,že ideme už domov a môj chlap nedajbože sa dvihnúť..a v aute mu vravím,či si nevšimol už druhý deň som chorá a zimnica mnou lomcuje,hlava treští a počúvaj drísty na návšteve....no ,nevšimol,nepochopil,diagnoza:chlap,že vraj som mala hned povedať....

betina1984
3. apr 2013

Tak povedz muzovi, ze sa jednoducho nemozes takto namahat a ze ak nechce, aby si skoncila v nemocnici, tak nech ti da s tym pokoj...

matozazzo
3. apr 2013

ono je to tazke, boli ste na nieco zvyknuti... My sme to riesili sposobom, ze som povedala, ze sa necitim dobre a nesla som... Rodicov navstevoval sam a kamaratov - obcas sme sa na tom "chytli", ale nezakazovala som mu, ale stvalo ma to. Tak sme si to "vykecali" a raz za mesiac sme sli spolu, raz siel sam... je to o dohode, kompromise... a spolocny program niekde, kde to slo...

doliva
autor
3. apr 2013

@janinah to poznám a ešte ak začnú domáci presviečať nie ešte ostaňte kde sa tak plašite?Ste normálny teraz ste prišli a pozriem na hodinku a uz 3-hod. tam sedíme to akoby nemali inej práce....To treba zoznámiť tvojho muža s mojím,a nech sedia aj do rána 😀DD

doliva
autor
3. apr 2013

@matozazzo no ako keby som nebola tehotna mi to tak nevadí,ale mňa všeobecne aj ich drísty nudia 😒

dm
3. apr 2013

@doliva ahoj, vidis, ja som opacny typ, ja rada nieco robim aj teraz ked som tehu, ale je pravda, ze tiez nie ked to ma byt niekde kde sa mam nudit, co sa stava casto u jeho family...proste mu to pekne povedz a vysvetli mu, ze si unavena, ze su zeny co behaju este cvicit a su zeny, ktore to tak lahko nezvladaju a ze ta to sice mrzi ale ty patris k tej druhej sorte..ze nech ide, ale radsej si doma lahnes a oddychnes..ved babatku tvoj stres nerobi dobre...asi tolko by som ja povedala a ver mi, ze uz vela x som ostala doma a nechala nech ide k svojej family:o)))

doliva
autor
3. apr 2013

@dm presne vieš to ja ani nemám v láske švagrinu,a niesom typ človeka čo sa pretvaruje...a som aj mojemu povedala povie niečo,čo viem že je klamstvo alebo somarina ja k tomu (huba nevymachana) poviem svoje nebude to pre teba trápnejšie ako ked doma ostanem?

yuriko
3. apr 2013

Tak trochu podobné je to aj s mojím mužom. Buď ma ťahá ku kamarátom 130km mimo, kde sedíme u nich v kuchyni, kde je zima alebo sa vždy nájde nejaká iná príležitosť ako ma pritiahnuť k jeho babke alebo mame kde je vždy nuda. Potom mi vyčíta, že nemám rada jeho rodinu a čo ja viem čo. Mne je proste v oblečení nepohodlne a najradšej by som bola iba v teplákoch alebo pyžame. Som rada, keď dojdem z roboty a môžem sa prezliecť a oddychovať. Iné je to u našich na chalupe, kde som proste ako doma a v pohodlnom domácom oblečení tam len oddychujem na gauči a polohe ležmo.

dm
3. apr 2013

@doliva asi tak..ja nieze by som ich neznasala, ale oni su moc nobl, ja som obycajny clovek, mozno viem viac ako oni ale ja to nepotrebujem davat druhym najavo..to ale chlap nepochopy, ze nie vsetky zeny sa rehocu a usmievaju aby boli oblubene..ja to robim ked sa citim dobre a fakt su v tehu chvile kedy som rada sama doma v teplakoch a nie vysedavat v kuchyni 3 az 4 hodiny a nudit (ako @yuriko)sa s ludmi, co ma nemusia z akehokolvek dovodu...dobre si mu povedala..aj ked neverim, ze to pomoze..skus to zvalit na to tehu a mas klud:o)

doliva
autor
3. apr 2013

@dm presne a ako len ten co nic nemal a nieco dosiahol,sa chvasta a ukazuje...ja nemusim take...ja sa neviem ani pretvarovat mne ked sa nieco nepaci tak to poviem 😲

celasapremenim
7. mar 2014

ku nam dost priatelia chodia a ja uz ani to teraz nechcem, clovek chce svoj klud :D:D:D:D

janka0509
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2