Nechce sa mi káždému všetko vysvetľovať
Ešte pred mojím tehotenstvom som si žila ako hurminek válku,pila som ,fajcila menila partnerov áno odcudzujte ma ale taká som bola...No stretla som môjho muža a zmenil mi celý svet,nepijem,nefajčim a stále som tá najhoršia ja celé mesto vraví že som alkoholička a pijem počas tehotenstva a nieje to pravda,ani nefajčím ani nepijem a majú ma plnú hubu a už nevládzem každému vysvetľovať aká je pravda...
@adrioska šak mám už zbalené veci aj som si pribalila tu súpravu na potápanie čo sa nosí k moru a na kupko a sa ma môj pýta:A toto ti je načo?A ja mu taká horúčava šturim hlavu do umývadla a budem splývať ako pri mori 😀 Ta mi povedal že len tak dalej a hned s porodki pôjdem do vedľajšiej budovi a tam je psychiatria 😉 to čo za vdaku že mu idem dieťa porodiť,to verch drzosti...
@adrioska aj dnes tu bola kamoška s dcérkou a hrala sa s telefonom a sa jej pýtam čo hraješ nieaku hru?a ona krmím Poua... a ja že: To je nieake zvieratko ten Pou a to dieťa mi povedalo to je také hovienko čo ho krmiš a sa i o neho staráš...A mi prišlo tak smiešno že hned jak budem rodiť,a vieš stáva sa všeliaká nehoda pri pôrode a vyletí zo mňa aj niečo iné ako moja mála začnem kríčať to je môj Pou vráťte mi ho 😀
@nestastna077 ahoj,
nemám síce žiadnu múdru radu, ale chcem aspoň vyjadriť, že som rád tvojej zmene, teším sa a fandím ti, drž sa a nedaj sa znechutiť, aj keď je to iste často nepríjemné
nepoznas ze?
Nevysvetluj.Priatelia to nepotrebuju.a nepriatelia by ti aj tak neverili 😉
@nestastna077 to sú bohužiaľ ľudia ... mali predsudky, majú ich aj mať budú .... nerieš ľudí, ktorí ti za to nestoja, s ktorými vlastne nemáš nič spoločné. Venuj sa sebe, dieťatku, svojmu mužovi... Ten kto chce, potom tú zmenu uvidí ... kto nie, to je jeho problém. Myslím, že ľudia, ktorí žijú s tebou alebo blízko tvojej prítomnosti vedia, aká je pravda a to je dôležité ... veď predsa ľudia radšej budú kritizovať chyby iných, ako tie svoje, no nie ? 😉
to mas skoro to iste,ako ked si vazen odsedi ten najnizsi trest za kradez napr...a uz je basmanom cely zivot

@doliva nelutuj, bude sranda...ja som s takou bola prvykrat a co som sa ja pri nej nasmiala, jaaaj to bolo veru... 😉 😀