Meno pre dievčatko
Dobry deň milé mamičky môžete mi poradiť. Som v 22 tyždny tehotenstva a pravdepodobne to bude dievčatka a velmi sa mi páči meno Aurora ale priateľ to zamietol možte mi poradiť neake originalne meno pre dievčatko
rozhodne daj Ribanu.......ani v najblizsej osade taka nebude, a to je uz co povedat....
Hannah,Mia,Olivia,Marína
mne sa páčia ruské ako Nina, Nataša... alebo aj Marlene....
Ani mi nemáme menini, už sa to fakt moc nerieši. Ak sa ti to meno páči tak ho daj.
Dakujem vam vsetkym velmi pekne nakoniec nam meno pre dievcatko vybral syncek budeme mat Miriamku ale moja aurora bude druhe meno takže to to bude Miriama Aurora P.......... Ale aj tak vam dakujem za podporu
@ada1989 Ahoj už je malé na svete? :D
@nataliaviktoria Áno, prišla na svet 27.12., dala som jej meno Tamarka💗
Poradím ti najkrajšie meno na svete: Lucia 😀
@ada1989 jejo Gratulujem. Samozrejme keď sa ti to páči tak je to to najmenej že by mala mať 2 sviatky v jednom mesiaci.. A teraz je to vyriešene keďže je decembrovaa
@nataliaviktoria dakujeeem ☺ presne
Leandra,Laurélia,Luisa,Valentína,Vendulína,Valéria...
A Tamarka je pekné meno,dobrý výber 💙
@ada1989 Dobrý deň, ako vidím, Tamarku ste si aj dali. A dobre ste urobili. Nezalezi na tom, že ma meniny kedy máte aj termín, aj mne kamošky vraveli, keby som mala chlapca, nech si nedávam Adama, lebo ma meniny na Vianoce. Reku prosím? Haha keby sa na každé meno pozerám tak nedala by som ziadne...mne to absolútne neprekáža teda, žena vtedy meniny, niektorí už nevedia čo od blbosti by riešili a vyrypovali. 😃 Len sa netreba dať odradiť a znechutit. Vždy radia len tí "dokonali". 😉 Pekný deň. 😊
@ada1989 my napríklad neriešime vôbec. Ja mam dve mená, len jedno je v kalendári a nikdy sa u nás nerobila oslava na meniny. Dostala som dáku sladkosť a čau. Môj manžel má meniny 2 dni po narodeninách a nikdy sa jeho meniny neoslavovali. Ani my nebudeme oslavovať meniny deti, lebo ani jedno z ich mien nie je v kalendári (po dve budú mať) a je to úplne jedno. Ja osobne som tento sviatok nikdy nepochopila, že oslavujes, že dnes v kalendári je tvoje meno? To je akože dáky sviatok? Ja za sviatok považujem narodeniny ci výročie svadby. Niečo podstatnejšie ako to, že si dakto zmysli, že toto meno bude vtedy a vtedy. Takže sa vôbec netráp pre tých, čo by tvrdili, že dieťa bude trpieť tým, že ma blízko narodeniny aj meniny. Je to uplne jedno 🙂 podstatne je, že si dala také, ako sa ti páči 🙂
@elementissa tiež si myslim, ze su dolezitejsie veci ako riesit meniny. Moji rodicia to nikdy neoslavovali, pre mna to tiez nieje sviatok. A kedze sa narodila skor tak to vyriesils za nas☺

Ja som vzdy chcela angeliku nakolko sa tak volam a myslim si, ze patri medzi menej caste vzdy som mala rada toto meno, mamina sa tak tiez vola a teraz cakam dievcatko takze ani neuvazujem nad inym menom, a Aurora je tiez velmi pekne skus draheho prehovorit 😉☺️