Kedy ste zistili pohlavie bábätka?
Kedy vám lekár prvý raz oznámil pohlavie bábätka? Môj má na stránke napísané že už od 12 týždňa vie určiť. To sa mi zdá skoro či ?
Pri oboch v 16tt.
V 13. týždni.
Na konci 8 mesiaca 😂
Dcérku 22tt a syna až pri pôrode 😃
V 13. tt
V 31. a pomylil sa, lebo v 33. urcil uz spravne 😆
az v 20tt na velkom ultrazvuku u Grochala 😬ale od zaciatku som vnutorne citila ze to bude dievcatko a aj tak bolo 🙂
@macko1007 aj ja cítim že to bude dievčatko 🙂
V 20tt na veľkom utz, a som aj rada, keď som tu čítala ako baby mali všetko nakúpené a zrazu to bolo iné pohlavie, aj ja som od jednej takej panej kupovala vecičky nové lebo z jej natalky bol samko 😀
Prve - na 100%.v 8.mesiaci, druhe v 20.tt.
V 20.tt
Po pôrode 😊
Prvykrat asi v 14.tt povedal, ze sa mu zda, ze chlapec, ale ze nie je to iste. Az o mesiac na kontrole to potvrdil 😊
V 12 týždni, chlapec. Tak bol aj v dobrej polohe aj bolo vidno, že "tam už dačo medzi nozkami rastie" ☺️. Potom v 16 týždni to len potvrdila doktorka
okolo 20teho tt
ja som 22tt a este neviem 🙈 nechce sa ukazat 🤷😂 a ani sa tak skoro nedozviem, lebo gyn. nerobi sono na kazdej poradni 🙄
v 13 tt. chlapec. Ono chlapca vždy skôr odhadnúť
Dcérku v 20 tt a teraz čakáme chlapčeka a toho mi povedal doki v 13 tt a Dr. Grochal potvrdil v 20 tt 😉
V 13tt doktorka odhadla podla nejakeho hrbolceka či co .... a v 22tt nám potvrdila dievca 🙂 krasne sa ukázala takže aj my sme na sone videli 🙂
V 20tt
Ja po pôrode v oboch prípadoch 😁
na pôrodnej sále - 3 krát
a posledný krát v 20 tt
V 23tt stále nemám poňatia. Tak skoro, v 12tt, by som to asi ani nechcela ešte vedieť lebo sa to ešte môže zmeniť a nechcela by som byť potom vnútorne sklamaná ak by som bola nastavená na niečo iné 🙂
Všetky tri až keď sa narodili. 👸🏻👸🏼🤴🏻💕🎈
Tuším v 16. týždni, ale keby som bola znovu tehotná, už by som nechcela vedieť dopredu 🙂
20 tt povinné morfologické sono, obe deti.
13tt
V piatom mesiaci. Presný týždeň si nepamätám. Ale v mojom prípade to bol jasný a neodškriepiteľný chlapec. 😄
Pri prvom 13+5, teraz v 13+0

Aj mne povedal na začiatku 13 😊