Stalo sa vám odtečenie plodovej vody na verejnosti?
Ahojte, napadla ma dnes taká vec 😂 stalo sa Vám niektorej, že Vám odtiekla plodová voda na verejnosti? Ako na to reagovalo okolie? Blíži sa mi pôrod tak ma napádajú takéto veci 😂🤦🏻♀️
Mne na cintoríne. Našťastie nie hneď všetka, len som cítila mokro na nohavičkách asi tehot.zátka(alebo ako sa to povie), vravím mužovi a svokre, že asi mi odteká voda, tak sme išli domov a tam už to išlo riadne.
Muž volá na svokru z kúpeľne, mami mami prosím ťa poď sem a poraď a ona chúďa v strese, že mne robili dva krát akútnu sekciu ja neviem ako to prebieha normálne 😁. No sranda. Dve hodiny pred štedrou večerou 🙈. Zaltí boli všetci u manžela. A keď som volala po ceste našim, tak taký výbuch radosti, že budeme mať vianočné dieťatko doma.
Ja ju volám moja vianočná ružička.
Kolegyni takto odtiekla v práci…. Za tárou to bolo vidieť iba z našej strany, tak na mňa tak nenapadne pokukovala, že poď ma tu zachrániť, tak sme sa len vymenili, ona odišla, sanitarka tam potom prišla s mopom… pacient tak divne pozeral, ale všetci sme to prešli takým elegantným mlčaním. A potom keď tam už neboli ľudia, tak len výbuch smiechu 😂 ona to vôbec nečakala, lebo mala ešte skoro mesiac do termínu ale našťastie všetko dobre dopadlo. Ja som vtedy bola tuším v 4 alebo piatom mesiaci, tak si vieš predstaviť aké kaleráby som si navarila v hlave 😂
Na toto som napr. vôbec nemyslela 🫣 ale zrejme mi už vtedy bolo úplne jedno, neforemné telo, brucho ako balón, dve hodiny spánku, opuchnuté všetko, že toto by už bola len obyčajná malá bezvýznamná bodka na záver toho "krásneho obdobia, kedy som len tak žiarila" 😀
@oblecenie99 inak tehotenstvo keď niekto nazve čarovným obdobím, akože u mňa teda nie😀 cítim sa nekomfortne vo svojom tele, hormóny so mnou mávajú jedna radosť, bolia ma také časti tela o ktorých som ani nevedela že mám, nočné kŕče do lýtok, pálenie záhy. Je to šmakocinka celé tehotenstvo😀
@len_nig Presne toto mi tiež napadlo pred pôrodom, lebo ešte 10 dní pred termínom som bola v práci a mala som šoky, že ak mi plod. voda odtecie v autobuse...😅 Nakoniec som 10dni po termíne išla úplne v pohode sama MHD s kufrom (ešte som s ľahkosťou pobehla na zastávku 😄) do pôrodnice na príjem a vodu mi prepichovali na pôrodnej sále.😁
Mne praskla doma v posteli ale vytopena bola celá spálňa 😁 a tiekla mi stále potom po troche ešte aj v pôrodnici. Neviem čo by som robila keby sa mi to stane niekde na verejnosti, ale bolo by mi to asi jedno v tej chvíli 😃
@tiezjedna 4x. Som rodila ,a voda mi odtiekla počas pôrodu . Najskôr kontrakcie ,a pri Tom ako už Ska hlavička von ,tak s telíčkom Ska vida 😂 .malý tam bol ako stupel 😂,a pri troch mi vodu prepichli ,resp ,trochu napomohli ,keďže som mala všetky pôrody vyvolávane .
Tiež sa tu rehocem a predstavujem si tie scénky 😂
@len_nig mne voda odtiekla v pôrodnici na izbe, ležala som na posteli, lustila krizovku a zrazu som počula len puknutie som sa vtom zľakla vyskočila z postele a teda za kybel vody minimálne.... Zazvonila na sestričku ešte som jej vravela ze to musím poutierat sa smiala že ja už isto nič utierat nebudem 😃😃😃🫣 a teda každou kontrakciou šlo strašne veľa vody zo mňa... Po pôrode museli na sále spodomna naozaj všetko vymeniť tie podložky plachty že aby som na tom nenachladla ešte aj zem utierali 🤣🤣🤣🤣 dodnes sa čudujem ze kde sa toľko vody vzalo kks...
Pri prvej som konecne trochu spala na sale, iba som citila trosku lupnutie a kusok vody vyslo. Pri druhom zo mna vystrelila zatka z vodou ako zo sampusovej flase a pri tretom len nad ranom v posteli puk, tak ma to prebralo a letela som na zachod a len tieklo a tieklo a tieklo... akoze tam som musela mat aspon sud vody v sebe... vonku bol mega mraz a do nemocky som sla bunda hore a dole hole nohy a uterak okolo mna🤣🤣🤣
mne odtiekla doma v noci, zobudila som sa na divny pocit alebo to puknutie. postel bola sucha ale po ceste na wc za mnou ostala ciara. a zo mna teda islo dost. po ceste do nemocnice som si dala poporodnu vlozku a vyhadzovala som ju komplet mokru. lenze potom na prijme ako na just zo mna nic neslo a taka neprijemna sestricka mi absolutne neverila ze mi praskla voda. a isla ma presviedcat, ze to bol moc 🤦♀️ hadam aj pol hodinu so mnou nacvicovala.
@guiseppinka 😂😂😂 fajnový outfit si zvolila
@len_nig mne odtiekla cast doma a cast na pohotovosti v plnej cakarni 🤣🤣🤣 potom ako ma brali hore, tak som tiekla az do výťahu, vo výťahu a potom na oddelenie. Ale akurat tam bola upratovacka, tak ta isla rovno za mnou. Kedze som sa smiala a medzitym ospravedlňovala personálu, ktory so mnou isiel z pohotovosti na oddelenie, tak sa na mna usmieval kazdy. Jedna pani, ze no uz to ide 🤣🤣🤣. Ja som vo filmoch videla len, ze jedna supa a hotovo. Vobec som netušila, ze je tam tolko vody a tolko toho tecie. To som mala do nemocnice este 30 min. autom. Ale tam som si dala taku nepremokavú plienku.
Mne odtiekla doma, tiez puknutie a začalo sa liať 😁 ked si predstavím ze par hodín predtým som dosla z vianočného vecierku 🙈😁😁
@betulinka1 😁😁😁 no sranda toto, som zvedavá čo čaká mňa tentokrát 😂
@len_nig zdravotak mi vravi, ze nech zupan vezmem. Samozrejme, ako na potvoru som ho nevedela najst... takze som sla tak🤣🤣🤣
@rozkvet1 mohli to utriet mopom. co tam podlahu, zachody nemopuju?
Mne odtiekla v nemocnici na schodisku a za mnou išiel taký starší párik 🤣🤣 pomerne dosť toho vysplechlo a išlo to pekne dole schodmi 🤣🤣🤣
@marcela199 no keď ti odtecie naraz, ani vložka ti nepomôže 😃 pri prvom mi odtekala pomaly, ale pri druhom naraz, že keď som si dala aj dve vložky, kým som došla do pôrodnice, celá som bola mokrá - nohavice všetko

3x tehotná, 3x tento zážitok nemám...ale pri niektorých komentároch sa tak smejem, že ľutujem, že aspoň trocha srandy som si neužila😂 každopádne ma teší, že všetky vaše zážitky sú dnes už úsmevné a pôrody dopadli dobre🙏👍