Som pred termínom a necítim pohyby
Sú tu mamičky čo mi vedia poradiť. Mám 4 dni do termínu a od rána necítim malej pohyby ....
Tak taska a utekaj do porodnice.
kocka ladu pod jazyk - hned zacne kopkat - rada babice z Anglicka
@simonka99 áno, studené oni neradi. Ja som ficala na všetkom z chladničky (voda, džúsy) a to jediné ho prebralo
Ak máš doma hroznový cukor - tak si daj lyžicu cukru, alebo cukrík z hroznového cukru. To je taký energetický štartér pre bábo. Ale ak máš zlý pocit/pochybnosti tak smer lekár.
Lež na boku alebo si daj niečo fest sladkeeee 😊 ak nič na tvojom mieste idem skontrolovať, radšej 100 x a aj zbytočne ako neskoro 😊🙏🏻
Skúšala som aj studenú vodu a nič sladké tiež ...od rána má dnes ani len nekopla čo sa môže stať som síce druhorodička ale toto som ešte nemala
@dominikachna chod ku dr
@dominikachna nesed teda na koniku a chod k Dr skontrolovať pre istotu, spravíš najlepšie
Hneď do pôrodnice
@dominikachna chod hned k lekarovi, okamzite. Babo sa moze dusit pupocnou snurou, spravia akutny cisarsky a bude dobre, neriskuj takto pred terminom, ze sa od rana nehybe neni dobre. Strasne ti drzim palce, nech len spinka.
@dominikachna Ja som to mala tak deň pred termínom... Poobede si hovorím, že idem na pohotovosť, ale potom sa trochu popučila, tak som sa ukľudnila. V noci mi začali kontrakcie a na druhý deň večer bola malá na svete.
@dominikachna ved ty poznas jej pohyby,ak vies ze ta zvykne kopnut uz o takomto case okamzite chod k doktorovi sa dat skontrolovat
@dominikachna ja som takto prišla o synčeka, okamžite do pôrodnice na kontrolu.
@dominikachna smer pôrodnica, nečakaj. U mňa toto nedopadlo dobre...
Ked nemas ani naznak pohybu nie je to dobre,mohla sa pupocna snura priskrtit,uz si dufam v nemocnici a dopadlo to dobre.
Nečakala by som . Chod hned do pôrodnice.
Chod do nemocnice.Mne vždy vraveli, že radšej aj 3x zbytočne ako raz neskoro.
@dominikachna Budem opakovat to,co ti uz baby napisali-co najrychlejsie do nemocnice. Ja som to nestihla,tebe drzim palce najviac,ako sa da.
Ano chod do nemocnice. Nech ti vsetko dobre dopadne.
Dúfam, že to dobre dopadlo. My sme mali takúto tragédiu v rodine v 39tt, po 2 dňoch išla k Dr 😔 Treba hneď bežať ako píšu kočky vyššie
Hneď k lekárovi, ja som tak necítila dcéru vôbec pohyby, aj brucho ma začalo bolieť, v noci sme išli, že radšej zbytočne, už si ma tam nechali, dcérka mala problémy preto sa už nechýbala som rada ze sme nečakali a žije, bola v inkubatore, bolo to týždeň pred termínom
@dominikachna ja som sice citila slabe pohyby. Dosla som tyzden pred porodom na monitor a nieco sa im nezdalo. Na druhy den uz bola na svete. Primar povedal ze to bolo v hodine 12tej.mala 4x okolo krku a raz okolo pliecka. Nic jej nebolo ani ozivovat ju nemuseli
Ja som to takto mala, necítila som pohyby. Dlho to bolo, nezaberali také bežné veci na prebudenie čo inokedy tak sme išli na pohotovosť. Nechali si ma dva dni. Pustili si ma a o pár hodín som bola naspäť. Bábo si asi dávalo slofika pred pôrodom. Ale treba určite ísť na pohotovosť, to mi aj tam niekoľko krát zopakovali že v takomto prípade treba určite ísť. Aj tam ma zobrali okamžite ako som prišla
Jezismaria, dufam, ze to dobre dopadlo, daj vediet. Toto bol moj najvacsi strach v tehotenstve.
Držím palce, nech ste v poriadku🍀🍀🍀
@dominikachna držím palce, nech je všetko ok.
@dominikachna daj nám vedieť ako to dopadlo. Nech ste v poriadku.
Ja som to zažila, pohyby boli, ale zriedkavejšie a slabulinke, klesali mu aj ozvy. . Našťastie som bola v nemocnici. Urobili mi akútnu sekciu v hodine dvanástej a napokon vsetko dobre dopadlo. Držím palce 🍀

@dominikachna mozno spi, lahni si napr na gauc na chrbat, skus ju postrkat s rukou, ci ju nepreberies.