Veľký žalúdok plodu v 20 týždni

nenka83
23. apr 2012

Dobrý den tehulky, maminky,

chcem sa spytat ci nahodou nemate skusenost s niecim podobnym. Dnes som bola na kontrole a doktor mi povedal ze dietatko ma velky zaludok. Som v 20 tyzdni tehotenstva. Vraj si to vsimol uz v 12 tyzdni no mne on nic nepovedal!!!!!!!!! Som uplne nahnevana, vystrasena. Odporucil ma na prenatalnu diagnostiku do Martina k MUDr. Grochalovi. Idem vo stvrtok. No teraz doma len stresujem, nic viac mi nepovedal, vraj nevie. Dakujem za prispevky.

diiid
23. apr 2012

ako prve ma napadlo, ze chystaj vela mlieka. Potom rozmyslam, po zdravotnej stranke ako to bude prekazat? poznam ludi kde im zviazu pol zaludka aby nepriberali, su ludia co ziju aj bez zaludka, s velkym zaludkom som sa este nestretla ale verim, ze sa to upravi. nasla som len prispevok kde zena bola v 20tt na utz u specialistu a nasli ze dieta ma zvacseny zaludok , robili jej testy na cukrovku, boli negativne a potom napisala ze dieta ma uz 2roky a je v poriadku. Plodova voda je v priadku?

nenka83
autor
24. apr 2012

@diiid Nebola som na dobere plodovej vody, ja som bola na beznej prehliadke a a tam mi to lekar povedal. Som zostala v soku. Vo stvrtok idem na prenatalnu diagnostiku do MT, dufam ze odber plodovej vody nutny nebude ☹

diiid
24. apr 2012

@nenka83 som myslela mnozstvo, to aj na utz vedia odmerat. neskor som citala viac pribehov a vacsine lekar povedal ze babo sa prave napilo plodovej vody a este nevycikalo. Niektorym lekar nevedel povedat preco je to a nechali to tak do porodu potom bolo vsetko ok. Je to zriedkave ale nenasla som ani jeden katastrofalny pribeh, citala som to v anj. Negoogluj, uvidis co ti povedia vo stvrtok, mozno uz nebude nic vidiet a vsetko bude v norme.

januska279
11. máj 2016

@nenka83 dobry den smiem sa spytat ako ste dopadli mne v 30tt tiez dr povedal ze je velka zalidocna bublina tiez mame ist na genetiku.

zuzulienka21
14. sep 2016

Dnes som bola na sone v 30tt a tiez mi povedala ze sa jej zda zvacsena zaludocna bublina,ze odporuca ist znova do MarTina....ma niekto s tymto prosim skusenosti?co sa deje ak to potvrdia???

januska279
8. okt 2016

@zuzulienka21 dobry den mne to tiez povedali v 30tt bola som na genetike a chodila som potom pravidelne diagnoza bola lahka dilatacia crevnych kluciek cize zvacene crievka sledovali ci sa to nezvacuje moze to byt ze ke babo len nahltane vela plodovej vody u nas to nakonoec dopadlo v poriadku dolezite je aby babatko mala pocas prvych 24 hod po porode prvu stolivu aby sa vylucila nepriechodnost crievok.uvidite vsetko dobre dopadne nas tiez dolakali a mam krasnu zdravu dcerku

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre