icon

Som v 34. týždni a necítim pohyby

16. sep 2023

Ahojte.

Som 34tt a posledné tri dni sa nieco dost zmenilo. Zrazu prespim celu noc, ziadne kazde 3 hodiny hore a cez den normalne fungujem.
Najprv som tomu neprikladala nejaku vahu, ale dnes som si uvedomila, ze posledné dva dni necitim takmer ziadne pohyby.
Dievcatko poriadne kopalo posledné tyzdne. A teraz takmer nic, len akokeby take bublanie. Myslite, ze len stresujem a deti maju aj v brusku kludnejsie dni a mam byt rada alebo sa mam bat? Neviem ako to zvladnem do pondelka.

Strana
z2
maciatkoe
19. sep 2023

@klip0 Asi to je ina pani. Autorka pisala o dievcatku a tu co si pridala to bol chlapcek. Velmi smutne co sa stalo tej pani ☹️☹️.

zafir01
19. sep 2023

@maciatkoe mimo iného . Neviem si predstaviť svoje dieťa nepochovat . Alebo dať do akéhosi spoločného hrobu . Úsudok v čase smrti dieťaťa vie byt skreslený .no ja som po pôrode svoju dcérku držala v náručí . Rozlúčili sme sa aj s manželom s ňou . Dodnes si pamätám ako vonala a ako vyzerala . Každý detail som si chce uchovať v mysli . A má svoj hrob ,kde po čase budeme pochovaní aj my s manželom .

anjelicek26
19. sep 2023

@maciatkoe mohli cakali podla sona dievcatko a bol to nakoniec chlapcek :( Neviem ale zly pocit mam s toho celeho autorka sa uz prilis dlho neozvala :(

klip0
19. sep 2023

@anjelicek26 možno tu na koniku dala zámerne iné pohlavie aby okolie hneď nevedelo že toto rieši, aby ju niekto nespoznal 🤷🏻‍♀️

any_soj
19. sep 2023

Ako si dopadla, ste ok?

slavomira236
Autor odpoveď zmazal
slavomira236
19. sep 2023

☹️

autor
27. sep 2023

Ahojte maminky.

Dakujem velmi pekne za vsetky vase reakcie a prepacte, ze odpisujem az teraz. Cele dni prespim a co si nenapisem, to zabudnem.
Na pohotovosti som ale bola hned v ten vecer a vsetko bolo v poriadku 🙏
Moj gynekolog mi potom vysvetlil, ze malinka nema uz tolko miesta ako pred tym, ze mam byt rada, ze ma tak nekope, pretoze niekedy to bol ozaj extrem, ze mi cukalo celym telom, je ale velmi skepticky a povedal, mi, ze sa mam pripravit na predcasny porod, minimalne dva tyzdne. Takze vsetok cas, co zvladnem byt bdela stravim upratovanim doma s tym, ze si kazdu chvilu sadam, lebo mi tvrdne brusko.

Este raz vam dakujem.

zafir01
27. sep 2023

Som veľmi rada ,že si bola iný prípad ako ja ..ako dobre sa toto prečítalo . Vela zdravia

gab
27. sep 2023

😍❤❤

bolarazjedna
27. sep 2023

Super, ze si sa ozvala, a chvála Bohu, že je všetko v poriadku. Nepreháňaj s upratovaním, užívaj si posledne týždne 2v1. Dopraj si oddych, neskôr bude menej času!

nikiki29
27. sep 2023

Strašne mi odľahlo 💛 držím palce nech to dotiahnete úspešne do konca 🍀

adeladulova
27. sep 2023

Som rada ze si odpisala, vdaka bohu ze je vsetko okej 🤩

e1i
27. sep 2023

Super ale ak hrozi predcasny porod tak sa praveze setri a na upratovanie sa vykasli. Mam za sebou v 29+0. A zasa 2 tyzdne +- sa beru uz ako donosene. Predcasne je do ukonceneho 36tt brane. Drzim palce

ankare
27. sep 2023

Preboha, veď ak Ti hrozí predčasny pôrod, tak sa šetri. Kašli na upratovanie. Nič nie je dôležitejsie ako zdravé a donosene bábo. Držím palce!

Strana
z2