Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
petulinec teraz uz pojdes rodit? s tym sa neda nic urobit aby si ostala kinderko co najdlhsie?
Nevím,vše se dozvím zítra v nemocnici,taky bych ráda donosila mimi až do konce,ta játra je prý nebezpečná pro oba
kiezby aspon do 38tt si mohla, to by bolo super
tj,tak jsem rodila i Danečka,co jsem začla brát ty prášky na játru místo zlepšení je zhoršení 🙄
petulinec tak to ma mrzi, dufam ze vydrzite co najdlhsie
baby radte, dnes rano som mierne krvacala, nie jasna cervena, ale tmava, a krvne zrazeninky.
co s tym???
lenočka, a nebola si náhodou posledné dni na prehliadke z dola??? To sa niekedy potom stáva. Ak nie tak by som radšej niečo riešila.
Ahojte kocky,vsade pocujem ze maly sa bude v tomto obdoby menej hybat.Ale ten moj akoby mal stale dost miesta.Cely den kope a pemiestnuje sa z jednej strany na druhu.Myslite ze to je v pohode,alebo by som mala kontaktovat midwife?Moze to byt tym ze som akasi chora a stale kaslem,ze by ho to nejako hnevalo?
stuplik aj moj maly je raz na pravo a raz na lavo a myslim si, ze je to uplne normalne 😉
Tak to som rada a neviete mi niekto poadit nieco dobre proti kaslu???
ahojte 🙂
stuplik, cibulovy sirupcek si si neskusala robit? mne to pomaha
Este nie ale asi to skusim,myslela som ze to vydrzim domov bo som teraz v anglicku ale ak sa to takto s tymi lietadlami bude tahat dalej tak tu aj porodim🙂 Vyskusam len musim skocit do obchodu na med!
stuplik, ja to poznam s cukrom 😉
stuplik aj ja sa priklanam ku cibulovemu sirupu - jednak je to prirodny liek a nie ziadna chemia a aj velmi ucinny. vies ako sa to robi ze - nasekana cibulka prekladana cukrom - za 4 hodinky mas prvy sirup
stuplik: odporucam homeopatikum sirum Stodal, ten mi vzdy zaberie...
😉
teda tu to nejak viazne 🙂
Ja som sa dnes rano premeriavala a brusko v 32tt mam 108 cm pri vyske 162 cm - ako ste na tom vy ?
Ahojte holky.
Romy já jsem 38tt a mám 130 cm přes bříško při výšce 170 cm. I poprvé jsem měla velké bříško.
Šťuplík na ten kašel doporučuju uvařit čaj z cibule a majoránky. Jen to šupneš do vody a povaříš, scedíš, osladíš medem a je to zaručený. A možná ten tvůj kašel souvisí s tím, že se ti dítko hodně hýbe - to víš pořád ho tím kašláním rušíš 😀
Já tedy pohyby cítím taky pořád dost.
Ahojte, ja som v 30. tyzdni a obvod mam 92 cm, ale uz 12 kg navyse.
Ahoj holky, já mám taky mega obří břicho. Všichni si myslí, že už mám jít rodit, přitom před sebou mám ještě šest tejdnů 😀 Je pravda, že jsem příšerně neohrabaná a navíc mě poslední dva tejdny příšerně bolí stydká kost. Doktor mi minulý týden říkal, že když se to do týdne nezlepší, asi budu muset do špitálu na nějaký hormonální injekce. Máte s tím některá zkušenosti? Já jsem na tohle téma ještě nikde nenarazila. Některé píšou, že mají bolesti, ale že do špitálu? ☹
Ahoj,
Teddyx2 mě bolí stydká kost asi od 34 tt a vše zatím ok. Dneska jdu na kontrolu, ale tipuju čípek nezkrácený a zavřená. Je teda pravda, že Dr jsem to neřekla, ale hned do nemocnice?
ahoj teddy - ja o tom nic neviem ale drzim palce aby si do nemocky nemusela ist.
Mna dost bolia tie svaly panvoveho dna, tak neviem, ci na to dalej cvicit alebo nie. Boli ma to pri kazdom kroku, pohybe, aj ked sa v noci obraciam v posteli... Akokeby som mala permanentnu svalovicu. Doktorka povedala, ze je vsetko ok, ze som zavreta.
Já to taky nejvíc cítím v noci při otáčení a už jsem otevřená na 2 cm - při prvním těhu taky od 37tt a rodila jsem až za pět týdnů po třech Hamiltonech (jestli se to tak píše).
Ahoj holky, tak naštěstí se ty bolesti trochu umírnily, když jsem se teď víc šetřila a moc nechodila. Dneska jsem byla na kontrole a vše drží na svém místě 😀 Jsem moc ráda, že jsem nemusela do toho špitálu. Vypadá to, že mě brzy doktor přenechá už porodnici - nebo aspoň to tak naznačoval. V pondělí jdeme na předporodní kurz - jsem na to fakt zvědavá.
Dneska jsem taky ofiko nastoupila na mateřskou dovču. Další vyšetření mám zase za tejden. No od minulýho tejdne jsem přibrala další kilo. fakt paráda. za chvíli mě budou zvedat z vany jeřábem 😒
Ahojte,
Teddy z toho kilča si nic nedělej. Já přibrala přes noc tři - málem mi vypadli oči - ale začala jsem docela natíkat, tak to připisuju tomu.
Nevíte jestli hlenová zátka musí být s krví?
Ewwusko, myslím, že hlenová zátka nemusí být nutně s krví.
Teda ta naše malá princeznička mi dává docela zabrat. Od včera kope tak mocně do žeber a močáku, že to fakt dost bolí 😒
Tak to byla ta zátka a od rána mám poslíčky tak uvidíme co se z toho vyvrbí 😀
Mě taky dává pořádně zabrat teddy. Není to sice tak často, ale zato opravdu drasticky 😖 Teď se mi přes noc tak posunulo dolů bříško, že když jdu čůrat, musím tlačit 😀

Romy,malej měl jak se narodil 2790g a 48cm,narodil se ve 38tt,no zítra nastupuju do nemocnice jaterní testy mi zase stouply 11-ti násobně,a u nás v Třinci nejsou specializování tak mě vezou do Ostravy,mám si zbalit věci i pro mimi,tak že půjdeme asi rodit ☹ ☹ A na tu játru beru esencialy a dietu mám taky a nepomáhá to norma je ALT 0,7 a já mám ALT 8,08 tak že maras.