icon

Čo mi pomože na hemeroidy?

nikolka4
2. sep 2011

čo je dobré na hemeroidy ked som v 35týž tehotenstva?prosím je to bolesť :(

Strana
z2
evittam
15. aug 2014

Ahojky. Tak ja som v živote nemala hemeroidy, a až teraz po pôrode a to ešte k tomu som rodila cisárskym, tak ma to prekvapilo. Nezabralo však ani sedenie v dubovej kôre a faktu čípky ani masť. Zabrala nakoniec do 2 dní konopná masť s dubovou kôrou - fantastické,odporúčam. 🙂

petrussska15
8. sep 2014

V tehotenstve sú hemoroidy bežné, treba vydržať, najlepšie natierať niečím na hemoroidy a keď sa malé narodí, ono to rýchlo prejde 🙂 dobrý je na to masť/gél hemostop, ten dobre zaberá

madafi
Odpoveď bola odstránená
petogu
Odpoveď bola odstránená
branodominika
23. feb 2015

zenicky mamicky a co pomaha na vonkajsie hemeroidy? teda take vyrastky? dakujem ☹

sashulla
23. feb 2015

gél dubový kôra! Pre mňa lepšie ako faktu mast a avenoc cipky,účinnejšie aj ako kúpele sedavé. http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...

lucifera
23. feb 2015

avenoc🙂 homeopaticka mast,super,odporucam 🙂

maca283
23. feb 2015

levandulový krem www.just.sk

nellie_
23. feb 2015

Mne super zabral prípravok Fine6…

l.hanzlovicova
24. feb 2015

mne pomohol gel z dubovej kôry a čípky homeostop,po 2 dnoch som necítila bolesť a za týždeň som bola uplne bez hemeroidov

marikalysik
21. máj 2015
Používateľ marikalysik je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od marikalysik.

Mne veľmi pomohol na hemoroidy hemostop micron s gélom, bolesť a svrbenie postupne ustupovali až nakoniec som sa hemoroidu zbavila a už sa mi nevrátil 🙂

janula2511
15. okt 2015

Niekomu aj zvykol krvacat hemoroid?

lucassia
30. dec 2015

Ahojte zenusky ja som v 4 mesiaci a objavila som krv na toaletnom tak neviem ci to rychlo prejde si to tie hemeroidy? Konecnik ma stipe akoby natrhnuty ale nema byt preco akurat ze mam zapchu. Prosim poradte mi .dakujem

moon1979
11. sep 2018

@stanislavao ahoj, pozerám, stará diskusia, ale to akože fakt bravčovú masť zmiešať s cukrom a natrieť s tým konečník? pomáha to aj pri vnútorných hemoroidoch? dakujem

stanislavao
11. sep 2018

@moon1979 ja som o cukre nič nepisala. Samotná bravčová masť. Ale klasická domáca, nie tie panče z obchodu.

moon1979
11. sep 2018

@stanislavao jasné, jedine domáca. dievčatá tu vyššie spomínali aj zmiešať s cukrom, zvláštne ešte som o tom nepočula. ako dlho trvalo, kým si zbadala nejaký pokrok k lepšiemu a k úplnemu vyliečeniu?

dominika_klara
11. sep 2018

Ja som nemala tiež nikdy problemy, až v a po tehotenstve (aj to som ležala v nemocnici 4 mesiace). No neviem,v akej miere tu maju zeny hemoroidy.. Mne nikdy nekrvacali, ani nejak neboleli moc. Len som citila, že ich mam.Pomohla mi vzdy zinkova mast

majdalenka23
11. sep 2018

Super pomáha domáca slanina. Overené 😉

stanislavao
11. sep 2018

@moon1979 ja som to nemala, ale švagriná a švagor. Neviem, koľko to trvalo.

ludka140281
11. sep 2018

@majdalenka23 a čo s nou? jest? 🙂 či ako obklad myslíš? tiež by som sa rada kusok poliečila

majdalenka23
12. sep 2018

@ludka140281 ako obklad. Kúsok taký prúžok priložiť a prekryla som to gázou, také štvorčeky dajú sa kúpiť v lekárni.

ludka140281
12. sep 2018

@majdalenka23 DAKUJEM <3 skusim

Strana
z2