3D ultrazvuk a downov syndróm
Dobry den,
zaujima ma, ci sa da na 3D ultrazvuku vidiet na babatku znaky downa. Viem, ze skrining sa robi 2D merania sijoveho prejasnenia, nosova kosticka. Skor mi ide uz o pokrocilejsie stadium. V 20., 30.tt.
Nemate skusenost?
@visna6 ahoj, aj ked by to u vas nic nezmenilo, vedeli by ste sa aspon lepsie pripravit na trosku ine dietatko. Dopredu by si napriklad poznala strediska, kde satieto deti stretavaju, mala by si nacitane veci a tak celkovo. Verim, ze tvoje babatko je zdravé, tak ako aj vsetky ostatne. Ale na konci dna by to bolo dobre prave pre nho, ak by boli rodicia pripraveni.
@visna6 ja som mala podobny zazitok, maly bol celkovo velky, len nostek mal malinky a podozrenie na razstep pery v 32tt. narodil sa s malinkym nostekom a krasnymi krojenymi perami. mys manzelom sme tiez riadni nosaci, moja mama ma podobne ako tvoja mini nosik a aj viaceri vravia ze maly ho ma po nej 🙂 neboj dobre bude. hlavne pokoj 🙂
Včera sa narodila a je zdravá 😍 napriek riziku, ktoré bolo vysoké..1:5
S dawnom konkretne to nema nic, ale v aprilovkach jedna mamicka mala cele tehu zdrave babo a nakoniec s raztepom chrbtice sa narodilo a nikto si to na hsg nevsimol 🤷 aj pri svojich detoch som verila usg a lekarom ale trpla som ci je to naozaj tak, takze az na sale budes vediet 100% ale podla fotky je podla mna nostek normalny ❤️ drzim prsty

Tak mne sa tiez vidi pekne babatko. Vy mate ake nosy s muzom?