Som tehotná a neviem s kým
ahojte, neviem ako začať, ale mám strasný problem. Som v 5tom mesiaci a neviem s kým čakám bábo. Mám priatela niekolko rokov, ale podviedla som ho :( pred niekolkymi mesiacmi som si našla milenca, pretože som mala pocit ze nas vztah sa už nikam neposúva a chcela som ho opustit. On to cítil že z mojej strany to nieje v poriadku, ale nevedel že mam niekoho iného, ale strasne ma to mrzelo. Zistila som ze to s kym som ho podvadzala mi absolutne za to nestál a mozno mi ho bolo aj luto pretoze on mal manzelku s ktorou mu to vraj vobec neklapalo. Chceli sme opustit svoje polovičky, spávali spolu, stretavali sme sa spolu každy den S ním som to tahala asi 2 mesiace dennodenne. vyspala som sa snim na plno, a na druhy den som si dala tabletku po. Potom som si uvedomila ze mi za to asi fakt nestoji, a hned som ho poslala preč, že ho nechcem ani vidiet ani nic. Jednoducho mala som vycitky ako mozem nieco taketo robit . Jednoducho som to úplne ukončila.Za dva dni som sa vyspala s mojim priatelom a mala som najplodnejsi den, a priala som si aby som otehotnela. Otehotnela som. Doktor mi vyratal ze presne v ten isty den ako som mala naplanovane, povedala som aj o tej tabl, ze ci to nemoze byt aj po tej tabletke po, ale nepovedala som mu o milencovi. Vraj ak som dobre požila tabletku po nemala by som byt po nej tehotná. Na letáčiku je napisane ze je mozné dostat menstruaciu do 5 tich dní po užití, ale ja som mala sex po dvoch dnoch od tej tabletky, to vraj už neucinkuje. bojím sa koho to dieta je! neviem si pomoct. Priatel je strasne stastný že čakáme dietatko, medzi nami sa vsetko vyriesilo. Už žijeme jeden pre druhého a pre toho tretieho.. Len neviem si pomoct. Inštinkt mi hovori ze to dieta je jeho, ale čo ak nie? prosim poradte mi co mam robit. Chcela som ist s potencionálnym otcom na testy DNA ale on to odmietol, vraj je to už jedno. Som v koncoch ale nechcem sa trapit, koli babetku v brusku :(((
@monikaqwerty Tak teraz uz vazne nechapem. S priatelom ste spolu spavali naplno, ked si mala neplodne dni a napriek tomu si dva krat otehotnela. A napriek tomu, ze uz ti muselo dosjt, ze vypocet plodnych a neplodnych dni u teba nefunguje si sa naplno milovala aj s milencom....
@louvre nie neplodné. Pred par rokmi som si to nerátala. Nemala som ani pravidelny cyklus. Ale teraz posledne dva roky som mavala pravidelny cyklus ako hodinky aj vsetko a proste sme si davali pozor. Tehotna som bola pred niekolkymi rokmi. A s priatelom samozrejme. S nikym inym. Len teraz mam pochybnosti
@monikaqwerty a tvoj priateľ sa uz dal dokopy?
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ja-moj-priatel-jeho-syn-a-ex-2/
@monikaqwerty - teraz nic nevyriesis, je to 50/50. Ak nechces ist na amniocetezu a urcit, kto je otec uz teraz - co ti ziadny rozumny lekar neurobi - tak budes musiet pockat. Priatelovi nic nevrav, zlomi mu to srdce, pokazi vas vztah natrvalo a aj vztah k dietatu, moze byt fakt jeho. Uzierat sa budes, ale to je dan za taketo nerozvaznosti :( Ak bude milencove, tak to budes riesit po porode a po testoch.
vôbec nechápem akú radu od nás čakáš? navarila si si kašu,tak ju musíš zjesť SAMA.....poznám dva prípady,kedy dieťa nabolo manželovo a v oboch to vyšlo najavo aj keď až po rokoch a obe manželstvá nevydržali 😒
Ja neviem, lae podľa mňa ver tomu, že otec je tvoj priateľ a milenec je už uzavretá kapitola. Ak sa dajú urobiť nejaké testy, takurob všetko preto aby si si ich urobila a budeš mať pokoj na duši.
@niikoletka dá sa to napísať aj inak 😠 netreba hneď útočiť. Niesi ani si nebola v jej vzťahu tak nemáš právo súdiť a odsudzovať.
Ja nie som ZA neveru ani nič podobné, ale ona sama vie čo urobila a poučila sa. Hlavné je, že sa uvedomila. čaká bábo a sú šťastní. bodka. 😉
Držím palčeky, nech to všetko vyjde tak ako má, v prospech vášho vzťahu .
naplno nenaplno, najprv si uvedom ze ci si dovolis, ze to do teba dava viac chlapov bleee, ja to neuznavam a teraz cakaj radu, som rada ze sa k svjomu telu spravam ako sa spravam
@monikaqwerty http://www.geneton.sk/test-otcovstva.html#Akým ...
skús získať nejakú vzorku a odoslať. ja byť v tvojej koži, tiež by som si chcela byť istá. ale terajšiemu priatelovi by som nespomínala tú neveru, až kým by som si nebola istá výsledkom DNA, lebo možno by si mu zbytočne ublížila a cesty späť by už nebolo..
@petraxy6 no ved toto...ani ja 🙂
@monikaqwerty vysvetlis nam to?
@petraxy6 ??? Nechapem co riesite. Ja tu riesim nieco ine, nie neakú starú tému. Bodka
@monikaqwerty mas to komplikovane...
@monikaqwerty že kto je kto. k tvojmu prípadu sa nevyjadrím - tomu sa hovorí že vrátilo sa ti to ako bumerang. 😔 prepáč, ale čo si si zasiala, to si aj zožni 😖
No malo by to byt priatelovo, lebo tabletka po, by mala zabranit tehotenstvu od milenca. Ale ci to tak naozaj dopadlo, to ti nik nepovie. V kazdom pripade, ja by som takyto stav nezvladla, cele tehotenstvo v napati, vycitky svedomia. No je to asi dan za neveru. Nesudim ta, ale nezavidim.
@monikaqwerty nuž máš to ťažké,ale v podstate si vyriešila váš problém,lebo ak sa nikam neposúval,tak ti si ho posunula riadne. 😀
Ak neriešiš jeho minulosť,tak riešiš teraz tehotenstvo.Dievča zlaté,pri takomto tempe budeš zrelá na psychiatra za cca rok.
A potom nech tu mladé babenky vypisujú ako je fajn mať priateĺa už v 17-tych,a ako je fajn,keď je starší 😀
@eponka nehnevaj sa, ale reakcia na ktorú si odpísala nie je prehnaná.podvádzaním sa problémy neriešia, pokiaľ máš úctu k svojmu partnerovy.Pokiaľ sa slečna nikam neposúvala vo vzťahu, mala to prebrať som svojím priateľom čo ju trápi vo vzťahu. Podľa mňa je slečna absolútne nezrelá žiť v partnerstve a nie to ešte vychovávať dieťa s mužom ktorého si neváži.
inac ja som to nejako nepochopila. Zakladatelka temy si dala tabl. po a o dva dni mala ovulaciu kedy akoze otehotnela so sučasným partnerom? nie je nahodou účinok tabl po dostat MS do piatich dní po podaní?A ona po podaní nedostala MS ale mala ovulaciu , ci ako?
@timona nie, po uziti tabletky sa nemusi dostavit krvacanie. mozu byt bolesti hlavy, brucha, nevolnost, ale ani tie nemusia byt. niekto ma vsetky tie priznaky niekto vobec nic.
No, zavarila si si...Ale nerozumiem naco to riesis? Pises, ze milenec za to nestal, navyse zenaty a priatel sa velmi tesi na babatko, tak kde je problem? Tes sa na babatko spolu s nim a hotovo. Ved nie je dolezite,kto splodi, ale vychova. Cim viac sa v tom budes rypat, tym to horsie dopadne a zostanes sama. Tak nehas co ta nepali, pre dobro vsetkych.
@monikaqwerty
@monikaqwerty určite nechoď s pravdou von. presne ako píšu baby, najprv sa pokús zistiť, koho je, lebo ak je priateľove, a ty zbytočne zvýriš hladinu, mohlo by ho to poznačiť vo vzťahu k tomu malému. AK po pôrode zistíš, že je jeho, ži naplno a zabudni na minulosť. Vytvor si v hlave myšlienku, že si vtedy s priateľom akoby nebola. Hlavne nič nevrav, zničíš rodinu a to malé bude musieť vyrastať bez otca, alebo s otcom, ktorý bude mame do konca života vyčítavo pripomínať čo urobila. A to bude ver mi! chlapy sa stým nedokážu vyrovnať tak ako ženy. Nestojí ti to zato. Ako sa vraví: čo oči nevidia, to srdce nebolí...
Ak však zistíš, že je milencove, čo ti neprajem, bdueš sa musieť rozhodnúť, ale ani tak yb som to nerobila. Partnera by to podľa mňa zložilo. Tá radosť s malinklého a zrazu zistí,. že nie je jeho a ešte aj zistí, že si mu bola neverná, to všetko naraz mu veľmi ublíži. Bolo by to od teba nefér, keď už si kravinu spravila, tak s ňou ži ale nenič život partnerovi a bábätku. proste nato zabudni , otoč kapitolu a choď ďalej.
@monikaqwerty nechcem ti tu pisat eseje a pod...ale v skratke si nezodpovedna....ludia robia chyby,ale tak rozum kaze,rozidem sa s jednym a tak si najdem druheho.na co si s nim bola ak ho nelubis.Ta tbl po ti dost rohadze cyklus co viem.myslim ze to dieta je od priatela....ak si uzila tbl po bezprostredne po styku s milencom,je vacsia sanca ze je priatelovo ako jeho.aspon podla mna
Zato najstarsia moda, akejkolvek doby - posadit hranice moralky, zhodnotit, vyniest sud, sedliacky, bez zohladnenia akychkolvek okolnosti, pocitov ineho... takychto dokonalych inkvizitorov vobec netreba brat na vedomie,stastim dnesnej doby je, ze je to mozne....bolo horsie... taketo spravanie ich vzdy znizovalo a bude znizovat pod tych, ktori spravili ,,chybu,, a mrzi ich to.. Monika, drzim ti palce, bude to fajn...neboj...
@monikaqwerty nic mu nehovor...naco? ... zi si svoj zivot a netrap sa zbytocnostami.... teraz je to uz jedno...
ja k tabletke PO len tolko, ze kamoska ju uzila a dnes ma krasneho syna
za par mesiacov ma to prides na koho sa bude viac podobat ten bude otec 🙂 inak neviem...a okrem ineho urobila si RIADNU blbost a budes ju mat na pamati do smrti!!! ...na modrom konikovi ti asi ziadna maminka nepovie s kym cakas tp by si mala vediet ty!!!!
ked sa dieťa narodí,môžeš dať spraviť testy dna bez toho,aby to manžel vedel.stačia jeho vlasy s korienkami,sliny,žuvačka..len to stojí nehorázny peniaz..ale už teraz je jasné,kto je jeho otec...
@monikaqwerty, nebojis sa, ze sa ti milenec pomsti, ved to mozno spravil umyselne, mozno chcel aby si od neho otehotnela. Co ak teraz povie tvojmu priatelovi, co sa stalo a ze to dieta, ktore cakas, je alebo moze byt prave jeho? Ak ste sa rozisli v zlom, mozno bude mat aj taketo myslienky...

@monikaqwerty to je divne, že milenec to dával do teba naplno a vedome napriek tomu, že bol ženatý...to je proti logike