Pesar v tehotenstve
baby prosim napioste mi ake ste mali skusenosti s pesarom pri skracovani cervixu a ako rychlo nastal porod a aky bol po vybrati pesaru? a kedy vam ho vybrali?? ja mam pesar od 29 tyzdna...koli skracovaniu cervixu..cakam tretie dieta ...ale predtym som nemala take problemy a teraz musim este nosit po schodoch maleho bo ma len rok a nemame vytah🙂))budem vdacna za kazdy prispevok..dakujem
@danka1987 Dobry vecer Danka,viem,ze je to uz davno,kedy ste mali pesar zalozeny...verim,ze to dobre dopadlo🙂
Ja som teraz v rovnakej tyzdni,ako ste boli vy pred 2 rokmi🙂 Chcela by som sa len opýtat ako ste to ten dlhy cas zvladali a ci pesar vydržal tak dlho... Ja som mala pesar zalozeny aj v 1. tehotenstve,ale zakladali mi ho az niekedy v 26.-27. tyzdni...vtedy sme to vďaka nemu vydržali a rodila som v 39 tt. Ďakujem veľmi pekne. Janka
Chcem vediet menili niekomu pesar v tehotenstve? Zakladali mi ho v 34 tyzdni a ze kazdy tyzden mi ho vymenia.Ma niekto s tym skusenosti? Co tu citam tak kazdy pise ze vybrali ho tesne pred porodom. Dakujem
@matusamajka ja som mala v prvom tehu pesar od 27. týždňa do konca 38. gt. A v druhom tehu už od 19.- ho až kým mi neodtiekla voda v 35. gt
Podľa mňa je väčšie riziko podráždenia maternice pri manipulácii s pesarom ako riziko infekcie, kvôli ktorému vam predpokladám chcú ten pesar každý týždeň meniť....ja by som s tým asi nesúhlasila teda...
Mňa moja Dr akurát poučila,aby som si každý druhý deň robila vaginálne vyplachy rosalgin a cloginom na striedačku ..

@tomasko27 ☹ tak urcite opäť vyber Macmiror 7 dni a hneď potom 7 dni Gynocaps a potom podľa potreby asi 2 x do týždňa Gynocaps. A dlzku krčka máš akú? Napis IP.