icon

Krvácanie v skorom štádiu tehotenstva

9. mar 2025

Ahojte, pls. som pravdepodobne v 5tt (mešká MS, pozitívny test 4 zo 4). K lekárke mám termín o týždeň. Dnes ráno som začala krvácať. Šli by ste na pohotovosť alebo počkali do zajtra? Mám obavu, aby mi nepovedali že čo tam robím, ze v takom skorom štádiu je normálne “potratit”…

Strana
z2
janinah
9. mar 2025

Choď

martinkatinka
9. mar 2025

Isla som.

mariynka
9. mar 2025

Nesla. Ak to uz teraz neni ok, nech to priroda poriesi, bo umelo udrziavane tehotenstva nekoncia najstastnejsie.. napr.chore dieta..

sella38
9. mar 2025

Nesla, je to velmi skoro. Ja som bola v 7tt a doslova ma vysmiali, nic mi nedali, ze iba cakat.

lucia13022023
9. mar 2025

Išla by som. Doktor sa nemá čo vysmievať, ale pomáhať.

sella38
9. mar 2025

@lucia13022023 Ano, mal by, ale musi ratat aj s tym, ze s nou naozaj v tak skorom tyzdni nebudu nic robit. Mna sa dokonca snazil presvedcit, ze tehotna ani nie som, len mi meskal menzes a teraz sa rozbieha…. To moje netehotwnstvo ma uz dnes 12 rokov.

stanulienkat
9. mar 2025

Isla by som.

vivuska666
9. mar 2025

Nesla by som

lucia13022023
9. mar 2025

@sella38 to je dosť smutné.

nikaeli
9. mar 2025

Išla som.
Raz sa to žiaľ neskončilo dobre, no druhýkrát áno a hoc som krvácala takmer polovicu tehotenstva, drobec má dnes už 7 rokov a je úplne zdravý. Držím ti prsty 🤍

zafir01
9. mar 2025

Išla by som najmä kôli vylúčeniu mimomaternicového tehotenstva

3petka
9. mar 2025

Ja som tak bola 2 krát a dva krát má poslali domov že čo so mnou. Na sone by este nic nevideli. Takze má otočili domov. Oba razy samozrejme skončili zle. Ale skús možno iná pohotovosť iné zvyky.

elli333
9. mar 2025

Isla by som, aj v takom skorom stadiu tehotenstva sa da nasadit ascorutin, pripadne progresteron na vkladanie z dola a moze to tehotenstvo zachranit. Ja som vela krvacala v prvom tehotenstve, lezala som v nemocnici skoro cele tehu a dcerka je zdrava, uz ma 13rokov

michaela789
9. mar 2025

To je veľmi ťažko.... Z nejakého dôvodu sa to krvácanie spustilo. Zlé splynutie spermie a vajíčka, genetické nedostatky,.... Ak máš ale potvrdený nízky progesterón, môže to byť riešiteľné nejakým utrogestanom... Krvácaš veľa? Aj to je podstatné, či je to špinenie alebo čerstvá krv... Závisí asi aj od personálu, ktorý tam zrovna bude. Na sone 100% nič neuvidia tak jedine že by ti nasadili ten progesterón a potom ti ostáva len čakať...

michaela789
9. mar 2025

Ešte dodám, že som bola, bohužiaľ, v rovnakej situácii. Na pohotovosť som nešla a nechala to na osud. Odišlo. Hneď potom som sa ale objednala k svojmu gyn, ktorý mi rovno predpísal utrogestan, aby som mala okamžite k dispozícii ak by sa to opakovalo (tiež mám nízky progesterón).

belllinka
9. mar 2025

Islo o biochemicke tehotenstvo, cize ziaden potrat, nemusis ist na pohotovost

adka897
9. mar 2025

Urcite by som isla ..

blonde_bella
9. mar 2025

Na sone by už niečo mikro bolo vidno.
Dr ti dá minimálne gestageny a injekciu do zadku na udržanie.
Ak by išlo o biochemické tak by ti test zoslabol...

malaopicka
9. mar 2025

Pokial nejde o veľmi silné krvácanie a nie si nejako z tohoto dôvodu ohrozená na živote, tak nie. Je to na prírode. Keď odkrvacaš, kontrola u svojho gyn.

ayato
9. mar 2025

@belllinka si ju vyšetrovala keď vieš? Veď to môže byť čokoľvek.

deti95060810
9. mar 2025

zbytočne...vlastná skúsenosť...
krvácala som tak že sa mi krv liala po nohách... nechali ma čakať v nemocnici pekne dlho... že pán doktor tam nie je...

klip0
9. mar 2025

Išla by som a aj som išla presne v takom čase ako ty. Dali mi lieky a krvácanie sa zastavilo. Teraz mám 3r dcéru.
Dva krát predtým som nešla a tehotenstvo nevydržalo a v podstate ani nieje nikde v záznamoch lebo do prvej kontroly uz bolo "po".
Takže za mňa určite chod

regi95
9. mar 2025

Áno urcite ist, nech si lekár myslí cokolvek, nebudete sa doma strachovat cely vecer.

zuzkaa1991
9. mar 2025

Ja som isla v 5tt na pohotovost ale to som len spinila (trosku krvi) potvrdili tehu pichli injekciu dali lieky duphaston a ze cas ukaze....potom som v robote viac zakrvacala v 7tt tiez ma pichli lieky a našťastie je všetko ok som uz v 10tt len som vtedy poctivo musela lezat týždeň a pol

stanzi
9. mar 2025

Urcite by som isla, mozu ti dat progesteron na udrzanie

alickapusinka
9. mar 2025

radšej zbytočne ako potom ľutovať takže chod.

sasikes
9. mar 2025

Ťažko povedať. Ja by som asi isla, s tým že sa treba pripraviť na najhoršie zaobchádzanie.
Ja som začala krvácať 9+3tt, prišla som, doktor mi nedal nič, vôbec nič…povedal mi že bohužiaľ rozbieha sa vám potrat to sa v rannom tehotenstve deje. A mám sa hlásiť do 3dni u zmluvného gyn.
O 2 dni u mojej lekárky sme zistili že som krvacala z veľkého hematomu a mali mi nasadiť lieky na zastavenie krvácania, našťastie je všetko vporiadku a ta krv nezobrala so sebou aj plod.
Týmto som chcela povedať len to, že záleží na koho človek na pohotovosti natrafí 🤦‍♀️
Držím palce sby bolo všetko vporiadku a bol tam ochotný lekar a nie toto…🙏🏼🍀

mircalla
9. mar 2025

Dva krat som krvacala, ale uz to bol 7 a 8tt, zial potrat. V tomto stadiu by som nesla, mam obe extremne negativne skusenosti s pohotovostou. Uz by som nesla

nila0622
9. mar 2025

Išla som, mali reči, že je to zbytočné takto skoro, ale dali mi lieky.. Syn má už rok

belllinka
9. mar 2025

@ayato ved je iba v 5-tom tyzdni, co ine by to bolo, kazde tretie “tehotenstvo” tak konci, zas to netreba tak prezivat

Strana
z2