icon

Slabé krvácanie v 37. týždni

miushik765
3. sep 2016

Ahojte potrebujem radu. Teraz som si na wc po utretí našla pár bodiek červenej krvy, uplne minimum, teraz to už nemám. Malý je veľmi nizko a strašne sa hmýri posledne dni a aj keď teraz ležím ako sa hýbe hlavičkou mi tlačí na krčok čo boli a picha... chvylku mi aj tvrdlo brucho ale prešlo to máte skusenosť? Je možne že sa otváram? Zátka mi odišla už min. Tyždeň. Za každu radu budem vďačná

vydrnik
6. sep 2016

@miushik765 v nemocnici budes aspon pod kontrolou,a pozru ako to pokracuje,

bocianka123
6. sep 2016

@miushik765 ale kontrakcie ako také nemusíš cítiť.. moja .. bolestí krížov, slabosť v nohách - to hovorí o všetkom a hlavne možno o začínajúcom pôrode... nechcem ťa strašiť, ale rob už so sebou niečo.. hlavne nezostávaj doma .. na čo ešte čakáš? ved už viaceré ti to tu napísali... smer pohotovosť ...

bocianka123
6. sep 2016

Tak ako uz sa rodi? Nech vsetko dobre dopadne...

miushik765
autor
6. sep 2016

@bocianka123 Zatial som vcelku 🙂 Bolesť križov prešla aj som zaspala chodiť stále neviem ak ma to dnes nechytí tak zajtra idem k môjmu dr na kontrolu

kaja082
7. sep 2016

Ahoj ako ste na tom??uz odrodenee??

miushik765
autor
7. sep 2016

@kaja082 Nie ale som v nemocnici kôli vysokemu tlaku a že na 3cm otvorená tak uvidime. Brali mi krv zajtra budú vysledky.

kaja082
7. sep 2016

@miushik765 dik za info.stale sleedujem ci nieco nove. Drzte sa a keby daco napis

miushik765
autor
7. sep 2016

Včera vnoci mi už bolo nevoľno nevedela som spať a asi mi znovu odchadzalo z tej zátky tak som išla k môjmu dr aj tlak som mala v noci vysoký aj u dr aj v nemocnici a teraz zrazu 120/80 tak neviem ešte mi dávali tú horúcu injekciu... najradšej by som buď už porodila alebo išla domou neznášam nemocnice

miushik765
autor
7. sep 2016

@kaja082 Ďakujeme najradšej by som už bola po boli ma všetko

kaja082
7. sep 2016

@miushik765 tak to ti verim...ani ja neznasam nemocky a ked tam musim ostat s detickami tak sa vzdy rozrevem. A babenku dohovor nech ide von

vydrnik
7. sep 2016

@miushik765 mozno dnes alebo zajtra budes mat babetko v naruci

haimi
7. sep 2016

@miushik765 davali ti magnezko a to znizuje tlak. Preto tych 120/80. Pokial odchadza zatka, moze to byt zo zapalu, infekcie. Pokial to tak je, tak by to mohli este antibiotikami zastavit. Drzim palce

miushik765
autor
7. sep 2016

@haimi Ten tlak som mala ešte predtym ako mi dali magnezko. Po tej injekcii a tabletke mi až teraz merali tlak a bol 130/80. Dufam to už bude čoskoro zamnou. Ďakujem pekne

haimi
7. sep 2016

@miushik765 ja som mala doma aj v nemocnici strasne bolesti, som myslela ze rodim a zistili mi z mocu zapal. Dali mi antibiotika a preslo to. Zobrali ti moc a ster? Hlavne nerozmyslaj nad porodom, pokial este mozno zistit inu pricinu. Aj ked 37tt je pekny tyzden. Ja som rodila v 31tt, takze pre mna je 37tt ze si za vodou 😉

haimi
7. sep 2016

@miushik765 lezis v zamkoch? Tam som lezala 6tyzdnov aj som tam rodila. Len mi vadilo, ze strasna mladez ty lekari, co tam boli...

miushik765
autor
7. sep 2016

@haimi Ano v nz zatial je to v pohode.... už nemám bolesti tak uvidime moč a krv mi brali a ster ešte pondelok môj dr

miushik765
autor
8. sep 2016

Tak baby dnes mi povedali ževraj kôli mojej vyške bude možno cisarsky lebo že je nepomer hlavičky a mojej panvy ja mam len 153cm... Poslali ma na predoperačné tak teraz neviem čo bude

anjelicek26
8. sep 2016

@miushik765 mne to tiez vraveli, nakoniec sa narodila turbo porodom uz prvorodena, od prvej kontrakcie po poslednu za 4h... do ruk anesteziologicky, co mi chcela davat spinal, lebo ze teda velka hlavicka a von sa nedostane. Dnes mi to prijde smiesne, vtedy veru nie 😀 😀 😀 Tiez mam rovnaku "super vysku 153cm" ako ty...vsetky deti sa narodili bez komplikacii prirodzene ;) Nenechaj sa do cisarskeho dotlacit s takychto dovodov...keby porod nepostupuje, stale sa da cisarsky urobit...

miushik765
autor
8. sep 2016

@anjelicek26 Ja už ani nevladzem uplne tu depkujem najradšej by som doma ležala.... Hlavne to chcem mať za sebou samozrejme že najradšej rýchlo a prirodzene ale hlavne už zasebou

miushik765
autor
8. sep 2016

@anjelicek26 A naplanovali ti kôli tomu cs? Alebo čakali na kontrakcie

anjelicek26
8. sep 2016

@miushik765 ved si uz krasne otvorena na 3cm nech ti spravia hamiltona a posunie sa to... mne sa takto treti porod nie a nie a nie rozbehnut a nakoniec to bolo kvoli tomu, ze maly nevedel zostupit viac do porodnych ciest, lebo uzol v pupocniku a snuru dva krat okolo hlavy... ale dobre, ze siel tiez tri tyzdne pred terminom, boh vie, co by bolo, keby si tu snuru pritiahol este viac. Povedz im, ze sa uz nechces trapit, bud vyvolavacka, alebo ten cisarsky, ved toto je tyranie oboch... hlavne ak mas zatku odijdenu fak mozes dostat infekciu raz-dva cez plodove obaly, babo uz nic nechrani.

anjelicek26
8. sep 2016

@miushik765 ano dalsi den som mala mat planovany cisarsky... no ale nevydalo, v noci praskla voda, spustili sa kontrakcie a kym dosla anesteziologicka pichnut, no tak uz len ze ups, ide hlavicka a bolo...

piacere
8. sep 2016

@miushik765 moja mama meria 152cm a porodila ma na dve zatlačenia 🙂 A je nielen malá, ale aj štíhla, tiež jej tvrdili, že cez panvu neprejdem...

miushik765
autor
8. sep 2016

@anjelicek26 môj je dokonca aj zostúpený tak ja neviem fakt...

miushik765
autor
8. sep 2016

@anjelicek26 A v kolkatom tyždni si bola?

anjelicek26
8. sep 2016

@miushik765 saska je 41, chalani 37, najmladsia 35.tyzden

anjelicek26
8. sep 2016

@piacere jj ja mam normalne 47 kil a boky nemam ziadne,deti sa narodili rychlo az az

miushik765
autor
8. sep 2016

@anjelicek26 Lebo ja som v 37tt ktovie kolko ma ešte nechaju čakať...

anjelicek26
8. sep 2016

@miushik765 hlavne ti vravia,ze je velky a neprejde panvou tak neni na co cakat,co chcu aby este kilecka nabral?

miushik765
autor
8. sep 2016

@anjelicek26 Ach jaaj... ja už som hotova počkam čo mi povedia a opytam sa kolko ma ešte chcu takto nechať...