icon

Je to mimomaternicové?

11. mar 2022

Ahojte potrebovala by som pocut vasu skusenost ,ak ste si niecim podobnym presli..
Posledna ms. 7.2 ..dnes by som mala byt 4+5tt..len na sone nebolo vidno nic(moja dr nerobi a zastupujuci lekar ma vybavil za 2sekundy sonom otraass tym ze nic nevidi🤮)zobrali mi hcg a to bolo 409,8 ..podla tabuliek je to v norme a vak by mal byt vidiet ked je aspon 1000?strasne ma vystrasil,ze je to mimomaternicove tak som z toho nestastna a placem..minuly tyzden vo stvrtok vysiel digi test 1-2 a dnes 2-3 coz zodpoveda podla poslednej ms takze hcg stale rastie…
objavil sa vam az neskor vacok a vsetko bolo okej? velmi sa bojim…

Strana
z2
autor
11. mar 2022

@kristina350 aj ti robili odber na hcg? dakujem si zlata 🙂

kristina350
11. mar 2022

Áno. neviem to už presne nechcem ani klamať ale bolo to približne ako tvoje. Neboj sa nič ja som si toľko poplakala lebo predtým potrat a neprišla ani ms a zas pozitívny test a nevedela som či ostalo z potratu preto som sa aj bála že nízke sa mi zdalo hcg ale nakoniec to bolo všetko v poriadku.

autor
11. mar 2022

@kristina350 dakujem za tvoju skusenost ,mam strach ale budem dufam… k dr som az na piatok,tak v utorok zbehnem na pohotovost ci bude vidiet nejaku zmenu

gabika42252
11. mar 2022

Moja skusenost, tiez som mala. 4 + 5tt hcg 400, tiez nic nebolo vidno, a ukazalo sa nakoniec mimomaternicove 😔. Tak drzim palce.

lolita555
12. mar 2022

Upokoj sa ,ja som pri prvom synovi tak skoro utekala🤭doktorka ozaj odborníčka nič nevidela ,brutál bolesti som mala ako pri menzese, ale oveľa viac ,tiež že mám prísť o týden a to už bolo vidieť mini😉,pri druhom som vedela hneď že som tehotná ani test mi nebolo treba ,kvôli tým bolestiam ako sa uhniezdovalo ,takže kľud,je to krátka doba,skús sa pozitívne nadstavit a dobre bude

autor
12. mar 2022

@gabika42252 dakujem,uvidime o tyzden .. operovali ta laparoskopicky ?

autor
12. mar 2022

@lolita555 pri prvom v 5tt bolo vidiet uz vsetko a teraz nic..mam z toho nervy,no hcg stupa minuly tyzden digi 1-2 a vcera 2-3,tak uvidime o tyzden …dufam to dobre dopadne..ja som mala tiez bolesti pri uhniezdovani,preto mi nejde do hlavy zeby to bolo mimomat.

gabika42252
12. mar 2022

Ano laparkou. 😔... Vsetci sa čudovali ako moze IVF dopadnut mimo 😀😀😀... Velmi drzim palec 😊

autor
14. mar 2022

@anjelicek26 ahoj tak dnes 1059,7

gabika42252
14. mar 2022

Tak to by uz malo byt pekne vidiet ak je v maternici, myslim ze mne vybehlo cez 1000 hcg a nikde nic... Hned ma hnali do nemocnice a 4 dni som tam lezali kym sa objavilo v lavom vajcovode. Tak drzim palceky

autor
15. mar 2022

@gabika42252 bolo vidiet dutinku v maternici🍀

banderaska29
15. mar 2022

tak super, vidíš zbytočny stres ♥ skus zmenit lekára, taky človek by mal robiť v márnici alebo na stavbe, nie na gynekológií ♥

autor
15. mar 2022

@banderaska29 to bol zastupujuci dr,kedze moja dr nerobila…take strasne stavy od piatku som mala katastrofa..vcera som sla na hcg ako samoplatca ze pre svoj klud…a dneska som volala dr ci mozem prist tak nastastie som mohla 🙂

banderaska29
15. mar 2022

ja viem ten strach o bábätko je už od počatia a celý život, ale stojí za to . budeš super mamka ♥ držím palce.

gabika42252
15. mar 2022

♥️😌

Strana
z2