Tehotenský sex a fisting
Ahojte mamičky alebo buduce mamičky. Asi pred troma mesiacmi sme s mojim muzom zistili, že konecne cakame babatko. Moje tehotenstvo bolo zatial bezproblemove, vsetko ako ma byt. Je tu ale jeden problem, o ktorom sa bojim rozpravat, no konecne som sa odvazila, lebo potrebujem pomoc 😔 pred mojim tehotenstvom sme s manzelom velmi oblubovali jednu sexualnu metodu zvanu fisting, ak neviete o co ide, prosim najdite si to na internete, nebudem to rozpisovat. Kazdopadne...bola to jedina vec, ktora ma v sexe naozaj uspokojovala...ale teraz si nie som ista, či to je bezpečne....bojim sa, že by som pri tom mohla potratit....alebo ze by manzel omylom vytiahol babo....mate s tymto niekto skusenosti ? Pomozte prosim 😖
Toto nemôže byt REAL 🤮
No jasné a potom to dieťa vsunie naspäť a pohoda, idete ďalej 🤣🤣🤣

@malinoismum urcite nie. Nova registracia a hned toto 🤣 inak typujem, ze je jej aj diskusia o striekani z vaginy 🙂
@janai1 Že nájdite si na internete.... ale hádam by tam ona našla aj anatómiu alebo že by aj svoj rozum?🙂
@mamicka2455 žiadne mamičky ti na toto nebudú odpovedať. Skús svoje obavy zveriť svojmu gynekológovi, ako tehotná mamičenka tam určite chodíš dosť často.
Manzel omylom vytiahol babo? 🤣🤣🤣 Skoro som si smiechom oprskala obrazovku. No nastuduj si najprv ako to ma zena v tele zriadene, zameraj sa hlavne na krcok maternice.
@malinoismum hah, no, niekto vynechal asi školu 😂
@veronikaszabova myslim si ze je prirodzene, ked sa zena boji o svoje babo
@ruzasipova dakujem za aspon jednu celkom normalnu odpoved
@janai1 cudujes sa?🙂 v tejto Corona distancnej výučbe ??🙂
Ja sa nečudujem keď sa tehotná pýtala,
že či jej dieťa v bazéne cez pupok dýcha slamkou ...
@mamicka2455 prirodzene? Prosim ta, vies vobec, ako to tam dole vyzera???
@mamicka2455 myslíš že je prirodzene keď sa žena bojí o svoje babo... keď sa tak bojíš - nepraktizuj fisting 🙂
Aké jednoduché, vsak? Jupi
Inak logicky - ak by bolo take jednoduche plod vybrat, nemyslis si, ze by potom bolo zbytocne chodit na interupciu? 🤦♀️ sak povies chlapovi, nech vyberie. Nie?
...skôr by si si mala ty čo to poštudovať...no ale daj...čo to je?..🤣🤣myslím,že len nuda na dištančnom😱
rozhodne to nie je bezpecne pocas tehotenstva.
odporucam podrobne rozobrat pri najblizsej poradni 🙂
@cookie29 lekar sa potesi 🤣🤣
@malinoismum 🤣🤣🤣🤣 ale neeee, to si robíš srandu 🤣🤣🤣 a to kde malo mať tú slamku 🤣🤣🤣🤣
@janai1 v puse a cez pupok 😅
Si nemala ani ty anatómiu?🙂 si nevedela??🙂
@0silvia0 hanbim sa to riesit s gynekologom...
Wtf?
Neuraz sa, ale ty si najprv zopakuj biologiu, alebo minimalne anatomiu ludskeho tela lebo toto.....
@renatka1985 dakujem
@veronikaszabova nie kazdy dokaze vopchat celu ruku...
@cookie29 musím na to nabrat odvahu, dakujem
@hopsadobrandejsa moja ucitelka biologie nevedela ucit 😁
@veronikaszabova ano ?
@veronikaszabova tu diskudiu som nevidela, registrovala som sa prave pre toto, lebo inde sa za to hanbim 😁

@mamicka2455
"alebo ze by manzel omylom vytiahol babo..." to myslis vazne? Co mas 5 rokov? 🤦♀️