Čo mi pomože na hemeroidy?
čo je dobré na hemeroidy ked som v 35týž tehotenstva?prosím je to bolesť :(
V tehotenstve sú hemoroidy bežné, treba vydržať, najlepšie natierať niečím na hemoroidy a keď sa malé narodí, ono to rýchlo prejde 🙂 dobrý je na to masť/gél hemostop, ten dobre zaberá
zenicky mamicky a co pomaha na vonkajsie hemeroidy? teda take vyrastky? dakujem ☹
gél dubový kôra! Pre mňa lepšie ako faktu mast a avenoc cipky,účinnejšie aj ako kúpele sedavé. http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
avenoc🙂 homeopaticka mast,super,odporucam 🙂
levandulový krem www.just.sk
Mne super zabral prípravok Fine6…
mne pomohol gel z dubovej kôry a čípky homeostop,po 2 dnoch som necítila bolesť a za týždeň som bola uplne bez hemeroidov
Mne veľmi pomohol na hemoroidy hemostop micron s gélom, bolesť a svrbenie postupne ustupovali až nakoniec som sa hemoroidu zbavila a už sa mi nevrátil 🙂
Niekomu aj zvykol krvacat hemoroid?
Ahojte zenusky ja som v 4 mesiaci a objavila som krv na toaletnom tak neviem ci to rychlo prejde si to tie hemeroidy? Konecnik ma stipe akoby natrhnuty ale nema byt preco akurat ze mam zapchu. Prosim poradte mi .dakujem
@stanislavao ahoj, pozerám, stará diskusia, ale to akože fakt bravčovú masť zmiešať s cukrom a natrieť s tým konečník? pomáha to aj pri vnútorných hemoroidoch? dakujem
@moon1979 ja som o cukre nič nepisala. Samotná bravčová masť. Ale klasická domáca, nie tie panče z obchodu.
@stanislavao jasné, jedine domáca. dievčatá tu vyššie spomínali aj zmiešať s cukrom, zvláštne ešte som o tom nepočula. ako dlho trvalo, kým si zbadala nejaký pokrok k lepšiemu a k úplnemu vyliečeniu?
Ja som nemala tiež nikdy problemy, až v a po tehotenstve (aj to som ležala v nemocnici 4 mesiace). No neviem,v akej miere tu maju zeny hemoroidy.. Mne nikdy nekrvacali, ani nejak neboleli moc. Len som citila, že ich mam.Pomohla mi vzdy zinkova mast
Super pomáha domáca slanina. Overené 😉
@moon1979 ja som to nemala, ale švagriná a švagor. Neviem, koľko to trvalo.
@majdalenka23 a čo s nou? jest? 🙂 či ako obklad myslíš? tiež by som sa rada kusok poliečila
@ludka140281 ako obklad. Kúsok taký prúžok priložiť a prekryla som to gázou, také štvorčeky dajú sa kúpiť v lekárni.
@majdalenka23 DAKUJEM <3 skusim

Ahojky. Tak ja som v živote nemala hemeroidy, a až teraz po pôrode a to ešte k tomu som rodila cisárskym, tak ma to prekvapilo. Nezabralo však ani sedenie v dubovej kôre a faktu čípky ani masť. Zabrala nakoniec do 2 dní konopná masť s dubovou kôrou - fantastické,odporúčam. 🙂