icon

3D ultrazvuk a downov syndróm

visna6
17. máj 2019

Dobry den,

zaujima ma, ci sa da na 3D ultrazvuku vidiet na babatku znaky downa. Viem, ze skrining sa robi 2D merania sijoveho prejasnenia, nosova kosticka. Skor mi ide uz o pokrocilejsie stadium. V 20., 30.tt.
Nemate skusenost?

Strana
z2
via88
26. máj 2019

Tak mne sa tiez vidi pekne babatko. Vy mate ake nosy s muzom?

visna6
autor
26. máj 2019

@queeeen najprv sme nad tým aj rozmýšľali, ale potom sme sa zhodli že nie, výsledok by nezmenil nič. Len teraz čím sa to viac blíži tak mám znova stres ako vtedy na ultrazvuku

visna6
autor
26. máj 2019

@via88 ja krivy, muž captavy široký :D ale moja mama má aj teraz v dospelosti ako majú malé deti, ako škriatok, s takou priehlbinkou že ako len špička nosa jej trčí, tak snáď zdedí po nej 🙂

queen_mary
26. máj 2019

@visna6 ahoj, aj ked by to u vas nic nezmenilo, vedeli by ste sa aspon lepsie pripravit na trosku ine dietatko. Dopredu by si napriklad poznala strediska, kde satieto deti stretavaju, mala by si nacitane veci a tak celkovo. Verim, ze tvoje babatko je zdravé, tak ako aj vsetky ostatne. Ale na konci dna by to bolo dobre prave pre nho, ak by boli rodicia pripraveni.

domculik
26. máj 2019

@visna6 ja som mala podobny zazitok, maly bol celkovo velky, len nostek mal malinky a podozrenie na razstep pery v 32tt. narodil sa s malinkym nostekom a krasnymi krojenymi perami. mys manzelom sme tiez riadni nosaci, moja mama ma podobne ako tvoja mini nosik a aj viaceri vravia ze maly ho ma po nej 🙂 neboj dobre bude. hlavne pokoj 🙂

visna6
autor
24. jún 2019

Včera sa narodila a je zdravá 😍 napriek riziku, ktoré bolo vysoké..1:5

yaya04
24. jún 2019

@visna6 gratulujem , vela zdravicka 😘😘

66miska66
24. jún 2019

@visna6 cakala som na spravu od teba 😊 tesim sa s tebou a veela zdravicka vam prajem obom ❤

visna6
autor
25. jún 2019

@66miska66 veľmi sa tešíme, ja som ani nevedela koľko meria váži lebo keď to hovorili tak som sa všetkých doktorov,sestričiek len pýtala či je zdravá a oni nechápali že prečo by nemala byt, ani známky že by niečo nebolo v poriadku ani noštek nemá taký maly. 🙂

kikuska555
25. jún 2019

S dawnom konkretne to nema nic, ale v aprilovkach jedna mamicka mala cele tehu zdrave babo a nakoniec s raztepom chrbtice sa narodilo a nikto si to na hsg nevsimol 🤷 aj pri svojich detoch som verila usg a lekarom ale trpla som ci je to naozaj tak, takze az na sale budes vediet 100% ale podla fotky je podla mna nostek normalny ❤️ drzim prsty

alojzova
5. okt 2019

@visna6 som rada ze babetko je zdrave drzim ti palce

kessy25
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2