icon

Už som na vzdychárni a bojím sa

fazulka21
1. máj 2020

Čaute baby. Odtiekla mi plodová voda ráno okolo siedmej. Kontrakcie nemám (a to je 18:00).
Problém je v tom, že počujem už tretí pôrod. Len furt plačem, trasiem sa, mám strach ako nikdy. Nedá sa mi ani tešiť na malú...
Neviem čo vlastne chcem, možno len povzbudiť ale viem, že toto nebude príjemný pôrod.... prosím uveďte ma z omylu. Fakt mi príde krajšia myslienka skočiť z okna ako rodiť.

mmoni89
2. máj 2020

@fazulka21 žiaľ situácia je teraz zlá ale neboj nič, zvládneš si silná žena ako každá z nás, držím palce

00ivi00
2. máj 2020

@amelia000 ja som napr na žiadnej vzdycharni nelezala bola som na izbe.. A pravdu povedať keď som už mala kontrakcie tak som vobec nevnímala či niekto kričí alebo nie 😅a poviem to vrieskanie nie je od bolesti (teda u mňa to tak bolo) ale pri kontrakciách som skôr vzdychla, išlo to prirodzene aby som uvolnila to dýchanie.. Neviem či chápeš ale inak to popísať neviem😅

veronice
2. máj 2020

@amelia000 ja som mala stastie asi, kym ma brali na akutnu sekciu tak odrodili tri zeny a kricali iba deti, zeny vobec 😁 neboj, aj ty to zvladnes, je to krasny zazitok a hlavne babo bude konecne vonku a to bude to naj naj naj 🥰🥰🥰

bluka2
2. máj 2020

Ja som počula ženu vzdychat od bolesti iba raz pri prehliadke nemocnice a musela som si sadnúť ako mi z toho prišlo fyzicky zle. To sa mi stalo aj raz u zubára vlastne na tom chirurgickom oddelení. Takže pre mňa to bola jasná voľba na pôrod doma už 2x ...okrem iných faktorov. Mala som dva úžasné krásne pôrody z ktorých čerpám silu dodnes, nie že vydržať či pretrpiet takúto výnimočnú udalosť v živote ženy. Dúfam, že to dopadlo lepšie než to začalo u autorky...

bona69
2. máj 2020

Dúfam že to máš už stastne za sebou a ste obaja v poriadku, ja som rodila až na tretí deň čo mi odtiekla voda

00ivi00
2. máj 2020

@bluka2 a to sa dá na Slovensku, rodiť doma?? To by som brala všetkými desiatimi, tiež sa mi stalo keď som bola na pásoch že som počula zrovna ukričanejšiu ženu počas kontrakcií a tiež mi prišlo zle 🤢 joj to si viem predstaviť aké to musí byť úžasné rodiť doma namiesto v pôrodnici kde sa mi môže stať že vedľa mňa bude zároveň rodiť ďalšia 🙈

bluka2
2. máj 2020

@00ivi00 akože ja som nerodila na Slovensku, ale poznám vela žien čo áno. A mne to kričanie pomáhalo, aspoň som nikoho neotravovala

simuskaaa123
2. máj 2020

Ja som počas pobytu na vzdycharni naratala 16 pôrodov a potom som prestala rátať :D bolo to divne hej..

krukky
3. máj 2020

@fazulka21 ahoj ako si dopadla už máš malého človiečika pri sebe?

fazulka21
autor
3. máj 2020

Ahojte žienky, tak naša Lianka je už na svete. Včera o 10:00 som mala sekciu (chvalabohu).
Som ubolená, ale šťastná. Lia je zdravučká, len maličká, tak si pobudneme v nemocke ale už to máme za sebou!

fazulka21
autor
3. máj 2020

A baby, ďakujem, ste úžasné!!!!! 🙂 ďakujem za podporu 🙂

bluka2
3. máj 2020

@fazulka21 gratulujem!! Nádherná. Tebe skoré zotavenie

eliska13
3. máj 2020

@fazulka21 perfektne je krásna😊oddychuj

sandrika1986
3. máj 2020

Gratulujem 😉. Hlavne veľa zdravia želám 🙂

chiccco
3. máj 2020

@fazulka21 gratulujem uvidíš aku radosť budeš mať z dcérky 🙂

fazulka21
autor
3. máj 2020

Už by som ju chcela mať doma. Pozerať stále na ňu, mojkať ❤️ trošku mám problém s mliečkom, ale bojujeme. 🙂

chorucka
3. máj 2020

@fazulka21 je krásna gratulujem,neboj mliečko sa rozbehne, sestra rodila sekciou a mliečko sa jej až na tretí deň pustilo Dr jej povedal ze keď je sekcia tak telo potrebuje čas aby pochopilo že porodila a aby sa zmenili hormóny. Neboj dokrmis ju umelým keď bude mliečka menej, hlavne si užívaj princeznú lebo deťúrence tak rýchlo rastu a krásne voňajú.

lucyluv
3. máj 2020

Gratulujem! 🙂

sluchatka
3. máj 2020

@fazulka21 jeej tak uz to mas za sebou. gratulujem ku krasnej dcerke ;) a vela zdravia prajem

leonie28
3. máj 2020

Gratulujem krásna je maličká 🤗 veľa zdravia a šťastia 🍀

miriam11
Odpoveď bola odstránená
veronice
3. máj 2020

@fazulka21 peckaaaaa ♥️♥️♥️ krasna je!!! ZVLADLA SI TO 💪💪💪 rychle zotavenie prajem a nech ste cim skor doma 🍀🍀🍀

fazulka21
autor
3. máj 2020

Ď❤️A❤️K❤️U❤️J❤️E❤️M❤️E

lenka7477
3. máj 2020

už dva dni sa vraciam spätne k Tvojmu príspevku 🙂 Konečne budem mať pokoj aj ja 🙂 Krásna je princezná a ty si to zvládla , aj keď s pomocou iných , ale dala si život dieťaťu 🙂 ❤ . Veľa zdravíčka obom prajem, nech Vám prinesie veľa radosti a šťastia do života . Blahoželám

sticker
jany149
3. máj 2020

@fazulka21 ooo je krásna baba...gratulujem a veľa zdravia želám

jany149
3. máj 2020

@fazulka21 a s mliečkom sa neboj, aj keď nebudeš mať v porodnici, mne sa po sekcii rozbehlo až doma...držím palec

13riska13
3. máj 2020

Gratulujeme 🥰

hrasocek12
4. máj 2020

Gratulujem k princeznej ☺️💕💕💕

fazulka21
autor
4. máj 2020

Baby, moja žabička maličká je úplne úžasná. Anjelik. A mliečko sa mi krásne spustilo, maličká je zdravá a papá krásne ❤️❤️❤️

bluka2
4. máj 2020

@fazulka21 máme rady happyendy 🙂