icon

Môže sa lekár mýliť ohľadom pohlavia bábätka?

mess123
11. máj 2022

Baby len taka malá otázočka, stalo sa vám niektorej už že vám povedali pohlavie a neskôr to bol opak? Ide totiž to o to že dnes som bola v nemocnici iba na kontrolný ultrazvuk kvôli žalúdočným ťažkostiam a lekárka mi povedala že dva x pozrela a dva krát to vyzerá na chlapca, dnes som začala 20tt. Môj obvodný sa k tomu ešte nevyjadril tak preto ma to zaujíma či z toho chlapca ešte môže byť dievča. 😃

teki1
17. máj 2022

Mne sa sťažovala mamička v pôrodnici,že keď sa pýtala doktora,čo bude mať,tak jej povedal úprimne -
TA DECKO 😉

jabuducanevesta
18. máj 2022

kým nebudeš mať dieťatko v ruke, nebudeš si istá pohlavím 🙂 zvyknú sa pomýlit

topier
18. máj 2022

Stat sa moze - mojej svagrinke 2x tvrdili ze to bude baba a boli to chalani. Ale naopak sa to casto nestava. Resp.o pripade ze z chalana bola baba som pocula viac raz, ale opacne nie. Ked uz vidi chalana, je to zvycajne na istotu.

vladimira93
18. máj 2022

Ja som čakala v 16tt chlapca a v 21 mi povedali že dievča a aj bolo 😂🙈

luciakovacova0603
18. máj 2022

@mess123 nam tvrdili ze dievcatko to bude,dokonca 3 doktori.prebrala som sa po sekcii a ked som pozrela na naramok s menom,kde bolo napisane "Alex",skoro ma vyvratilo z postele... 🙂

michaelkaa1
18. máj 2022

@mess123 no mne povedali už 12tt pri oboch že chlapec 😃tak je tam mala šanca že sa v 20tt zmýlia, ale mám známu čo jej vraveli do 35tt že chlapec a narodilo sa jej dievča 😀

vifoncitta
18. máj 2022

Do 6mesiaca to bolo vraj dievčatko a mám synčeka 😄😊

astonka
18. máj 2022

@mess123 nespoliehala a neupínala sa že to bude isto pohlavie aké povie lekár nič nie je 100% aže po pôrode a áno ako veľa žien píše bol z dievčaťa chlapce a naopak aj u nás v rodine.

lucka867
18. máj 2022

Syn bol tajomný až do pôrodu.Vzdy sa otočil chrbatikom. Doktorka mi v 17tt povedala,že podľa sona zospodu by povedala,že asi chlapec ale že to moze byť aj pupocnik. Potom vôbec sa neukázal.Takze sme mali prekvapenie. Dcéry tie sa zase predvádzali stále. Pri prvej som vedela od cca 20tt,že dievča,pri tretej mi tiež v 20tt povedala,že dievča a o týždeň mi to potvrdil aj Grochal.
Môj ujo tiež čakali tretie,povedali im,ze to bude chlapec. Stále im doktorka tvrdila,že vidí chlapca. Ujo ten natešený,že po 2 dcérach bude chalan. Nakoniec nám prišla sms-ka,že majú chlapca "Ivanku" 🤣🤣🤣

katarinka89
18. máj 2022
katarinka89
18. máj 2022

@ggabriella88 môže sa stať ale tak už nie asi ako kedysi......

elenka.k
18. máj 2022

tak mne dr. že to bude zase dievčatko a to za každým. Keď som šla rodiť, pracujúci dr. sa ma spýtal, či viem pohlavie, ja že áno, .... popri ultrazvuku na bábo hovoril v mužskom rode, trochu ma to zmiatlo, som sa ešte raz opýtala , čo tam vidí, on - parádneho pinďúra Ja- čo?? To bola radosť, z prekvapenia. Pretože doma sme už mali dievčatko. Samozrejme nekúpené veci, veď načo po Eli všetko. A najlepšie na tom bolo, že som celú noc premýšľala, ako to poviem mn. 🙂 ani bolesti som necítila od radosti. Po dlhom čase opäť chalan v rodine 😀

diamond007
18. máj 2022

@slovakboy to nieje pravda, oni vidia pohlavie ale nie štýlom, ak to nie je pipík tak to bude pipina. To sa dá určit aj bez pipika /slzicka

euka210
18. máj 2022

@mess123 stava sa ze sa pomylia, ale mne v 20t vzdy uz povedi, ze to bude chlapec...3x ch

luciakovacova0603
18. máj 2022

@katarinka89 ako bonus chodil prve tyzdne obleceny aj v ruzovom,ked sa zlte,biele minulo😁

katarinka89
18. máj 2022

@luciakovacova0603 to fakt 🤣🤣🤣😍 toto som teda nezažila.

katarinka89
18. máj 2022

@katarinka89 mne sa ani pri jednom z 5tich nesekli takže prekvapenie nebolo ....uff

jenny686
18. máj 2022

Tak ja vám poviem baby... V 22 tt utz - dievča...a šok dnes - jasný chlapec 😄 A to už mám plno dievčenských vecičiek doma darovanych od kamosiek 🤦😄 No hlavne je, že je v poriadku drobček 😊

lucka867
18. máj 2022

@luciakovacova0603
@katarinka89 ja som mala prvú dcéru. Mali sme aj pár neutrálnych veci a tiež syn spával v ružových pyzamkach 🤣🤣. Potom sa to zmenilo keď mi kamarátka poslala obrovskú krabicu po jej chalanoch. Potom zase dcéra chodila v chlapčenských veciach kým malý do nich dorástol 🤣🤣🤣

paula_markova
18. máj 2022

@mess123 mylit sa moze, mne povedali najprv dievca a pri neskorsom sone a potom uz aj do konca to bol chlapec - aj sa chlapec narodil. Ale svagrina sla rodit s tym ze bude mat dievca a pri porode to bol zrazu chlapec

katarinka89
18. máj 2022

@jenny686 a teraz si kolky TT?

katarinka89
18. máj 2022

@lucka867 toto si teda neviem ani predstaviť.....v dnešnej dobe mi to príde také zvláštne......ale super ved všetko je tak ako ma byt......

smajliica
18. máj 2022

@feringo to nie je ze slovenske zdravotnictvo, to sa stava vsade 🙂 proste sono nie je perfektne.

amialusse
18. máj 2022

@mess123Áno ja som toho príkladom ..v16 týždni my povedali že to bude chlapec..dokonca sama som vydela pipika🤣No v 22tt som podstupila morfo ultrazvuk v špeci klinike a pán dr sa ma spýtal či viem pohlavie ja že hej druhý chalan...Pokrutil hlavou že určite nie je to dievča ...toľko slz od radosti ste snaď v živote nevydeli🤣Takže 2radostne spravy naraz že je všetko v poriadku a plus že to bude baba po ktorej som tak tužila nakoľko prvého mam synčeka❤️Takže myliť sa môžu nakoľko v skorych tt niesu genitalie dostatočne vyvinute❤️❤️Ale na pohlavi nezaleži hlavne je zdravie

jaskolka
18. máj 2022

Stane sa to, aj keď skôr z dievčatka "sa zmení" na chlapca, ako opačne. Závisí aj od kvality usg, skúsenosti doktora a hlavne polohy bábätka.
Kamoška celý čas žila v tom, že bude dcérka, až do času, keď prišla už na kontrolu do pôrodnice, kde mala rodiť. Tam sa primár opýtal, či vie pohlavie, keď prikývla (nepovedala ake) tak jej zovialne vraví, takže u nás porodime toho krásneho chlapčeka. Ona vytrestila oči, a vraví, že veď ja čakám dievča.Zasmial sa, otočil k nej obrazovku a ukazuje tam pipik ako svet, že potom bude to asi dievča s pipikom. A naozaj o týždeň porodila chlapca. 🙂

katarinka89
18. máj 2022

@jaskolka toto sú fakt veci na príjemné pobavenie- teda vo väčšine prípadov

jenny686
18. máj 2022

@katarinka89 mala som byť v 24, ale podľa utz v 25 tt, aj mi termín pôrodu posunuli o týždeň skôr.

katarinka89
18. máj 2022

@jenny686 tak to ešte nieje také strašné, väčšinou to je poriadny sok po porode' - ty sa ešte môžeš preorientovat na opačne pohlavie 😃

elenka.k
18. máj 2022

@luciakovacova0603 🙂 tak, tak ešteže pri prvom sme kupovali aj neutrálne veci

evi5888
18. máj 2022

@andrejka1974 vidíš a ja mám zase dvoch hanblivych chlapcov. Oboch mi povedali pohlavie až v 8m lebo sa tak vykrucali a otáčali, že nebola šanca 😁
Tiež mi každý vravel, že také hanblivé sú isto dievky a bum boli to chalosi 😍