icon

Vážim 100 g a som tehotná

27. aug 2021

Dobrý večer idem sa sem vyzalovat. Nikdy som veľmi nebola modelka, jeden čas som mala fakt dobrú postavu od tých cca 15 do 20 rokov...a po 20 nechápem... Nikdy menej ako 80 kg som nemala. Mám deti. Momentálne vážim 100 kg. Som tehotná. Mám depresiu z toho ako som to mohla nechať zájsť tak ďaleko. Ale k veci nikdy sa neprejedam štítnu žľazu mám v poriadku. Čaj pijem nesladeny, malinovky nepijem. Sladké áno, ale ozaj s mierou. Vyprážané nejem. Pohyb som mala tak akurát povedala moja doktorka tak nemôžme prísť na to zc oho tak priberám.na raňajky som stále jedla buď vločky s ovocím alebo celozrnné pečivo. Obed bol normálny závodný keďže sa stravujem v práci to je občas knedlík občas ryža, zemiaky ale šialené porcie určite nie. Dievčatá skratka neviem si vysvetliť prečo tak vyzerám. Kalorické tabuľky som vyskúšala nešiel dole ani gram! Bojím sa ako budem vyzerať do konca tehu, môj manžel na mňa kričí ja už fakt nič nejem a priberám

autor
27. aug 2021

@veronikaszabova čiže zle mi to zdalo?

h2
27. aug 2021

Keď máš rizikové tehotenstvo, tak určite nechudni! Na to bude čas, keď porodíš a zotavíš sa po pôrode.

autor
27. aug 2021

@anickaaa6aaa Vieš prečo? Lebo sa nedokážem pozrieť na seba do zrkadla! Nikto mi síce neverí že vážim 100 kg každý povie že tak 80 že nechápu že stovka a bojím sa že ešte do deviateho mesiaca ako budem vyzerat

autor
27. aug 2021

@h2 Mám depresiu z váhy naozaj už som až agresívna na muža! Dnes som naňho nakrúcala že načo mi spravil brucho na no proste hrozné chudák

katulastraka
27. aug 2021

@veronikaszabova no akoze prrrr, mne teraz kaloricke tabulky vyhodili denny prijem ak chcem schudnut 1192kcal :D

h2
27. aug 2021

Ale veď si tehotná, tak jasné, že máš brucho. A preto si aj nervózna a agresívna - proste hormóny.

katulastraka
27. aug 2021

Uvedomujes si, ze svojmu dietatu vobec neprospievas tymito stresmi a nervami? Ved si uzivaj tehotenstvo a po porode schudnes. V kolkom si mesiaci a kolko si pribrala pocas tehotenstva?

777januska777
27. aug 2021

@veronikaszabova ale kde nemôže zdvihnúť len o 250, to je malo, k jej váhe a k jej tehotenstvu. Ona ma skôr veľmi nízky príjem.
@anonym Podľa mňa okolo tých 2000+ tam budeš mat. Chod na fb do skupiny Hubneme s kalorickymi tabuľkami a tam sa spýtaj (je aj slovenská stránka, ale mne sa viac paci ta ceska, ludia tam majú lepšie rady).

trema
27. aug 2021

Nadych, vydych, ukludni sa.. na manzela nevyskakuj, on za to nemoze.. teraz si tehotna, neries chudnutie, budes chudnut po porode.. teraz jedz vyvazene a kvalitne, dobre spi a nejaky ten pohyb, prechadzky s detmi

autor
27. aug 2021

@h2 Bojim sa že môj muž má prestane ľúbiť naozaj onnje taký pekný stará sa o seba ...a ja som tučná a tehotna

autor
27. aug 2021

@katulastraka Som v 5 mesiaci tehotenstva. A od začiatku som pribrala 8 kg

autor
27. aug 2021

@777januska777 vďaka za navigáciu no FB nepoužívam

autor
27. aug 2021

@trema Práve to že ja som pred tým mala dostatok pohybu! Ale teraz som na rizikovom tehu a som PN nemám žiadne vychádzky stanovené

h2
27. aug 2021

Klídek. Muž Ťa určite neprestane ľúbiť, lebo si tehotná. Keď už, tak preto, že naňho kričíš. Teraz nechudni. Potom po pôrode sa do toho môžeš pustiť, ideálne s nejakou odbornou pomocou.

mabenn
27. aug 2021

pravdepodobne jes malo (normalneho jedla, najma bielkovin a vitaminov), preto telo uklada, a manzel na teba nech nekrici kvoli hlupostiam

veronikaszabova
27. aug 2021

@katulastraka pokial sa riadis tym udajom, co ti priamo nastavili KT, tak ten udaj je casto nizky. Mne udali 1190kcal, co je zalostne malo

nedockavka372
27. aug 2021

Ahoj, ja som s KT schudla pekne za 3 mesiace 13kg, od septembra pôjdem znova cez KT chudnúť, ak chceš, môžeme si motivačne písať, ako si dodržala deň v tabuľkách, s čím máš problém a podobne 🙂 ak si tehotná, nenastavuj si chudnutie, ale "chcem byť fit" v nastaveniach ;)
A osobne aj ja keby som bola tehotná, tak by som bola na tabuľkách 🙂 v prvom tehu som nebola a pribrala som až 15kg .. zostalo mi 8kg potom, tie išli dole asi za 5 týždňov odkedy som začala používať KT 🙂 kľudne mi napíš správu

autor
27. aug 2021

@h2 Vieš čo sa mi dnes stalo? Vešala som prádlo na medzi poschodí máme v bytovke takú možnosť keď von prší...a suseda s jednou dalsiou susedou bola na chodbe nevideli má. Môj manžel prišiel s autom. A tá jedná sa pýta pozri cez okno kto prišiel...a ona že ten a ten sused, ta druha okamžite hej? Idem von na cigu mi to prišlo také okate, alebo si namyslam neviem....no ona je pekná chuda

danielahamar
27. aug 2021

@nedockavka372 čo je KT? A aká tabuľka to je?

nedockavka372
27. aug 2021

@danielahamar aplikacia kaloricke tabulky

autor
27. aug 2021

@mabenn Muž na mňa nekriči to ja na neho....on ostane potom ticho len ale vidím že mu je ľúto strašne veľa pracuje aby sme mali vaetko

autor
27. aug 2021

@nedockavka372 Ahoj rada ti napíšem ip. Budem rada ak sa navzájom podporíme a ty na mňa trošku dohliadnes 💙

mabenn
27. aug 2021

Tak si to napisala v uvode

danielahamar
27. aug 2021

šijú s tebou hormony, kašli na susedy, chudnúť budeš potom a upokojím ťa, po každom pôrode, mám ich 3 za sebou, posledný na Vianoce, som pribrala 15kg bez mihnutia oka, potom sa to zastaví a telo čaká čo ďalej. Po poslednom pôrode som bola chudšia, ako keď som otehotnela😉 takže ja by som mala plakať a nie ty

danielahamar
27. aug 2021

@nedockavka372 a to kde nájdem, či to Vám niekto zostrojil jedálniček, či?

gdpr
27. aug 2021

Ja len k tej poslednej vete "ja už fakt nič nejem len priberám" ak budeš dlhodobo v nestráženom kal. deficite budeš "priberať" resp. budeš nafúknutá pretože telo si bude nechávať zbytočne veľa živín, ktoré normálne by malo vylúčiť pretože nikdy nebude vedieť kedy a koľko jedla dostane. Piješ dostatok vody? Také 2,5-3l vzhľadom na váhu a tehu by si denne určite mala vypiť nič sladené ani mlieko, polievka, káva sa neráta. Ak piješ málo aj to môže byť dôvod prečo nechudneš telo si necháva vodu aj keď ju malo vylúčiť.

autor
27. aug 2021

@gdpr No, vodu pijem žalostne malo to je pravda. A mlieko pijem len v káve ráno teda káva no pijem caro

katulastraka
27. aug 2021

@veronikaszabova a kde zistim realny prijem ktory potrebujem ak chcem schudnut?

autor
27. aug 2021

@mabenn áno?
@mabenn Áno ale on kričí kvôli tomu že mám nízky príjem kalórií a rizikové tehu. Ja kričím lebo mi už šibe že som vkuse doma

gdpr
27. aug 2021

Skús pridať vodu uvidíš, podľa mňa to na 99% pomôže. (z vlastnej skúsenosti).

nedockavka372
27. aug 2021

@danielahamar normalka obchod play, je to aplikacia v mobile