Už som na vzdychárni a bojím sa
Čaute baby. Odtiekla mi plodová voda ráno okolo siedmej. Kontrakcie nemám (a to je 18:00).
Problém je v tom, že počujem už tretí pôrod. Len furt plačem, trasiem sa, mám strach ako nikdy. Nedá sa mi ani tešiť na malú...
Neviem čo vlastne chcem, možno len povzbudiť ale viem, že toto nebude príjemný pôrod.... prosím uveďte ma z omylu. Fakt mi príde krajšia myslienka skočiť z okna ako rodiť.
@amelia000 ja som napr na žiadnej vzdycharni nelezala bola som na izbe.. A pravdu povedať keď som už mala kontrakcie tak som vobec nevnímala či niekto kričí alebo nie 😅a poviem to vrieskanie nie je od bolesti (teda u mňa to tak bolo) ale pri kontrakciách som skôr vzdychla, išlo to prirodzene aby som uvolnila to dýchanie.. Neviem či chápeš ale inak to popísať neviem😅
Ja som počula ženu vzdychat od bolesti iba raz pri prehliadke nemocnice a musela som si sadnúť ako mi z toho prišlo fyzicky zle. To sa mi stalo aj raz u zubára vlastne na tom chirurgickom oddelení. Takže pre mňa to bola jasná voľba na pôrod doma už 2x ...okrem iných faktorov. Mala som dva úžasné krásne pôrody z ktorých čerpám silu dodnes, nie že vydržať či pretrpiet takúto výnimočnú udalosť v živote ženy. Dúfam, že to dopadlo lepšie než to začalo u autorky...
Dúfam že to máš už stastne za sebou a ste obaja v poriadku, ja som rodila až na tretí deň čo mi odtiekla voda
@bluka2 a to sa dá na Slovensku, rodiť doma?? To by som brala všetkými desiatimi, tiež sa mi stalo keď som bola na pásoch že som počula zrovna ukričanejšiu ženu počas kontrakcií a tiež mi prišlo zle 🤢 joj to si viem predstaviť aké to musí byť úžasné rodiť doma namiesto v pôrodnici kde sa mi môže stať že vedľa mňa bude zároveň rodiť ďalšia 🙈
Ja som počas pobytu na vzdycharni naratala 16 pôrodov a potom som prestala rátať :D bolo to divne hej..
Ahojte žienky, tak naša Lianka je už na svete. Včera o 10:00 som mala sekciu (chvalabohu).
Som ubolená, ale šťastná. Lia je zdravučká, len maličká, tak si pobudneme v nemocke ale už to máme za sebou!
Gratulujem 😉. Hlavne veľa zdravia želám 🙂
Už by som ju chcela mať doma. Pozerať stále na ňu, mojkať ❤️ trošku mám problém s mliečkom, ale bojujeme. 🙂
@fazulka21 je krásna gratulujem,neboj mliečko sa rozbehne, sestra rodila sekciou a mliečko sa jej až na tretí deň pustilo Dr jej povedal ze keď je sekcia tak telo potrebuje čas aby pochopilo že porodila a aby sa zmenili hormóny. Neboj dokrmis ju umelým keď bude mliečka menej, hlavne si užívaj princeznú lebo deťúrence tak rýchlo rastu a krásne voňajú.
Gratulujem! 🙂
Gratulujem krásna je maličká 🤗 veľa zdravia a šťastia 🍀
Ď❤️A❤️K❤️U❤️J❤️E❤️M❤️E
už dva dni sa vraciam spätne k Tvojmu príspevku 🙂 Konečne budem mať pokoj aj ja 🙂 Krásna je princezná a ty si to zvládla , aj keď s pomocou iných , ale dala si život dieťaťu 🙂 ❤ . Veľa zdravíčka obom prajem, nech Vám prinesie veľa radosti a šťastia do života . Blahoželám

Gratulujeme 🥰
Gratulujem k princeznej ☺️💕💕💕
Baby, moja žabička maličká je úplne úžasná. Anjelik. A mliečko sa mi krásne spustilo, maličká je zdravá a papá krásne ❤️❤️❤️

@fazulka21 žiaľ situácia je teraz zlá ale neboj nič, zvládneš si silná žena ako každá z nás, držím palce