Som v 30. týždni a mám chuť na pikantné jedlo
Ahoj baby som v 30tt a zacala som mat strasnu chut na pikantne jedla . Druhy den jem cinu kde je fakt dost cierneho mleteho korenia a teraz citam ze sa moc neodporuca. Myslite ze to nejak moze uskodit ? alebo su to zas len dohady a myty ... a sladkosti to ani nehovorim😂 to za den zjem na kila tak sa celkom obavam ... neviem sa nejak krotit dajte nejaky typ 🙈
@nikol889988 ja odkedy som tehotna tak mi ide nonstop na chut chilli, davam si fakt skoro do vsetkeho, tak dufam, ze je to len mytus 🙂
V tehotenstve mi strasne chutilo cierne korenie.. normalne som to jedla po tych celych gulickach a zajedala vianockou, mnam 🙂 inak som dost ficala aj na vietnamskych a indickych jedlach. Dieta je ok, miluje azijsku kuchynu 🙂
@viestta ja som prave 3kg schudla a to denne fakt papam veeeela cokolady a malinka krasne pribera takze ak to takto bude fungovat aj po porode tak radost otehotniet😂🙈
@malicka_mysicka nemusíš sa báť, ja som celé prvé tehotenstvo fičala na chilli papričkách a jogurtoch na kilá.... Dcéra sa narodila v pohode a už má 20 rokov... pri druhej som jogurty nemohla ani cítiť...pri synovi som zjedla všetko, čo nezjedlo mňa...
Kludne si daj ak nemas zo stiplaveho silne tráviace problemy. Ja som tiez jedla stiplave, aj indicke. Mnam!
Ja si od začiatku tehotenstva dávam aj 2x do týždňa chilli a všetko ok. Tiež pijem Slivkov čaj a väčšinov ho kúpiť so škoricou. Raz denne si dám šálku aj takého čaju. Potom už iné. Aj hríby som jedla, aj nivu, aj bryndzu, a sladkosti si idem tiež a nie málo,
Ja som jedla vsetko okrem hub (šampinony neratam) a surovych ryb jedla som aj chilli tiez som mala extra chut aj na cinsku polievku :D a v pohode....dokonca prenasam 🙂 pytala som sa lekara s mierou to babatku neskodi len tebe moze byt tazko, kedye ti tlaci na pankreas,zaludok atd...

nič ti nebude....z čierneho korenia isto nie...😉