Už som na vzdychárni a bojím sa
Čaute baby. Odtiekla mi plodová voda ráno okolo siedmej. Kontrakcie nemám (a to je 18:00).
Problém je v tom, že počujem už tretí pôrod. Len furt plačem, trasiem sa, mám strach ako nikdy. Nedá sa mi ani tešiť na malú...
Neviem čo vlastne chcem, možno len povzbudiť ale viem, že toto nebude príjemný pôrod.... prosím uveďte ma z omylu. Fakt mi príde krajšia myslienka skočiť z okna ako rodiť.
Ja som tiež počula pôrod keď ma priali do nemocnice nebolo to nič príjemné ale snažila som sa myslieť pozitívne. Skus aj ty neboj pôrod sa rozbehne a ty budeš šťastná keď budeš mat bábätko v náručí
@bluka2 domov ju určite nepustia keď od tiekla plodová voda. Ja som ležala v nemocnici 3 týždne na podozrenie ze mi odteka. Zistili ze neodteka ale aj tak ma nepustili keďže som bola v termíne a určite by som to neriešila vyhrazkami
@renata1981 nie 3 týždne ale 2 prekleplo mi to
@renata1981 tak rozhoduje ona o tom, kde bude...
@renata1981 ani ja by som to neriešila vyhrážkami
@bluka2 už ju nepustia to si nikto nezoberie na zodpovednost
@renata1981 jediny, kto si situáciu môže zobrať do vkastnych rúk je ona! Ak vie, že potrebuje kľud, môže ho mať. Nejaky zdravotný problém nespomína, odtecena plodová voda je ok...
V každom prípade daj potom vedieť po všetkom
Pustit si hudbu, zacni sa pohybovat, trosku si potancuj, zaved bokmi a zbavis sa toho strachu a tiez sa to mozno rozbehne. Treba to nakopnut pekne. Vobec sa toho neboj . Hlavne tam iba nelez ako lazar. Iba rodis 😉
Presne aj mne napadlo pustit si hudbu, mozno najdi daku meditaciu tehotensku na youtube, alebo sa skus zahlbit do ticha, toto vypisovanie ti nijako nepomoze, skor ta rozptyli, musis sa spritomnit. Skus sa zamerat na svoj dych napriklad. Je to jedinecny okamih v tvojom zivote, ktory sa uz nikdy nemusi zopakovat, skus z toho vytrieskat maximum
Ty to zvladnes ! si zena a to, ze pocujes ine rodit, musi byt neprijemne, ale o par rokov sa na tom zasmejes 🥰🥰 drzim palce
Vsetky tie zeny ci si pocula rodit boli uz v konecnim stadiu a ktovie alo dlho mali kontrakcie. Neboj sa tej bolesti, ono to nepride nahle, nebude to zrazu prudk bolest, zacne to slabo a budes mat cas si ma to zvyknut, predychat. Tvoje dieta tiez preziva uzkost, zrazu ho zcne nieco stlacat, posuvat... ste v tom spolu, hlavne poriadne dychaj aby si aj ty aj dieta mali dost kyslika. Skus sa na to pozert tak, ze to nie je nejaka velka cierna udalost pred tebou a za tym uz nic, ale mozno jedna noc, doobedie (ako polka smeny) a ide sa dalej, ja na porod rada spominam, nekricala som, nevzdychala, poroadne som rozdychavala 🙂
@fazulka21 ja som rodila 14hodin a rovno vedla mojej izby som pocula asi 10porodov kym som porodila, prvorodicka vystrasena strasne a este som mala silne kontrakcie cez 5hodin nechali ma riadne sa vytrapit ale dala som to 🤗 uz si ani nepamatam jak to bolelo ale bolest narazenych rebier si pamatam ale porodnu bolest nie 😁 neviem ako je to mozne ☺️
Ja by som hneď menila mne sa otehotniet nedarí ale verím ze to dáš na tie chvíle zle zabudneš pri pohľade na bábätko 😊♥️
@hrasocek12 na pôrodnú bolesť sa zabúda, aby sme chceli mať ešte ďalšie deti 😁
Aj mna to caka v juli a ked si to predstavim, tak mam strach.. a hrozny. Ale musime to vydrzat. Naozaj pusti si nejaku hudbu ak sa da, prechadzaj sa alebo si pozri nieco dobre na nete. Snaz sa mysliet na to ze to uz budes mat za sebou. Drzim ti palce a neboj sa to das, nie si nejaka padavka ;) drz sa
Držím palce, určite to zvládneš a dopadne to najlepšie ako môže 😉
@fazulka21... No ako? Uz? 🙂
@veronice už sa dlhšie neozýva, asi sa niečo deje 🙃
@fazulka21 uz urcite vsetko dobre dopadlo 🙆
Držím palceky nech to dobre dopadne 🙂
Už môžeme gratulovať?

@adriana1980 nemôžem, nepustia ma. Plodová voda mi odtiekla ráno.