Dovolenka v 12. týždni a ľahké nevoľnosti
Ahojte, chcela by som sa spýtať na názor, čo si myslíte o dovolenke v 12.tt letecky na Mallorcu...stále sa rozhodujem,či ísť alebo nie, je mi striedavo dobre, raz zle, chvíľku som unavená...či niektoré ženy ste šli s ľahkými nevolnostami na dovolenku a bolo to tam lepšie ako doma..gynekológ mi povedal,že nieje problem,čo sa týka zdravotného stavu,nemám žiadne gynekologické problémy, len sa bojím aby mi nebolo zle celý pobyt,ešte horsie a neužijem si to tam vôbec ..za každu skúsenosť a názor ďakujem
Tak ono tie nevolnosti maju skor tendenciu ustupovat,neviem v akom tt si teraz ale u mna v tom 12tt uz bolo viac menej dobre tak by som sa nebala.
Je to podľa mňa hop alebo trop. Kamarátka aj šéfka mali nevoľnosti do 7-8.mesiaca, takmer denne vracali. Ale väčšinou do konca 1.trimestra ustúpia.
Na tvojom mieste by som sa snažila termín dovolenky trocha posunúť (aj keď nikto nezaručí, že vtedy sa zas iný problém neobjaví). Ak sa to nedá, tak by som šla. Ci ti bude zle na hotely, alebo doma, je to jedno, na hotely aspoň sa nemusíš o nič starať.
Kľudne chod, oddýchneš si
Ja som bola v 16tt na Kréte, úplne v pohode let 2.5h...najdite si letovisko s nejakou poliklinikou prípadne aby bola blízko nemocnica pre istotu a kľudne choďte. 🙂 2. Trimester by mali nevoľnosti ustúpiť..bola som síce trochu unavená ale dalo sa to zvládnuť na pláži v tieni pod slnečníkom...

Sla by som. Pokial su to len nevolnosti, unava obcasna, nevidim problem. Aj tak tam nebudes nic robit, iba oddychovat, ked Ti bude horsie, budes lezat na lehatku a oddychovat. Ked lepsie, tak sa pojdes niekam pozriet