Účasť na svadbe v deviatom mesiaci
Ahojte babenky, moja najlepšia kamarátka sa vydáva 15-teho júna no a ja mám termín 28-ho 😀 Ani si neviem predstaviť že by som tam nemohla byť... teším sa už teraz no mám obavy či, ak všetko pôjde tak ako má, to tam vôbec zvládnem 😀 Veď už teraz (23 + 5 tt ) ledva chodím, teda chodím ako kačka. Ste tu niektorá taká čo v takomto pokročilom štádiu tehotenstva ešte skackala na svadbe či inej rodinnej oslave??? Ako ste to zvládali ???? 😀
@zuzanka999 ahoj ja som mala ten isty problem naj kamaratka sa tiez takto vydava ked ja budem v 39-40tt 🙂 takze na svadbu urcite nebudem moct ist. aj ona si to mysly ze to uz by bolo dost zatazujuce a este riskovat daky problem. a ja uz podla mna vtedy budem lezat v nemocnici. u nas to bude tak ze asi len manzel s dcerkou skocia pozriet na obrad a zablahozelat. jasi skor myslym ze nie ako ano, ci budes este 2v1 alebo po porode s par dnovym babomm by som vobecneodporucala
to je este veeelmi daleko a neviete, ako vam potom bude. mozno budete prave rodit. ja som mala termin 18. a porodila som 7. cize vobec nerieste. a 6. som behala po meste, nic mi nebolo, nakupovala, soferovala, upratovala.
@anjelicek26 snáď sa bábenku ešte nebude chcieť ísť na svet no a v brušku si užije tú svadobnú atmošku, ľudovky atď. xixi 😀
@zuzanka999 No možno zo svadby rovno do pôrodnice. 😀
@cerez uff, ale aspoň by som bola pred pôrodom fešanda, účes a make-up 😀
@zuzanka999 ak by si nieco vtedy dokazala obliect 🙂 a pri porode by sa asi pekne rozmazala 🙂
@brumka no s tým oblečením.... už som sa bola pýtať v jednom butiky kde sa dajú šaty požičať, že či tam majú nejaké také spoločenské "vrece" pre tehotné , a vraj že hej 😀 no viem si predstaviť ako by som vyzerala po pôrode.. ako rozbité veľkonočné vajíčko xixi 😀
a preco nie, ak sa na to budes citit? ja som mala na svadby v tehotenstvach stastie, pri prvom dietati som bola tusim v 34.tt a pri druhom rovno tyzden pred terminom. aj som si zatancovala (nie uplne vsetko, ale napr. taky valcik sa krasne dal) a pobudla hadam do druhej v noci. mala sa narodila o 5 dni na to. nuz ale ja som bola pri druhom dietati "v pohybe" uplne dokonca - ked mas uz jedno dieta, inak to asi ani nejde 😉
ano zažila som to ,bola som tam za atrakciu ,hlavne pre kameramana,ktory ma stihol kamerovať pri všetkom čo som jedla potom ked som to dvd videla bolo mi až slabo ked som sa stale videla s tym obrovskym bruchom raz pri kolačoch v zapati zas pri švedskych stoloch 😀 a v podstate stale len pri jedle. no svadba to bola super tancovala som do 3tej....a nakoniec som ešte prenašala,takže uži si to 😎
@zuzanka999 ja som bola na plese 2tt pred porodom a to som mala vyse 20kil navrch a bola som do rana a tancovala skoro stale, ja mam teraz termin 13.5. a na svadbu ideme 25.5. 🙂
@miska333 snáď aj mne sa to takto podarí 😀
@zuzanka999 Ja si myslim ze urcite mozes ist ved ak by si zacala rodit tak hadam sa najde niekto kto ta odvezie 😀 alenie urcite by som isla sa zabavit ved to nie je choroba...ja som bola tyzden pred porodom na dedinskej zabave a to som pribrala 25kg
Ked som ja bola v porodnici, doviezli rodit jednu mamicku priamo zo svadby - vycesana, vymalovana, vyobliekana - no bola to sranda 🙂
ja mám termín 29.6 a 8.6 máme ísť tiež na svadbu a čo je ešte lepšie 15.6 mám skúšky v škole vzdialenej asi 130km od môjho bydliska ale zatiaľ neriešim sama uvidíš ako sa budeš cítiť keď si to už na nás takto naplánovali 🙂
Ja som mala 3 dni po termíne keď mala sestra svatbu takže chýbať som nemohla. Celú svatbu som pretancovala každý len pozeral že ešte vládzem 😀 som myslela že vďaka tomu poskakovaniu určite porodim. Malého som nakoniec porodila až o týždeň vyvolavackou. Svatbu som si pekne užila 😉
brat sa zenil 21.oktobra a ja som rodila 19.novembra takze cca mesiac .... zatancovala som si na jednu pesnicku a odchadzali sme nieco po polnoci po redovom ... nelutujem ze som isla aj ked ma trhalo pri kazdej pesnicke kedze rada tancujem ale nevladala som s tym brusiskom :D a nelutujem preto lebo sme tam boli zasa cela rodinka pokope a zabava bola aj pri stoloch ( my sme 9. surodenci )
nevidím dôvod, prečo by si tam nemala ísť, pokiaľ sa budeš ty sama cítiť dobre a tvoj zdravotný stav bude v poriadku 😉 Ja som ešte v 40 tt dobiehala na autobus (cca 3 minútky, aj keď teda pomalšie a hlavne opatrnejšie než keď som nemala brušisko🙂) a celkovo som fungovala úplne normálne, kľudne by som aj do roboty chodila keby sa dalo 😀 Aj skúšku na jazykovke som robila dva týždne pred pôrodom 🙂
ja som bola na svatbe mojej sestrnice asi v polke augusta a termin som mala 13.9. a mala sa nakoniec narodila az 23.9. po vyvolavacke 😀 sice som netancovala, ale zabava bola dobra, domov som isla o 4 rano 😀
zalezi od toho ako sa budes citit 😉
@zuzanka999 ked sme mali svadbu nasa sesternica na nej tancovala o stosest, jedla aj pripitok si dala..a o tri dni mala termin a aj porodila presne na termin...ty to este teraz neries, nevies mozno bude babo uz na svete, mozno sa budes citit tak dobre ze aj celu noc pretancujes....mat tak tvoje probleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemy 😒 😒 😒
ja som bola na svadbe vo osmom mesiaci. bola to dost zaberacka, nedalo sa mi takmer vobec tancovat. najlepsie je dat si topanky bez opatku. po vencekovom tanci som isla domov.
@zuzanka999 moja známa skackala na svadbe v deň pôrodu...mala v ten deň termín,normálka išli na svadbu a navečer okolo 18 si odbehla do pôrodnice 😉 ...takže je zbytočné riešiť to dopredu,uvidíš ako sa budeš cítiť a podľa toho sa zariadiš 🙂
Tak ja som porodila 20. augusta a tri dni predtým som si ešte veselo vykračovala v lese a zbierala hríbiky a teda bolo to riadne do kopca. No je pravda že s mobilom v ruke keby náhodou niečo. Myslím si že ani tebe taká správna zábava určite neuškodí aspoň sa odreaguješ a drobček sa možno narodí dobre naladený. 😀
@zuzanka999 Ja som bola presne takto na svadbe,a o 20dní som porodila a super som si užila svadbu,aj som si zatancovala čo druhy len tak zízali ako mi to perfektne ide,že niektory tak netancuju ani ked su neni tehu 😀 jedine čo som mala,tak to bolo že ma potom nohy boleli,tak som si ich tam vykladala na stoličku,čo vededli hostia pochopiť 😉 a bola som skoro až do 5h.rana 😀
Ja nie ale viem ze svokra vzdy spomina ze isla podvecer na sobas a na hostine uz rodila
@zuzanka999 ako to nie je daleko od porodnice a bude tam sofer tak by som si brala so sebou tasku do porodnice pre istotu a ide sa svadbovat 🙂 moze sa samozrejme stat ze sa babo vypyta skor ale to nie je dovod neist, vsak prinajhorsom sa vytratis...nejake velke tancovanie by som neriesila, ale ujst by som si to nechcela nechat, vopred by som kamoske povedala ze do konca mozno neostanem a urcite sa nebude hnevat 🙂
podla je to velmi predcasne stresovat sa kvoli tomu. Ja som dva dni pred porodom upratovala a drhla schody vsetko ako sialena, v pohode by som svadbu fyzicky zvladla. Zalezi od toho ako daleko je svadba od porodnice kde budes rodit. Lebo tu ide dost o psychiku. Pokial to nie je daleko, je dost mozne, ze pojdes, ale ozaj je to zbytocne sa teraz dopredu strachovat. Mozno ozaj uz budes mat aj babo doma.
aj ja som bola necelý mesiac pred pôrodom a bolo super. @brumka a náhodou som mala pekné šaty 😀 Akurát mi okolo druhej trochu opuchla noha, tak sme išli domov, ale aj tak to bolo akurát. A počas tehu som absolvovala dve svadby, sa rozbehla rodina 😀 Pôjde len o to ako sa budeš cítiť, Ale odporúčam balerínky na nohy! (aspon do tašky a prezuť)
ja som bola v 38tt na svadbe a aj som si zatancovala. nemala som saty ale elegantnejsie tehu nohavice a pekne tricko a sacko, vyzeralo to pekne. bola som asi do polnoci. Drzala som sa v ustrani ved nevesta je ta hviezda a nie tehulka ;) . A okrem toho uvidis ako s abudes citit. Ja som nemala ziadne problemy a tak som sa citila super. ale ak by nie tak nemam problem sa ospravedlnit, babo je prednejsie.
ja mam podobny problem na september. 14.9. svadba 30.9. termin , uvidim co sa bude diat.
Mozno ma hned aj odvezu 🙂 ale moc chcem ist na svadbu, su to dobri kamosi a chcem tam byt. Bude velka svadba.

@zuzanka999 - mozno uz na svadbe budes behat aj s babom v kociku 🙂 Neries dopredu, ved uvidis 🙂 Keby prijdes len na obrad a hodku-dve na oslavu, tak to kazdy pochopi... tancovanie po tebe nikto nebude chciet 🙂